yiit Nickli Üyeden Alıntı facebook dışında biyere eklenmiyomu bu videolar streetfire youtube video google photobucket flickr ? o kadarını ben yapamıyorum yapa biliyosanız düzeltin
ADA HONDA ÖZEL SERVİS by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
TR_UnCu Nickli Üyeden Alıntı ne olur kufur etmeden sovmeden banlarmısınız noktalama işaretleri olmadigi icin cumlenin istek cumlesi mi yoksa soru cumlesimi oldugunu anlayamadim ?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
yiit Nickli Üyeden Alıntı çok heyecanlısın o yüzden söyledim saxo o saatten sora yüricekmi fln yııt o satten sonra tıllahı yuruyemez saxonun merak etme sen. sen hayatında 10 denedıysen araba ben 1000 denedım
ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı o kadarını ben yapamıyorum yapa biliyosanız düzeltin en zoru facebook a eklemek aslında neyse herkeste facebook olmadıı için herkes izleyemeyeceği için söylemiştim bende izleyemedim o yüzden
http://www.serhanoto.comwww.ecufast.comhttp://www.servispasaoglu.com.tr
cem Nickli Üyeden Alıntı 170 e kadar bi siz bi o geçti o zaman dogrumu anladim ilk vidioda benim hatam yüzünden o geçti 3 kesicide kaldım ona bakacam diye o yüzden
TR_UnCu Nickli Üyeden Alıntı yııt o satten sonra tıllahı yuruyemez saxonun merak etme sen. sen hayatında 10 denedıysen araba ben 1000 denedım öyle ceydiğemle olcak işler diil bunlar tamam denemişsindir ölü vts leri geçmissindir böyle bi rüyaya kapılmışsındır olsun.
onurun koyduğu videolar shoplanmış o zaman onur kandırdı bizi bende diyorum nasıl olurda saxo v-tec geçer
barnak bassam olurmu ?
yiit Nickli Üyeden Alıntı öyle ceydiğemle olcak işler diil bunlar tamam denemişsindir ölü vts leri geçmissindir böyle bi rüyaya kapılmışsındır olsun. evet evet sen buyuk kralsın, senın denedıklerın tr nın en hızlıları
TR_UnCu Nickli Üyeden Alıntı evet evet sen buyuk kralsın, senın denedıklerın tr nın en hızlıları yokta ölü arabayla deneyip böyle bi kanıya varmıyorum en azından
Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı onurun koyduğu videolar shoplanmış o zaman onur kandırdı bizi bende diyorum nasıl olurda saxo v-tec geçer shop lama yok benım hata yaptığım video oo. video doğru ama sağlıklı olmayan deneme buu
yiit Nickli Üyeden Alıntı yokta ölü arabayla deneyip böyle bi kanıya varmıyorum en azından hee evet TR nın en hızlı tabır edılenlerı gectıgımızde sen araba bıle denemıyordun
ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı shop lama yok benım hata yaptığım video oo. video doğru ama sağlıklı olmayan deneme buu peki o zaman .rolling sadece arabanın yürümesimidir yoksa pilotaj önemi varmıdır?
TR_UnCu Nickli Üyeden Alıntı hee evet TR nın en hızlı tabır edılenlerı gectıgımızde sen araba bıle denemıyordun farkeder mi denememesi? neyi değiştirir? o araba bile denemezkenki arabalar kağnı kalır bu devirde
Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı peki o zaman .rolling sadece arabanın yürümesimidir yoksa pilotaj önemi varmıdır? hatalı pılotajda bu zamana kadar kımse doğru geçmiş sayılırmı pekı sen onu söler misin
gerçekleri izledik
TR_UnCu Nickli Üyeden Alıntı hee evet TR nın en hızlı tabır edılenlerı gectıgımızde sen araba bıle denemıyordun tamam Tere Dizayn u are absolutely right. ceydiğeme devam.
Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı peki o zaman .rolling sadece arabanın yürümesimidir yoksa pilotaj önemi varmıdır? e abicim var tabi hangi devirde basacağın kaç bin rpmde vites atacağın ve nasıl vites attığın önemli
TR_UnCu Nickli Üyeden Alıntı hee evet TR nın en hızlı tabır edılenlerı gectıgımızde sen araba bıle denemıyordun siz kimsiniz , neyle gectiniz ?
cem Nickli Üyeden Alıntı siz kimsiniz , neyle gectiniz ? uygun zamanda soylerım ben sana merak etme
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları