Konu citroen-honda meselesi olup gurur meselesine gidecek bence...
Printable View
Konu citroen-honda meselesi olup gurur meselesine gidecek bence...
diğer videolarıda görsek fena olmaz :)
diğer videolarıda at tamam arkadaşlar görsünde yanlış anlaşılmasın. Senı kırmadım istediğin gibi oynadık. Yaptığımız sadece senın arabanın sınırlarına göre yapılmış bir denemeydi. Ok oo benım önde olduğum. Abi köprüye yakın basalımda görsün millet dedğin 2. Aşağıya doğru video varya işte oo güzel kardeşim
tamam koyucam bekleyin 170 te ben kesiciye girdiğim senin önündemiydim dedğilmiydim sen onu söyle abicim ben kesiciye girer girmez önüme tabiki çıkacaksın sen 4.vites te 170 şi rahatlıkla geçiyorsun ben 170 te kafayı yere basıyorum kesiciye girince , bizim neticemiz de neydi güzel abicim 170 idi dimi niçin öndeydim deniyor onu anlamıyorum, hata bende ilk denemediki gibi kasmadım kendimi ondan böyle söylentiler çıkıyor
güzel deneme oldu fakat arada okadarda büyük bir fark yoktu yanlız yol faktörünüde es geçmeyelim arkadaşlar yol yokuş aşagı ve saxonun şanzuman oranı vti ye göre daha kısa oldugu için saxo 170km ye kadar dolu dolu gidiyor zaten bence eşit bir deneme olmadı bu iş 190 200km de biter amaç yarışmak ve geçmek geçilmekse herşey kuralıa göre yapılmalı bu zamana kadarki izledigim hiç bi roll 170de bitmiyor ve kimsede benim arabam 170 bitiyo deyip kural belirlemiyor her iki tarafada tebrikler..
bak güzel kardeşim sen benim diğer konum dada 60/170 muhabbeti vardı yaklaşık bu hızlarda bile VTI seni geçer döner bi daha geçer tribindeydin denedik gördük halen yazıyorsun... ayrıca benim şanzumanım rolling te uzun basmaya müsait değil 0-400 için güzel ideal bir şanzuman ama 5 vitesimi uzatmayı düşünüyorum top speed 240 gibi olucak ozaman görürsün top speed rolling i
Ben sana son vites kesiciye kadar basarsanız Vti seni geçer döner bidaha geçer yazdım bu şanz. oranlarıyla.Sende sonra 60/170 denenecek yazdın bende keyifli olur ozaman yazdım ki senin açından olmuş zaten ;)
Kendi avantajlarını kullanarak bu denemeyi yaptın tebrikler.Şimdi normal bir deneme yapıp aracının gittiği yere kadar basarak (5vites) karşı tarafa olan saygını göstermelisin bence :)
bu işte saygı filan olmuyor yani antalya da yok en azın dan ben 5.vites te giderim diye idda etmedim etmiyorum da 5 vitese atın ca araba rahatlıyor yavaş yavaş tırmanmaya başlıyor tekrar dan söylüyorum 0-400 için bi şanzuman oranım rolling değil yarışmadan önce erdinç abiye de anlattım hak verdiki herkezin için de 60/170 anlaşıldı denedi görüldü yarış tan sonra da benzinlikte toplandık kimin geçtiğini belirttik her kez dahıldı
işin açıkcası böyle rolling olmaz 60-170 ne ya :) gelsin bütün typerlar o zaman en çakılısı deniyim :D
rolling böyle olur bende de 13-61 var 8000rpm 2bucuk sene önceden bi video sese kulak verin.
http://www.youtube.com/watch?v=M1KkC26Yzvc
gün yüzüne çıkmamış videodur akşama kaldırıcam
Her iki aracada maşallah.Diğer videolarıda görseydik keşke
bıde vtı ın ıstedıgı aralıkta bassaydınız anlasılırdı durum.dragta gecıldın bunda gectın 1-1 durum :D
abicim ilk denmede geçtin ok bişey demiyorum sorun yok anlaşılan gibi ama sen farlarını kapatıp ön eçıkıyosun 2. Aşağıya doğru denemede farı bende kapattın ben daha 170 gelmeden senın önündeydim ama bu ışın yıne boku çıkacak. Senın şartlarının haricindekı normal bi roling denemesi olsaydı farkın aramıza 3-4 boy gireceğinin sende farkındasın. şunu sölüyorum senın kurallarınla sen benı yarım araba geçtin ilk videoda diğerlerindede herşey ortada zaten. Arabanın kasacak ne ne var fazla devirmi çeviriyosun sankı bide kasmadım yazmışsın yanlışsın.
güzel bi geceydi bize bu eğlenceyi yaşatan iki arkadaşa teşşekkürler arabalarına maşşallaaaah..ben gördüğümü söylüyorum ilk bu video görüldüğü gibi onur önde diğerlerinde onur üst geçide gelmeden 4.viteste kesiciye girdiğinde yarım boy önde oluyor sonra bırakıyor..:) tekrardan her iki aracada maşşallaaaaaaaah...
kasmadım derken hızlı Vites atmadım bunu da ilk kine göre niçin diğerin fark yarım boy oldu gibisine gelince böle bi açıklama yaptım,abicim sen benim önüme 170 e kadar hiç çıkmadın bunu sende biliyorsun çıksaydın dün gece bunu belirtirdin 4 ben kesiciye giriyorum kapımdan kesiciye girer girmez doğal olarak önüme çıkıyorsun doğrumu yanlış mı ??
:D
xor'a 2 de 3 boy , 3'de 5 boy 4'de 7 boy , 5'e atma gereği duymadım o esnada muştuyuda geçiyomuşum ayıp olmasın dedim ahuahuahua
onurum senın şartlarında yarın araba önunde oluyosun ben bunu inkar etmiyorum ama normal rolıng kurallarında geçmiş gibi yorumlanmasına kızıyorum. Sende bunu biliyosun 190 kadar basıldığında ben sana en az 3 araba fark atarmıyım atamazmıyım onuda söle burdan o zaman
dragda denenır sorun yok. Ama dedikya serdar oynu kuralına göre değil onurun sınırlarına göre oynadık sorun yok. Onurun sınırı 170 kadarmış demekkı 170 kadar benım yarım arabası kadar önumde. Ama normal rolıng isterse farkın ne olacağını zaten onur kendısı çok iyi biliyor. Yınede maşallahı var arabasının hiç bir zaman kötülemek yok.
Onurun 5 i kaçta bitiyor 200 falan heralde 200 e kadar basılmalı bence.
Pistimiz harikaydı :) Video da gayet net çıkmış... İyi yürüyor saxo :icon_tup: Ama ben vti'ın geçmesini bekliyordum açık söyliyim, ölü devirde mi yakalandı başka bişey mi oldu bilmiyorum. İkisine de maşallah :D