'' İşitsel Modifiye ''
Karnıma ağrı girdi gece gece gülmekten tesisatta patlatma yada ikinci el bagaja göre yapılmamış çaprazlamasına sokuşturulmuş mdf !!
Of ya çok fena
- Otobanda oynuyorum diğern arabalarlan![]()
'' İşitsel Modifiye ''
Karnıma ağrı girdi gece gece gülmekten tesisatta patlatma yada ikinci el bagaja göre yapılmamış çaprazlamasına sokuşturulmuş mdf !!
Of ya çok fena
- Otobanda oynuyorum diğern arabalarlan![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
abi tel nolarından adresini bulup gidip yakalım evini herifin![]()
hızlandırmışlar bi de videoyu. vay anasını neler var memlekette...
sidisidisidisidisidis filmmüzikoyun.. abi gel dükkana malları gösterim...![]()
arabann içi tam bi facia yane istesem bu kadar kroca yapamam tebrik ederm arkadaşı
ama ön tamponu güzel durmuş bence![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
puhahahahha bombabomba.com
Canım turkıyem o kadar araba var yanı bula bula bunu mu buldun okulda yanlıslıkla bu vıdeoyu actım ılk soru su oldu BU ARAB TURKIYENIN 1 NUmarasımı dedıler bende dedım kı evet 1 numarası ama hangı ılınde bılemıyorum dedım cevap su oldu adam ıyıymıs sımdı ben hangısıne gulıyım neye rezıl olduk dıyım
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
eeheh..
cok bilgilendici![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
süsler minibüs işi![]()
ben bu arabayı biliyorum devamlı zengin biri pempe bir şahin yaptı mavrasına lafı dolaşıyodu konuşanda tamamen bizle dalga geçiyor bildiğim kadarıyla büyük bir nakliyat şirketinin sahibinin oğlu çocuğun gerçek arabası range rover sport biz zevk alalım diye 5-10 belki 20 harcıyoruz çocuk kafa bulmak için 6-7 milyar harcamış yani midifiyeyle dalga geçmiş.hahahahhah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)