maşşallah :![]()
maşşallah :![]()
teşekkür ederim kardeş 0-100 videosunu eklemiştim daha önce
devir cok düşük olur o zaman sanki dizel corollanın şanzımanı baya uzundur çünkü turbo yok tork yok devir böyle
tşk ederim ibocum
0-400 yapalım o zaman![]()
http://videos.streetfire.net/video/C...map_707924.htm
0-100 videosu tekrardan![]()
Eğer bu hızlanmalar chipten sonraki haliyse güzel,baya farketmiştir sanırım.Acaba orjinalin dışında başka neler mevcut? Birde bunlarda orjinalinde orta susturucu var mı acaba baya sessiz çalışıyorlar gibi geliyor bana.![]()
masallaahhhh
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bu nasıl dizel bole arkadaşlar performans bence inanılmaz iyi..benzinli gibi gidiyor resmen..dou kardeşim bu arabada birde turbo yok demissin yanlış mı okudumbu araç turbosuz mu boyle gidiyor..?
yo turbo var kardeşim biraz daha alt devirden basmam istenmişti bende turbo dolmuyo o devirde demek istemiştimaraçta MEHMET GAZİHAN tarafından yapılan yazılım var şu anda ve bence gayet yeterli
km yüksek olmasa biraz daha yüklenme şansımız olacaktı ama km 195000 oldugu için cok fazla yüklenemedik
![]()
Her zaman istemişimdir hem dizel hemde orjinale göre performans sınırlarını zorlayan bir aracım olmasını.Hızlanma değeri gerçekten hiç fena değil gibi geldi sanırım 5 saniye gibi bir sürede 60-100 ivmelenmesi o yüzden merakımdan yazdım.
Kazasız belasız
![]()
2.0 tdi avcısı olmuş maşallah....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)