NERDE eski 60-240 denemeleri kanka peahhh :)
Printable View
ulan seko hoşuna gitti dimi videoyu görünce pezo :D
Dogru soze ne hacet ..
http://img132.imageshack.us/img132/3...manoranlar.jpg
Daha kisasi da var .. Var olmasinada kullanilmaz arkadas o :D
Yine yancılık yapıp benım hakkımda konuşan arkadaş! Kendine gel. Tabikide yorumumu yapıcam.
Helal olsun VTS geçmişsin maşşallah ama 170e kadar! VTI 1.6 litre motor ile 240 kadran deviren bi araba!
ASAHSHASHA :)
Top speed 170 mi? Ben 3 te 160 yapıyorum :D 4-5 nerde? :D
Şunu unutmayın yeter, Murat 131 bile çıkıtğında 4 ile vitesti ;)
60-170 diye bi rollling ilk defa duydum. Sen git drag yap dostum.
saxo güzel gitmiş önceden konuşulmuş geçmiş gayet net ve açık 200e kadar gidemeyeceğini zaten belirtiyor saxonun sahibi
arkadaşlar ben bu milleti anlamıyorum ya bi saxo 106 kendinden başka araba geçince altında ne arıyorsunuz vtec 4 sonuna kadar geçemiyor 5 yapsalar en fazla 190 200 de yanına gelir tbrkler onur
Ben o şanzımanla hiçbir vti seninle deemez demiştim zaten arkadaş denedi eyw.
Arkadaşın rolling geçmişini pilotajları bilemem ama tek bildiğim 170 de biten rolling olmaz!!
Rsle neden 5 e kadar denediniz de vtec le 4 e kadar denediniz ?
onurun istedigi yerde onur geçer :)60-170km
60-200dede erdinç abi geçer :) uzatılcak bi durum yok...
ama madem onur senin istedigin yerde denediniz simdi birde VTİ yın yürüdügü yerde denemek lazım ;)
Eyw 220 de biter oda 5. vites yapar, 160da 3 bitip 4 e atılıyo sen düşün artık. koskoca 2 vites daha var.
Efe'yle aynı şeyleri düşünüyorum. Hatta kimsenin istediği olmasın 60-200 falan da değil, ikisi de atmo nasıl olsa 1.6-2.0 olayını bir kenara atıp 2. viteste yan yana gelip başlasınlar 60-80 çok fark etmez, 5'te gittiği yere kadar. Uzun yolumuz çok ne de olsa :D Böylece gerçekten adil bir rolling yapılmış olur :)
Vtec üstü basılsın, 5 te gittiği yere kadar basılsın.
ben burda denediğim bütün vti larla kendi topspeed ime kadar bastım kısalı vti ile 210 da yaklaşık 1 dk yürüdüm fark kapanmadı.kısasızı da ben 210 da bittikten sonra gelmeye başlıyo yaklaşık 30 sn sonra oda gelmesin zaten o saatten sonra.ha sen diyosan bnm arabam 250 yapıyo denemeyin o zaman zaten geçersin;)
isadece benim istedğim yer değil video için en uygun yer orası idi efe yok şu kadar basıl saydı gibi yok şu hıza kadar diye bi durum yok
rkadaşlar bakın tekrar sölüyorum VTI 60 ta vtec açıyordu zaten kısa olduğu için 60 ta onun için bastık bu 1
2.cisi her iki tarafta 4 te kim önde kesiciye girerse yarışı kazanmış olucak tı 30 kişi vardı her kez gördü büyük keyifle izledi.170 e kadar Vtec beni hiç bir şekilde hafif yokuş aşşağıya hafif yokuş yukarıya geçememiştir.tek rar sölüyorum 170 e kadar basıldı daha başka açıklaması var mı anlayışlı olun biraz ama ben ilk başta dedim sorun olufcaksa 0-400 kalkalım dedim sonradan ortak bir karar ile 170 e sabitledik hızı hiç birisinde 170 e kadar Vtec beniii geeçeeemediii.fazla uzatmaya gerek yok VTI sahibide açıklamıştır ara sayfalarda he uzunda beni geçer ona bişey demiyorum ama anlaşılan hızda beni geçemedi.
bu deneme seklı vts e gore olmus b gercek yalnız vtecede saxodakı gıbı bı p28 olsa 4.78 ıcın gereklı devrı cevırse yaklasık 8800 8900 gıbı her vıteste alacagı yol cok farklı olurdu saxonun deneme seklınde dahı
Arkadaşlar adamlar kendi aralarında anlaşmışlar, video koyulması konusundada 2 taraf onaylamış. Daha başkaları neyin tantanasını yapıyor?? vtec geçsin 200 e kadar, geçerde. Peki geçse 30 km içinde yediği 1 boyu nekadar çıkarır? bilemedin 1 boy en fazla. Bumudur ezici üstünlük peki??
Biraz emeğe saygı...
siz hiç ankara da ki su anda turbolu önceden atmosferikken tr nin eniyilerinden biri olan hatta drag sampiyonluğu olan AE plaka pro shop hilmi abiinin arabasını ?? kimse roll de gördük dragta.. bence bu en iyi cvp tır genel olarak çünkü muhabbet orda geziyo.. saygılar..