Sattım Kastamonu'ya :) Ford Sierra var şimdi, sağ şeritten takılıyorum :D
Printable View
2 aracada maşallah güzel deneme oldu tribün baya kalabalıktı muhabbet güzeldi.
yok abicim ben bi daha yakın arkadaşlarım la ile deneme yapmıyorum havadan sudan tartışma çıkıyor gerek yok bundan önce de birbirimiz ile konuşmuştuk hiç bir sorun çıkmayacağı hakkında bir birimize söz vermiştik bir birimizden kaynaklanan sorunlarda oluyor başka sorunlarda oluyor deneme polemiğine girmeyeceğim
onur aslında hata sende erdinç haklı ilk baştada söylemiş. sanırım 3 4 defa denemişsiniz bu koyduğun videoyu çekip koyabiliyosan ötekileride koycaksınki kafada soru işareti kalmicak ister 50-150 dene ister 70 170 dene bu kimseyi ilgilendirmez. ya 1 kere dener tek video koyarsan yada 3 4 kere dener bütün videoları koyarsın olay kapanır kimsede sana bu şekilde yaklaşmaz.
akşam güzeldi ben start noktasındaydım ama yinede görüntü güzeldi . Erdinçcim arabanın sesi çok güzel çıkıyor maşallah gideride çok güzel ;)
önceki denemeden video yok mu kimsede ?
bi dahaki denemelerde kişilere göre değil belli kriterere göre denersiniz. İsteyen dener isteneyen denemez o zaman polimikde kalmaz ortada ;)
her ıkı aracada maaşallah dıyorum her yarıs sonunda oldugu gıbı bundada bı takım sürtüşmeler sorunlar oluyor
aslında bıkac deneme şansınız olsaydı daha guzel olurdu 170 ustu ve altı dıye ozman gönüller bir olurdu bence
zamanında alayına go diyen arkadşımız hala normal kurallarda oynamaktan korkuyor bılıyorsun. Alayına go demektense biraz cesaret ve geçilmekten korkmamak lazım diyorum ve hala onurun bana bir borcu var. Burda sadece clio rsle 5. Vitese kadar bastığı video var nıye oda geçilmesi normal olduğu için ama vti a 5. Vitesde boy boy geçilmek zoruna gidecek. Hala ukalalık yapmaya devam ediyo farklı şeyler yaşatacam böle devam ederse
onur süper olmuş.. masallah... ;)
yok abı onur korktugu ıcın degıl sadece yorumlardan tedırgın oldugu ıcın veya surda sen bızden buyuksun abı dıyoruz belkıde o samımıyetın bozulmasından korktugu ıcın yarısmıyodur bılıyosunkı mılletın agzı torba degılkı buzesın ama benım tanıdıgım onur korkmaz gecılıcegını kabul edıyo zaten ama clıo vıdeosuna yorum yapamam onda gecılcegını bılıp yarısıyosa bızle veya senle yarısmıyosa onada bırsey demıyorum ama ben dıyecegımı dedım ben her turlu gıderım sen veya o fark etmez;);)
MasALLAH diyorum .. Ama neden 4'un sonuna kadar bir deneme yapiyorsunuz ki .. 5'i bitirene kadar gidin .. O zaman ak koyun kara koyu ortaya cikacaktir .. Ki Saxonun arka tamponunda olan VTI mutlak suretle son hizlara dogru alacak gibi duruyor .. Her roll'de gececeksin dige bir kaide yok zaten .. Bak ben chipli iken chipsiz 106 saxo beni geciyordu .. Buna ragmen alayiyla deniyodum .. Sonra n'oldu " intikam soguk yenen bir yemektir " hesabi :) Teker teker knock out oldular ahah :) MasALLAH kardesim , ama sen cok kaptiriyorsun bu yaris isine kendini .. Az relax sakin herkezin arabasi en iyi yuruyen degil :)
ne büyüklük nede küçük olmak hiç sorun değil. Ukalalık olayı. Akşam abıcım bu olmadı bıde 5 viteste basalım dedimde ben nıye basayım kerizmiyım demen dokunuyor. Oo zaman ben keriz oluyorum dimi senınle istediğin hıza kadar bastığım için. Darılcak gücencek küscek bişey yok. Amaç muhabbet eğer bu mantıkta olmasaydım dün senle oo şekilde yarışmazdım. Sadece yorumlarını yazarken kasılmadan doğrusu neyse öle yaz ok. 60-200 konusunda bir borcun var ister şimdi öde istersen sonra. Tüm tech turkey benı geçiyon mu görsün neyse
erdinç çok mütevazi bi hondacısın tebrik ediyorum seni:)
sword olsaydı eşeğin mötüne sokmuştu seni onur:hahaha:
ben anladımki bu işin sonu yok geçmek geçilmek bu kadar sorun olmamalı yaa sonuçta arkadaşız kardeşiz yaa...
