[/QUOTE=ERDİNÇ-VTİ07]´isimli üyeden Alıntı
dragda denenır sorun yok. Ama dedikya serdar oynu kuralına göre değil onurun sınırlarına göre oynadık sorun yok. Onurun sınırı 170 kadarmış demekkı 170 kadar benım yarım arabası kadar önumde. Ama normal rolıng isterse farkın ne olacağını zaten onur kendısı çok iyi biliyor. Yınede maşallahı var arabasının hiç bir zaman kötülemek yok.[/QUOTE]
bu açıklamayı ben yapmadım sen yaptın abicim zaten orda her kezin önünde yarıştan sonra konuşmadık mı seninle 170 e kadar sen geçtin araban çok iyi gidiyor demedin mi 30 kişinin önünde tebrik etmedik mi birbirimizi yukardaki yazıyı diğer benim eklediğim konuda ben mi yazdım sen yazdım bide burda ben geçtim diyorsun gülüyorum sadece
Dr.Ecu AntaLya
en güzeli 0 400 yapın 400 ede ayrı bi kamera koyun noluyosa olsun bu antalya rollingleri arapsaçına dönüyo her seferinde![]()
köprü altındakı 4 abicim ok. ama orda üçte girdi sen bir anda açıldı. kesiciye girdi diye dövüneyimmi. oldumu abı dedin oldu dedim. ben bilmiyommu o kadar far omucanı. be sadece normal farkın o kadar değil çamurluk farkı olduğunu. yukarı çıkarkende arabanın benım arkamda kesiciye girdiğini görsünler diye koydum. aşağı doğru vts çamurluk farkı ok. yukarı doğru vti in arkasındasın. ok
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
yaaa allahın askına su vıdeoları facebook dısında baska bır kaynaga koyunda ızleyelım yawww![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Parts Dealer - www.boostprojects.com
bu olay böylece sürer gider.birbirinizi kırdığınız yetmediçıkın kepeze 60-200+ deneyin olsun bitsin yani.uzatmanın anlamı yok bence
![]()
onurcum bu konuyu uzatmak ve sonunuu kötü bitirmek istemiyorum sıkıntın varsa videolar ortada. senınkıde benımkıde. herkezin yorumunu dinle yine sölüyorum show yapma. bu rolıngten sayılmaz diyosa herkez ya 60-210 nyese yada 0-400 denersin geçersen büyüksün abicim derim eyvallah. daha fazla uzatmıyorum. herkeze iyi geceler. arkadaşların yorumlarına saygı duy.![]()
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)