1.vites roll basıldığındada aynı şekilde
Printable View
Dragda o şekılde olmuştu..
cumartesi yine zevkli denemeler olur ben sana sölüyeyim rollde 70 te basma kim demişse sana yanlış demiş abi tavsiyesi... arabanın devir bandını iyi tanı bi daha gözden geçir.:icon_tup:
İyi olur aksilik çıkmazsa benimde cumartesiye 1-2 sürprizim var ;)
düz boru jant galiba :D ama sana pazar günü dediğim gibi yaptır manifolttan filanş yaptır kestirip kaynak felan yaptırma.
benimde bi süprizim olacak elbet:D
Evet zamanla fazla ağırlık fazla elektronik fazla herşey eskiye göre fazla.Ben bunu en basit örnek konuyla alakalı olmayacak ama ep3-fn2 kasa gibi değerlendirdim.Biri efsane diğeri ona göre nal topluyor.Yeterince açık.Ama 125 hp yeni civicte bence hiç hakkı gibi gitmiyor ve yakıyor...
adama verdik haftasonu gazı :D içinizden geçicek demedi deme : göktürk hahah
bana süpriz demeyinnn:D
civic ci arkadas kullanamamış bence bnde rover ı bu spec lerle denemiştim 3 boy önündeydm 10 boy falan imkansız
Gel birde göktürkün roverla dene gor yol uzun olsa o fark katlanır resmen duruyomusum gibi yanımdan geçiyor vtec2 ve ies videolarimida izle
hala kullanamadigimi dusunursen söyle Cumartesi daha net bir kamerayla bir daha çekelim bnm veya arabamın sucu yok sadece rover çok güzel uzuyor...
ben camcar e takıldım vtr olmasın o rover ı nasıl geçemiyo :) maşallah hepsine.
96 ya kadar olanları Honda :icon_tup:Alıntı:
wikipedia Nickli Üyeden Alıntı
http://en.wikipedia.org/wiki/Rover_200_Series
bu arada maşallah rover a , amcamda 200 vardı 1.4 tek kapı olanlardan 98 model çok güzel giderdi o da :)
mehmet diye bi arkadaşın açıkcası çokta iyi tanımıyorum.
yorgun 106 saxo kıvamında gidiyoruz yiit napalım :D
Mert cumartesi bi aksilik çıkmazsa bende geleceğim ...burdaki vtec2ler iesler beni sıkmaya başladı geçe geçe :D
Kanka gırmısken egzoz ıslerıne bırde super sprınt alıyım dıyorum nasıl olur :D