bence vtı nın dreksiyonuna pokiyi gecirip drag yapmanız laızm saxoyla :D:D
60-170 denemek ile hata sende erdinç :) böyle bir rolling şekli yok ilk defa sizde duydum aynı şey 207 RC için geçerli benim 5 im zayıf topspeed im yok diye öyle bi dünya yok :) 5 im yok 170-190 dan sonra gitmiyor olayı ben aracımın gittiği yerlerde denerim olayı wolrath barışın alt devir basalım mevzusu ile aynı. araba bi bütündür 1-2-3-4-5-R
5 lere üvey evlat muamelesi yapmayın:D
iki aracada maşşalah.onur arkadaşımızla denemelerimizde genelde onun istedigi devirlerde basıyorduk.ki konulan videolar onun istedigi videolar ben bundan bi rahatsızlık duyadım.
0-400 60-200 denemelerinizi bekliyoruz maksat muhabbet krıcı olmaya gerek yok.
onur , tebrik ederim. aracın güsel yürüyo.
göki şimdiye kadar o kadar çok yorumunu okudumkii şimdi bu yazılanlar sana mı ait diye düşünüyorum :) yanı bu sefer daha gerçekci ortadan bir yorum olmuş :icon_tup:
konyada dragda arabanı görmüştüm maşallah çok fena gidiyor. umarım antalya'yada gelirsin tanışırız misafirimiz olursun :heyoo:
Drag bence adaletli degil cunki olaya tamamen pilotaj giriyor , tabi diger mekanik etkenlerde onemli .. Ama Roll'de bana gore hersey daha acik ortaya cikiyor .. 2 arac sahibinin istegine gore deneyin .. 2. vites 60 KM bana gore .. Bi VTEC ustu deneyin , birde 5000 rpm civarinda basin bakalim sonuc ne olucak , ama lutfen 5'in sonuna kadar gidilsin yaa :) Biz 5'i bitiricek yol bulamamaktan yakiniyoruz .. Siz bulmussunuz 170'te birakiyorsunuz .. Ve yanlis anlasilmasin benim istegime gore bi musabaka duzenlensin demiyorum :D
yav 10 yaşından fazla bu arabalar nie hala moda nıe hala cok para edıolar:)
ya drag yapılır 0-400 yada 5 bitene kadar roll yapılır bende uzun 5 olup 5te yığılmasına rağmen 4 sonu bırakmıyordum denemeyi
http://www.youtube.com/watch?v=I5RoQmY6bRk
sayın xor yenı videolar yokmu sende yav sattın vteci tarih oldun:)
gokı ekledıgın vıdeoda 5ı temız bıtırmısın nes eonu daha sora konusurz:):)
şımdı 13 61den daha kısa sanz olsa 150demı bıtcektı deneme, yok ole bı deneme seklı maalesef.. o kdr kısa koyuosan 5tede avantajlı olursun ztn az bısıy gıtmekten bısıy olmaz, ama vtıdada kısa var 220 de bıtıo, son surat 220ye dogru gecer orası kesındır (vtı top speedde ustundur ztn orası acık) ama bı 200 gorulmelı derım..