ya tamamda adamın konuşmasına bakarsan saten anlarsın..nasıl bi modifiye tutkunu olduğu.deişik bişe yaratmış adam.renk olarak aşırı ilgimi çeker.sonuçta modifiye demek arabanın orjinalını bozan aksesuar demek değilmi..![]()
![]()
ya tamamda adamın konuşmasına bakarsan saten anlarsın..nasıl bi modifiye tutkunu olduğu.deişik bişe yaratmış adam.renk olarak aşırı ilgimi çeker.sonuçta modifiye demek arabanın orjinalını bozan aksesuar demek değilmi..![]()
![]()
bence olay bozmaktan ibaret değil. bi ruhu var işn de ... tamam belki modifiyenin kelime anlamı değiştirmek orjinallği bozmak olabilr. ama tuner liğinde bi adabı var. bence bu araba modifie edilmiş dğeil. saçmalanmış bişey. kişiye göre değişir.. belkide siz çok beğeniceksiniz bu arabayı. saygı duyarım
dorudur aracı bozmuş.o antalya lı dediiniz evyaz abi arabasında turbo var..ve onun arabasını ben beğenmiorum açıkçası..çünkü aracıyla tam olduğu yerde 0 a kalkamıor...anca yuvarlak çiziyor..oda baya bi mesafa açarak..ama hakkını yememek lazım..güzel yapmış..zamanında daha güzeldi o...![]()
kilitli difransiyeli olmayan bi araç içn gayet güzel bence. hele o motor u düşünürsek. sahibinin tipini göz önüne almayarak konuşuyorum![]()
işte bunlarda hakiki turbolu ve modifiyeli araçlar..bordo olan ise xplod lu araç..2kardeşin eserleri..106gti ya kafa tutuyor..subaru bunu geçemiyor..eğer büyük bi iddia atılırsa adana yolu gözükecek ona..avrupa türk farketmez diyor.... büyük ihtimal 0 - 100 girer..![]()
![]()
işte orjinalliği bozulmuş bunlar. biraz fazla distortion a maruf kalmış amabunlar. bursalı olan baya bi yıkık duruyorbeyaz vardı bi tane turbolu efsane noldu ona acaba
subaru dan kastettiği justy![]()
2. plakalık avrupai hava katmış gerçektendiğer arabalarla oynaması beni bitirdi
beyaz şahin de tolgaya rakip çıkmış hahaha
kangal el tutamağı lazım bana
eheh
beyaz dediginiz ced 01 bursanın ilk turbolu sahini typer la kafa kafa gitmişti sanayide bi dragda stock ctr.hc var bide bunun chz si var şimdide cee var bordo 2bar lardan falan bahsediolar ama inandırıcı gelmedi![]()
wallahi videoları falanda var..subaruyu geçio..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)