User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
122 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: jul ailesi...

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önclikle nasıl anlatılır bu turbo işleri derseni site içinde araştır aracımın baştan son tanıtımı vardır tek tek yapım aşamalarına kadar

ondan sonra internal wastagate ile 2.0 bar asla continous gidemessin ancak peak basarsın ondan sonra da bar basıncı düşer biz buna 2.0 bar bastık demeyiz
    bunun kanıtını isitorum

zaten o turbo asla 2.0 bar basamaz

en son söliyecegim şey arkadaşım cok fazla Gran tourismo 4 oynuosun Tuning bölümündeki Stage 5 lerin tribine girmişsin bence yanlış yoldasın
    bu forumdakileer cahil hiç bişey bilmiyen insanlar degillerki sen böle sallayıp tutuosun

barlar beygirler havada ucuşuo anasını satayım Lütfen Yukarda sordugum soruya cevap verin 206 RC ile gazladıgınızda ne oldu açıklarmısınız dürüst bir şekilde
    ya ben cevap vermeyim diyorum ama gercekten cok üstüne geliyosunuz insanın ayıptır yakısmıyor...

her ne olursa olsun burada yalan dolan ya da başka birsey yok yaş olarak sizden buyuk bi insanla nasıl konuşulacagını bilmeniz gerekir siz belki yetişmiş olabilirsiniz fakat ayhan gt4 oynaycak jenerasyonun biraz dısında kalmıstır sonuç olarak bu otomobillere harcanan para gece gündüz calışılarak kazanıldıgı için istesede gt yada benzeri oyunları oynayack vakit bulamazsın eminimki onun da gt deki stage lerden haberi yoktur fakat ne tesadüf ki senin haberin var...

kimse bu forumdakilere cahil demiyor hatta bu forumdakiler degerini bilir diye bu videoyu buraya ben koydum fakat nedir bu saldırganlık nedir bu agresiflik gereksiz yere hala anlamış degilim...

madem sizin musteriniz niye bi konu açıp videosunu koymuyorsunuz ya da direkt olarak istemiyorsunuz arkadasım -ya da abi-bi 206 varmış ne oldu sonuç diye???arka arkaya 5 dk arayla bisey olmuş ya da kacıyomuş gibi ne oldu ne oldu diye soruyorsun bu kadar cok merak ediyorsan bi telefon edersin musterine DÜRÜST bi sekilde ogrenirsin ne oldugunu???

arac sierrra cosworth stage 5 demek sadece turbo demek degilaracın nasıl yurudugunu merak edenler yine bi videoyu bu başlık altında izlerler problem degil ama sadece biraz daha emege saygı,biraz daha...

i_could...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yonja işi bira gereksiz ama orası ayrı burası
    kim ne koyarsa koyar izlersin yada izlemezsin bu kadar sorun yaratmamalı bence... o yazılanlar dalgasına yazılmış sanırım belli..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim kimsenin emeğine karşilık etttiğimi laf yok sadece bazı gerçekleri görmenizi sağlamak istiyoruz (ben) bazi şeyler yanlış anlıyor olabilirsiniz ama baze gerçekler var bunlar doğru siz yanlış anlıyorsunuz emeğe karşilık sözümüz yok ama yanloş anlıyorsunuz
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı profcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.30 yetmezse impreza,impreza yetmezse Sierra,Sierra yetmezse R1...

o laf kimseye degil esasen...sadece kendini bilmezlere...

i_could...

Alıntı I-HANNs-TEAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle soru sorın cevaplıyım yonja ile burayı karıştırmıyalım birincisi o motor R1 diil R6 daha R1 le R6 ayırt edilsin sonra nasıl kullanılır tarif edin daha R6 ile R1 i ayırt edemiyen insanların sölediklerine nasıl kulak asıyım

Kankan diye hitap ettiğin kişi videoyu koyduktan sonra motoruna R1 demiş ondan sonra yazan arkadaşlarda R1 diye devam etmişler .. R6 ile R1 arasındaki farkı ayırt edemiyen insanların sölediklerine kulak asmıyorsan siz arkadaşınla nasıl anlaşıyorsunuz ? O konuşuyor sen kulak asmıyorsun heralde..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı profcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben cevap vermeyim diyorum ama gercekten cok üstüne geliyosunuz insanın ayıptır yakısmıyor...

