Ortada bi keriz lafi edilmisse ya denenir , ya da ozur dilenir , oyle bir laf yoksa yanlis anlasilma vardir , konusarak anlasilir , uzatilmamalidir...
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
O kadar konustun iddia ettin , bi suru adamla polimige girdin , gercegi sakladin .. Ortaya cikarsa rezil olacaksin .. Sen koyar misin hocam![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Aman hondaya bi laf gelmesin aman bi rollde honda gecilmesin..
honda siteye sponsor veya gizli ajanı flnmı var korudukları icin paramı odeniyo noluyo varsa bole bişey bizde koruyalım her seferinde...
1881 - 193∞
bilmiorum kullandın mı ama sürüş zevki emın ol çok güzel saxom da oldu 106 ımda kız arkadşımı bındırdğim zaman soruyodu bu tangırtı yı tungurtuyu dışardan duymuylar demı dıye alt devir istıyosan ona göre yapıp bıneceksn bunun için malzeme üretmiş adamlar ama yok ben para harcayamam dıyosan da 106 ya saxo ya bıneceksın bu iş böle dir
ERDİNÇ-VTİ07 kerizmiyim 5 te basiyim dedi diyor..
onursoytam keriz demedim diyor ..
Keriz dese , ERDİNÇ-VTİ07 ye ayip, denenmek zorunda yada ozur dilemek zorunda , demedim diyorsa da kimse onursoytami kimse zorla denettiremez cunku anlasilarak denenmiş ..
Bu konuda ortada anlasin bence ona gore deneme yaparsiniz...
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ya abicim bak sen kendinde söyledin 170 te kestiğimizde önümdeydin benim dedin.burası da doğru ama diğer video da ben senin yarım araba önündeydim bıraktım ama video çekilirken diğer VTI cı arkadaşlar Vtec geçti Vtec geçti demişler onun için koymadım, ama sen kendinde söylüyorsun sen benim yarım araba önündeydin dedin.
diğer videoyu daha koymamamın sebebi izleyenler VTI geçti zannedecekler diye polemik çıkmasın diye koymadım
Dr.Ecu AntaLya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)