çip filtre egsoz sanırsam Rs'te
Komple 60 mm lık borular ve ortada spor tip susturucu, Custom CAI, Özel custom geliştirdiğimiz yazılım. Bunun dışında başka bir modu yok arabanın. Ancak gider olarak gerçekten çok farklı bir RS tir. Paşaoğlu Dynoda custom yazılımın ilk hali ile 188.7hp almıştım. Daha sonradan yazılımı daha da iyi geliştirdik. Ondan sonra tekrar ölçtürme fırsatım olmamıştı.
Sahibi sanırım satacakmış. İmkanın varsa kaçırma o arabayı derim Onur![]()
sahibinden ciğerli lombardini motorlu RS..![]()
![]()
[QUOTE=BoraRS;965779]Yazılım konusunda haklı olabilirsin. Hoş biz o yazılımı deniz seviyesine göre ayarlamıştık. Zaten İzmit Körfezdeki draglarda da o yüzden çok iyi yürümüştü alet. O nedenle pek bir sorun olacağını zannetmiyorum.
ozaman ebediyen ellenmemesi lazım![]()
Dr.Ecu AntaLya
Bora abi çok güzel yürümüş rS'in maşallah.onur abi seninkide keza çok iyi tutunmuşsun genede.type r vti yok mu onlarLada kaldırsak bu gece güzel olur aslında :P
[QUOTE=emretorlak;965720]Onurcum yine güzel denemeler izletiyorsun bize. Rs'e de vts'e de maşallah.
bısı satmıyorum ama sen laff satıyosun
Maşallah Eb rs in karşısında vts denemek bile cesaret geçemeyecegini zaten vts sahibi arkadaşımızda söylüyor.. Paylaşım için teşekkürler güzel bir gece olmuş
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
Düşünüp hesap etmeden yazmışsın ,bak roz 190 da 4boy önümde oluyodu demiş,bana görede 5 boy felandı orası önemli degil roz dediğimiz 106 ile senin arabanın nasıl yürüyecegini bilemiyoruz ki ona göre kıyas yapasın ayrıca bahsi geçen brutal rs 190hp lerde onu geçecek rs veya saxo varsa buyursun denesin araba burda
Kadir abi ben Brutalın RS i geçerim. Ona önden 5 boy da avans. O Batuya söyleyin beni kızdırmasın
Batuu nerdesin olm senAbi sen de şu Kproyla Batuya bi saplamadın ya alacağın olsun
![]()
3. videoda saxo arkadan gaz ezerek geliyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)