olur olmasınada ara boru işini ve o jantlari hallet ilk önce
Printable View
olur olmasınada ara boru işini ve o jantlari hallet ilk önce
mert cumartesi erken gelirsem bnm ara borulari bi elden geçirelim :D orta 2 susturucuyuda sökeriz son susturucu orjinal kalir gene :D
specler:D clioda sadece simota hava filitresi var oda acayip sıcak çekiyor yer sorunu var motorda...gerisi full stock artı bagajda 80 kg geçgin sağlam bi ses sistemi var....
sıfırdan ies ile denediğimizde 180 e kadar 4-5 boy 180den sonra yaklaşıyor ...
ies tek kisi
clio:tek kişi + kabin
ies'in specler: cai,48 mm ara boru,otto son susturucu...
gene sıfırdan kaltığımızda vtec 2 ile onada 7-8 boy felan belki daha fazladır tam dikkat edemedim
vtec2nin specler sadece short ram....
clio 2 kişi artı kabin
vtec2: 1 kişi....
bu video 2. vites 60 km de rolling :)
http://videos.streetfire.net/video/V...6-2_644580.htm
ankarada clio var mı 1.6 16V? veya rover da olur...
yeni Civic te olur...
hehe valla bende işte görmedim öyle hayatımda boy o yüzden koydum videoyu :)
emre 7-8 boyu sıfırdan kalkıp denedikleri zaman görmüşler.. şöför becerisinden olabilir bu boylar...
boylar havalarda uçuşuyor:D
yaw boylara fazla takılma.. vtec2 ci geçileceğini anlayınca ayağını gazdan kesmiştir.. ben olsam ben de öyle yaparım boşuna benzin harcamaya gerek yok :D
hee bak o olabilir :D o cliocu arkadaşla aynı şehirde olsaydık keşke denemek isterdim. bakalım geçilince boy kavramı değişcekmi :D
yazmayi unutmuşum vtec2 de 17 jant vardi bide...
Ben Alper'in clio'ya bındım valla cok guzel yuruyor 1-2-3-4 muhtesem 180 e kadar cok guzel 180 den sonra 5 e atınca kotu cok uzun..
O ies meselesınıde bılıyorum ıes alperın yanından gectı sonra alper 4 e attı bastı yakaladı ama yol dardı ve adam yol vermedı sıkıştırdı, eger bu durumda ıes gecmıs sayılıyorsa bende cok 2.0 gecmıs sayılırım :D
ahh Honda ahh ne işler açtın başımıza:rolleyes:
eheh şu en son speclerimle deneme fırsatı olmadı abi ama geçerim gibime geliyor :D
Cumartesi günü birde 3. vitesde basalım zaten civicin 1-2 ölü 3 den sonra başlıyo yürümeye.