User Tag List

Sayfa 21/23 İlkİlk ... 111920212223 SonSon
427 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Saxo vts onur soytam & honda vtec vtı, erdinç-vti07

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TR_UnCu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock vtec stock golf 3 gtı ı gecıyor napalım sımdı?
    O zaman laf atıyomuş gibi değil güzellikle söylersin olur biter.Stock'a stock geçer lafım yok.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mantık felan kalmadı ki sayfalardır beyni sulandı milletin...
    vallahi öle oldu yaa yazık bi araba yüzünden düşülen hallere bak bende 1.6 ies var ben ne yapayım hahahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı irf@n07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdinc abi hepimizin tanısma sebebi honda degil mi onurun bizim ortamımıza girme sebibi de hondaydı... zamanında gece gunduz gezip yiyip icmediniz mi ? abi kardes gibi gezerken tek sorun gecmek gecilmek mi ? neden bu kadar fanatik lik yarıs öncesi konusulan 60 - 170 di ne kadar adeletli bu tartısılır ama yarıstan önce konusulan buydu... sence gerek warmı abi bu kadar tartısmaya onur buyutmenin bi anlamı warmı ? ... bu kadar uzatmayın erdinc abi onur... b.ku cıkmasın bu işin... o kadar yedik ictik muhabbetimiz war ... bu işi artık kendi aramızda halledelim abicim onurcum... bu kadar fanatiklige gerek yok ben yıllardır honda asıgıyım halade öle ama gittim vts aldım.. vts aldım die diger markalara b.k atmıorum kısacası gerek warmı abi bu kadar fanatiklige...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız,belasız Onur...

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bahsi geçen arabaların alayı en geç 2 sene içinde satılır

Sadece yaşanan kırgınlıklar kalır

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı feith Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla dolu dolu hepsini okudum.altı üstü bi araba için nerdeyse cinayet işlenecek.çok üzücü gerçekten.
    Kesinlikle katılıyorum, baştan sona tüm konuyu okudum, bazı arkadaşların yazış tarzlarına gerçekten inanamıyorum. Üstüne üstlük bir de tehditler

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler öncelıkle sakin olalım ortamı germeye gerek yok gecen gecmıs gecılen gecılmıs yanı bosve verız bız konu hakkında yorum yazalım masallah dıyelım gecelım yanıı
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

32FT430
    Misafir
    Adam geçersin diye diyor zaten 60-200 denemesi olupta videosu çekilip foruma koyulunca huzura mı ereceksin?
    cem abi sen niye parlıyon şimdi

32FT430
    Misafir
    Alıntı EGVTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böbürlenemzler tabii çünkü senin söledigin aracların vtec le segmentleri farklı..agent arkadaş belirtmiş sene 1992-2009 1.6cc. 160hp varmı ötesi.. ?
    toyota corolla 4age motorlarını ne çabuk unutuyorsunuz.tartışmanın en kötü noktası bu işte.MARKA fanatikliği.iyice araştırın ondan sonra yazın.

bluetop > 124 bg 16v
    blacktop > 165 bg 20v
    silver top > 160-162 20v
    redtop > 134 bg 16v

hepsinin hacmi 1.6

90'lı yılların motorları bunlar

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara masallah..bide 5 sonunan kadar deneseydiniz keşke 60/210 falan..saxo nun bittigi yere kadar yürünseydi 2 sekildede ortaya çıksaydı sonuç..13/61 le 210 5 kesici yapıyordum hiç sıkıntısız 4 ü bitirdigi gibi 5de bitiriyodu araç yani 5 sonuna kadar yürünebilir yada 200gibi bitebilir bölece meraklar giderilir diye düşünüyorum..

bide saxo 2.vites 4.500 civarında oluyo vti nerde bastı 33 sayfayı okuyamadımvtec açıkmıydı 60ta gazlarken yoksa vtec altımı__?

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock'a stock geçer lafım yok.
    Stock'a stock geçiyorsa,eş speclerdeki Vti ne yapar peki ?
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amma uzattınız yahu nebu ya alt tarafı ıkı araba ıcın hay bu rollıngınınde dragınında
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

32FT430
    Misafir
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock'a stock geçiyorsa,eş speclerdeki Vti ne yapar peki ?
    yorumları baştan sona okudumda erdinç abi ve birçok kişi haklı.bazı arkadaşlar koyu fanatiklik yapmışlar orası yanlış olabilir ama.onur abi madem rs'e geçileceğini biliyorduda niye 5.vitese kadar denedi ? vti'ada geçileceğini biliyorda neden 4.vitese kadar işte sorun burda.erdinç abi kabul ettim diyor ama onur abide erdinç abinin teklifini kabul etmiyor karmaşıklık burda.sonuçta antalya'Nın TechTurkey üyeleriyiz aramızda geçmek geçilmek konusu yanlış.ama erdinç abi'ninde teklifini kabul etmesi lazım onur abinin.sonuçta erdinç abi onu kırmamış ve kabul etmiş.şimdi onur abi neden istemiyor.dostluk kazanıcak sonuçta.sen beni geçtin öldürücem seni gibi bir iddiada yok.maksat araçlar denensin zevk alınsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya vtı inin geçtiği bi video konulunca mı kapanacak bu konu ??????

