evet 416 si ile aynı motor var 400 lerin otomatikleri honda motorlu.
Printable View
3. vıdeodakı yorumlar fena:):S.. demekkı 3 boy gecıcez:)
rover iyi gider ama bu beklediğimden iyi gitmiş...
fd2 yle deneyen benm o gece hep 2.vites 70 de başladık...1 boy öne çıkıyorum 3. vitesin sonunda 4 e atıp 160 170 civarlarında beni yakalıo....
http://www.youtube.com/watch?v=RWYnL-tpWK0 buda videosu
onur süperisn 7 boy oldu 8 boy 9 boy oldu 10 boy oldu ...... göktürk tamam bırak hahahahahah:D:D:D:D:D:
ben demiştim sana zaten 2 veya 3 tır boyu :)))
maşallah araçlara. göktürk sana da ayrıca tebrikler :)
Böyle stock a yakın araçların denemelerine bayılıyorum yaa..
Göktürk tebrikler..Mert in jantları çok ağır ve gemiş onu söyliyeyim o araca göre..
Tüm araçlara MaşAllah..:icon_tup:
Şimdi siz o yolda habire gazlıyorsunuz br b.k olmuyor biz kırk yılda bir çıkıyoruz polis kovalıyor ya :D:D:D
merak ettim abi antalyada hangi yol bu
Gokturkum ellerine ayaklarina ve benzinine saglik.. Ihtiyar delikanli neler yapmis neler ;)
tuğral kimse kimse ye hiç bir şeyi hatırlatamaz, kimse biyerinden hiç bişey uydurmuyor,kimsenin kimseden öğreniceğide hiç bir şey yok,kimse kimse ye bişey anlatmasın,herkez kendi aracanı bilir söyler ve konuşur,herkezin kendi bildiği doğrudur.hepimiz kendi arabalarımız hakkında konuşalım.uzatmayalım bol bol arabaları deneyelim video koyalım izleyelim izletelim,herkeze boll Rolling ler boll Drag lar. :) polemikler ile gündemde olmayalım videolar ile gündem de olalım.:icon_tup:
Onur uslüp vardır, saygı vardır. Bunların olduğu yerde oturur muhabbet eder, dostluk içinde araba denersin. Ne yarıslar hatırlarım Antalyada 50 arabadan fazlası toplanır Yeni sanayide, Mazıda yarısırdı neyin nasıl oldugunu iyi hatırlıyorum. Adama aracıyla ilgili yazılmış bir sitedeki teknik verileri veriyorum verdiği cevap hoşmu? Yüzyüze herkes güler muhabbet eder, Önemli olan şu sanal ortamda yazdığı kişinin gercek ortamda etli kanlı bir insan olduğununun unutulması. Ne samimiyetimiz varda bana "gtünden elemen uydurur gibi uydurma" yazıyor? Kim veriyor o hakkı? Evren büfede hiç duymadım kimseden bu lafları. Foruma girince herkes bir değişiyor
Arada roverın motoru hakkında bir konu olmus bende teknik veriyi yazdım yarıs beni ilgilendirmiyor. Japon sevdalısıda değilim. Hiç ilgilendirmeyen bir yarıs beni. Diğer forumdada yazdım zaten yeni kasa civiclerin hiç yürüyemediğini aptal bir sanzumana sahip olduğunu ve gereksiz ağırlıklarını. Ben bana yapılan yorumla ilgileniyorum o kadar... İki aile arabası yarısmıs birbirini gecmiş beni alakadar etmiyor
ben aracımıda roverı da hondayıda iyi bilirim ama ben honda motoru değil dedikçe gitmişsin oraya alakasız bi motorun teknik verilerini yazmış halada adamın aracıyla ilgili teknik bilgi verdim yazıyosun. biraz anlasan zaten o veriyi koymazdın nerenden uydurdugun belli.o mesajında motorun bilgilerini verdikten sonra bu motor olabilir roverlarda kullanıldı desen neyse.
fazlada uzatmayalım bu konuyu onur çok güzel cevabını vermiş.
Satmadım ama farklı bir işle ugrasıyorum su sıralar. Olursa herkes mutlu olucak arabacı takımından
Rover baya ıyı gıdıyor:)
Benım vtecII ve 1.6iesle denemelerim:
http://videos.streetfire.net/video/N...c-2_716838.htm
http://www.youtube.com/watch?v=RWYnL-tpWK0
O vıdeolar otekı makınede ekleme fırsatı bulamadım bu var..
benim arkadan çektiklerim var onları koyuyorum birazdan.
koy koy kanka izleyelim
Koy beklıyorum..
Vıdeolarda da gozuktugu gıbı goksel'ın vtec2 de 3e kadar vtec2 yarım boy -1 boy onde 3 sonu 4 de one cıkıyorum. 180de falan 2 boy cıvarı ondeyım. Dragda vtec2 zaten guzel 1-2-3 cok ıyı..