ya ben cevap vermeyim diyorum ama gercekten cok üstüne geliyosunuz insanın ayıptır yakısmıyor...
her ne olursa olsun burada yalan dolan ya da başka birsey yok yaş olarak sizden buyuk bi insanla nasıl konuşulacagını bilmeniz gerekir siz belki yetişmiş olabilirsiniz fakat ayhan gt4 oynaycak jenerasyonun biraz dısında kalmıstır sonuç olarak bu otomobillere harcanan para gece gündüz calışılarak kazanıldıgı için istesede gt yada benzeri oyunları oynayack vakit bulamazsın eminimki onun da gt deki stage lerden haberi yoktur fakat ne tesadüf ki senin haberin var...
kimse bu forumdakilere cahil demiyor hatta bu forumdakiler degerini bilir diye bu videoyu buraya ben koydum fakat nedir bu saldırganlık nedir bu agresiflik gereksiz yere hala anlamış degilim...
madem sizin musteriniz niye bi konu açıp videosunu koymuyorsunuz ya da direkt olarak istemiyorsunuz arkadasım -ya da abi-bi 206 varmış ne oldu sonuç diye???arka arkaya 5 dk arayla bisey olmuş ya da kacıyomuş gibi ne oldu ne oldu diye soruyorsun bu kadar cok merak ediyorsan bi telefon edersin musterine DÜRÜST bi sekilde ogrenirsin ne oldugunu???
arac sierrra cosworth stage 5 demek sadece turbo demek degilaracın nasıl yurudugunu merak edenler yine bi videoyu bu başlık altında izlerler problem degil ama sadece biraz daha emege saygı,biraz daha...
i_could...