Kazasız,belasız Onur...
beyler öncelıkle sakin olalım ortamı germeye gerek yok gecen gecmıs gecılen gecılmıs yanı bosve verız bız konu hakkında yorum yazalım masallah dıyelım gecelım yanıı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
toyota corolla 4age motorlarını ne çabuk unutuyorsunuz.tartışmanın en kötü noktası bu işte.MARKA fanatikliği.iyice araştırın ondan sonra yazın.
bluetop > 124 bg 16v
blacktop > 165 bg 20v
silver top > 160-162 20v
redtop > 134 bg 16v
hepsinin hacmi 1.6
90'lı yılların motorları bunlar![]()
araçlara masallah..bide 5 sonunan kadar deneseydiniz keşke 60/210 falan..saxo nun bittigi yere kadar yürünseydi 2 sekildede ortaya çıksaydı sonuç..13/61 le 210 5 kesici yapıyordum hiç sıkıntısız 4 ü bitirdigi gibi 5de bitiriyodu araç yani 5 sonuna kadar yürünebilir yada 200gibi bitebilir bölece meraklar giderilir diye düşünüyorum..
bide saxo 2.vites 4.500 civarında oluyo vti nerde bastı 33 sayfayı okuyamadımvtec açıkmıydı 60ta gazlarken yoksa vtec altımı__?
amma uzattınız yahu nebu ya alt tarafı ıkı araba ıcın hay bu rollıngınınde dragınında
www.honda-tech.com
yorumları baştan sona okudumda erdinç abi ve birçok kişi haklı.bazı arkadaşlar koyu fanatiklik yapmışlar orası yanlış olabilir ama.onur abi madem rs'e geçileceğini biliyorduda niye 5.vitese kadar denedi ? vti'ada geçileceğini biliyorda neden 4.vitese kadar işte sorun burda.erdinç abi kabul ettim diyor ama onur abide erdinç abinin teklifini kabul etmiyor karmaşıklık burda.sonuçta antalya'Nın TechTurkey üyeleriyiz aramızda geçmek geçilmek konusu yanlış.ama erdinç abi'ninde teklifini kabul etmesi lazım onur abinin.sonuçta erdinç abi onu kırmamış ve kabul etmiş.şimdi onur abi neden istemiyor.dostluk kazanıcak sonuçta.sen beni geçtin öldürücem seni gibi bir iddiada yok.maksat araçlar denensin zevk alınsın.
azhuzauhzahuazuh ciddi güldüm çok boş konuşuyorsun 160 hp üstü fln... ayrıca şu kibrit kutusu fln demişin inan hala şoktayım antalyaya gel bin benım arabama uçak bileti paranı vericem.. Bİ YAĞ DAMLASI BUL bitane içinden ses bul tekrar konusalım... 106 ya kibrit kutusu diyosun ama en azından viraj alabiliyor.. vtec gibi ilk dönüşte 360 çizmiyo![]()
niyetim vteci boklamak değil oda çok güzel bi araba ama 106 yada laf söletmem.. konu çok saptı ya hakkaten ben bile sapıttım
bu konu kitlensin bence..
hayat acımasız.
asıl parası olmıyan 106 yada saxoya binemez
vtec den önce saxo2 vts m olmasa belki vtec in sürüsü hosuma giderdi ama alt devirler beni sarmadı tekrar acıklama yapamıycam önceki mesajlarımı oku o sekilde yorum yap 1 tane mesajı okuyup alıntı yapıp yorum yapma..
artı madem bu kadar iyileştirebiliyosun alt devirleri bi yapta 106 yla 2 bin devir bi basalım(wolrath ı saygıyla anıyorum)
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)