160'tan sonrasinin diger vitesler gibi olmamasinin sebebi 13/61 degil ki .. Sen o ayna mahrutiye sahip aracin motorunu bi egzantrik ile guzel bir yazilim ile vs besle bak o zaman o 160'tan sonrasi ile oncesi arasinda ki farki gorebiliyor musun .. Egzantrik & yazilim .. Dolu dolu cevir , ara hizlanma , ivmelenme nasil farkediyor ..
+ ben leon cupra ile denedim yazilisimsiz ayarsiz dyno'da 300 hp verdi .. 4'un sonuna kadar da gittim bilerek arabami goreyim dige2'de 5000 rpm bastik 3. vites 7500 'de 4'e attigim an yanimdan uzadi gitti gitti gitti en son stoplarini goruyorum
2'de koydugumuz an 1.5 boy one cikmam bise yaramadi .. Demek istedigim zevkini almaya bakin arabayi deneyin gorun .. Ugrasin .. Gecilmenin de , arabanin kendinden daha guclu bir arabayla tutunabilmesini de gormek guzel be onur
![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
arabanın yapılıs seklını bılmıyormusun sen? vtec tekjonolosjını nıye yapmıs bu adam? o devır bandı kullanmadıgında 120 hp olan ve ekonomı modta devam eden bı arac adam demıskı guc ıstıyorsan devırlı kullanırsın gazlarsın. yıllardır bunu acıkladık hala sormayın gozunuzu sevım
ya güzel abim benim ben mi dedim sana deneyelim diye onu bi söle bana sen
sen dedin güzel kardeşim dedim antalya da bi tek benle denemedin heralde dedin eet abicim dedim bende benledenermisin dedin olmaz yakın arkadaşlarım la denemiyorum dedim olay oluyor dedim bende hiç sıkıntı çıkmaz dedin bumudur abicim sıkıntısız deneme
Dr.Ecu AntaLya
seviyeyi düşürmeyin beyler ....
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bana gore o alt devirlerde 120 degilde bi 70 hp ymiş gibi geliyo...
ben yapım asamasını yada fabrikanın dusundugunu bilemem arkadasım.
ben bana verdigi sürüş zevkinden bahsediyorum..vtec bana göre atmosferik güclü bi arac gibi gelmedi sanki turbolu arabaya biniyosunda güc gelsin diye boost bekliyomus gibi oluyosun hissi verdi.
ben 2. vitesde 2 bin devirde ihtiyac duydugumda biraz daha süratlenmek icin sanki boost gelmesini bekliyomus gibi olursam bana görede o arac atmosferik gibi degildir![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)