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bişey dicem antalyalılar neden 190 a kadar basıyor
    190 dan sonra club'a gidiyoruz
    ---BTU cupra---

32FT430
    Misafir
    Alıntı serdar_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya vtı inin geçtiği bi video konulunca mı kapanacak bu konu ??????
    yazıların çoğu gırgır zaten serdar abi.sonuçta antalya'nın ciğerli arabaları ikiside.geçmek geçilmek bu kadar mesele olmasaydı keşke

FakirAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkdaşım senin gibiler bugün var yarın yokçular yanında da çok güzel yandaşçılar.
    Kurdunuz sahneyi oynadınız perdeyi iyi güzel..
    Peki..
    96 yılında üretilmiş ve hala 2009 yılında olmamıza rağmen 1.6litre den 160 hp çıkarmış başka bir motor teknolojisi üretilememişken Turbo araba ile 1.6 atmosferiği karşılaştıran yok sen 5.500 ü bekle diyen var ya Vti 8250dd dönüyor standarttaa bunu biliyormusun? 160hp gücü 7000dd da veriyor bunu biliyormusun? Sen hiç standartta 8000 devir üstü döndünmü? Sen hiç atmosferikte 160hp ve üstü arabaya bindinmi devir bandının inmesinin verdiği keyfi bilirmisin?
    Ama olamazki peugeot yada citroen gibi kilo avatajından süratli, biraz bastınmı bütün contalardan pompalardan yağ fışkırtan, heryerinden herdaim ses gelen kibrit kutusuna bimdiğiniz için bunu bilme imanında yok.
    Sen anca 170km ben 1 boy yarım boy öndeydim diyerek kendini tatmin edersin. Ama 5.vitesin sonunda kim kimi tatmin eder bakmaya yanaşmıyorsun!! madem bukadar delikanlısın burda kaç senedir bu piyasanın içinde olan adamlara dahi atar gider yapabiliyorsan buyur çık sahneye ama bu sefer bizim sahnemize!!

azhuzauhzahuazuh ciddi güldüm çok boş konuşuyorsun 160 hp üstü fln... ayrıca şu kibrit kutusu fln demişin inan hala şoktayım antalyaya gel bin benım arabama uçak bileti paranı vericem.. Bİ YAĞ DAMLASI BUL bitane içinden ses bul tekrar konusalım... 106 ya kibrit kutusu diyosun ama en azından viraj alabiliyor.. vtec gibi ilk dönüşte 360 çizmiyo niyetim vteci boklamak değil oda çok güzel bi araba ama 106 yada laf söletmem.. konu çok saptı ya hakkaten ben bile sapıttım bu konu kitlensin bence..
    hayat acımasız.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende zaten onu diyorum dene kurtul baska türlü kurtulamassın

vtec im vardı sattım 34 dag 10 plakalı kırmızı 98 model vtec

vtec hic bi zaman atmosferik araba tadı vermedi bana herzaman sölerim kaliteli güzel araba ama turbolu arac sürüyomus gibi atmosferik arabaya binilmez,benim hosuma gitmedi sattım

ben sana vtec actı yada acmadı dedi demedim zaten genelde hep ole olur dedim..

sen vtec actı acmadı degilde uzuna gidelim diyen taraftasın

Alıntı SİNANN007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiorum kullandın mı ama sürüş zevki emın ol çok güzel saxom da oldu 106 ımda kız arkadşımı bındırdğim zaman soruyodu bu tangırtı yı tungurtuyu dışardan duymuylar demı dıye alt devir istıyosan ona göre yapıp bıneceksn bunun için malzeme üretmiş adamlar ama yok ben para harcayamam dıyosan da 106 ya saxo ya bıneceksın bu iş böle dir

asıl parası olmıyan 106 yada saxoya binemez

vtec den önce saxo2 vts m olmasa belki vtec in sürüsü hosuma giderdi ama alt devirler beni sarmadı tekrar acıklama yapamıycam önceki mesajlarımı oku o sekilde yorum yap 1 tane mesajı okuyup alıntı yapıp yorum yapma ..

artı madem bu kadar iyileştirebiliyosun alt devirleri bi yapta 106 yla 2 bin devir bi basalım(wolrath ı saygıyla anıyorum )
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 32FT430 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumları baştan sona okudumda erdinç abi ve birçok kişi haklı.bazı arkadaşlar koyu fanatiklik yapmışlar orası yanlış olabilir ama.onur abi madem rs'e geçileceğini biliyorduda niye 5.vitese kadar denedi ? vti'ada geçileceğini biliyorda neden 4.vitese kadar işte sorun burda.erdinç abi kabul ettim diyor ama onur abide erdinç abinin teklifini kabul etmiyor karmaşıklık burda.sonuçta antalya'Nın TechTurkey üyeleriyiz aramızda geçmek geçilmek konusu yanlış.ama erdinç abi'ninde teklifini kabul etmesi lazım onur abinin.sonuçta erdinç abi onu kırmamış ve kabul etmiş.şimdi onur abi neden istemiyor.dostluk kazanıcak sonuçta.sen beni geçtin öldürücem seni gibi bir iddiada yok.maksat araçlar denensin zevk alınsın.
    Yalnız ben Golf Mk3 ile Vti´dan bahsediyorum.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)