her ne olursa olsun burada yalan dolan ya da başka birsey yok yaş olarak sizden buyuk bi insanla nasıl konuşulacagını bilmeniz gerekir siz belki yetişmiş olabilirsiniz fakat ayhan gt4 oynaycak jenerasyonun biraz dısında kalmıstır sonuç olarak bu otomobillere harcanan para gece gündüz calışılarak kazanıldıgı için istesede gt yada benzeri oyunları oynayack vakit bulamazsın eminimki onun da gt deki stage lerden haberi yoktur fakat ne tesadüf ki senin haberin var...

kimse bu forumdakilere cahil demiyor hatta bu forumdakiler degerini bilir diye bu videoyu buraya ben koydum fakat nedir bu saldırganlık nedir bu agresiflik gereksiz yere hala anlamış degilim...

madem sizin musteriniz niye bi konu açıp videosunu koymuyorsunuz ya da direkt olarak istemiyorsunuz arkadasım -ya da abi-bi 206 varmış ne oldu sonuç diye???arka arkaya 5 dk arayla bisey olmuş ya da kacıyomuş gibi ne oldu ne oldu diye soruyorsun bu kadar cok merak ediyorsan bi telefon edersin musterine DÜRÜST bi sekilde ogrenirsin ne oldugunu???

arac sierrra cosworth stage 5 demek sadece turbo demek degilaracın nasıl yurudugunu merak edenler yine bi videoyu bu başlık altında izlerler problem degil ama sadece biraz daha emege saygı,biraz daha...

i_could...

Allah a cok sukur hergun GRANTOURISMO oynarım. Allah hyrlı omur versın hergun oynıyım ınsallah.

Ama aracımda stage 5 var demem. stage 5 ne ya...

duke nukem mı oynuoruz stage 5 ı bı acalım. zaten o turbo benım dızeldekıne benzıo o stage 5 se ozgun unun dedıgı gıbı daha cok stage var onuuzde. hergun bı stage atlarsınız...

sen sımdı buna da dayanamaz yazmıyım dıorum yazıorum dıyerek bı 4luk patlatırsın.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah a cok sukur hergun GRANTOURISMO oynarım. Allah hyrlı omur versın hergun oynıyım ınsallah.

Ama aracımda stage 5 var demem. stage 5 ne ya...

duke nukem mı oynuoruz stage 5 ı bı acalım. zaten o turbo benım dızeldekıne benzıo o stage 5 se ozgun unun dedıgı gıbı daha cok stage var onuuzde. hergun bı stage atlarsınız...

sen sımdı buna da dayanamaz yazmıyım dıorum yazıorum dıyerek bı 4luk patlatırsın.
    ne o patlattıgım 4lukler zoruna mı gitti...

gerci ne olursa olsun sen saygısızlık sınırlarını coktan kaldırmıssın ama allah uzun omur versin GT de başarılar sana...

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kankan diye hitap ettiğin kişi videoyu koyduktan sonra motoruna R1 demiş ondan sonra yazan arkadaşlarda R1 diye devam etmişler .. R6 ile R1 arasındaki farkı ayırt edemiyen insanların sölediklerine kulak asmıyorsan siz arkadaşınla nasıl anlaşıyorsunuz ? O konuşuyor sen kulak asmıyorsun heralde..
    video da r1 de sierra da gozukmuyo...video da r1 de sierra da var demedim.bi daha oku bi daha izle istersen...

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim kimsenin emeğine karşilık etttiğimi laf yok sadece bazı gerçekleri görmenizi sağlamak istiyoruz (ben) bazi şeyler yanlış anlıyor olabilirsiniz ama baze gerçekler var bunlar doğru siz yanlış anlıyorsunuz emeğe karşilık sözümüz yok ama yanloş anlıyorsunuz

seni sahsen tanımasam da aracını yaptıklarını tarzını az cok biliyorum ve acıklamalarla yardımcı olmak istedigini de anlayabiliyorum.internet ortamı malesef kimseye mimik jest ve ses tonu kullanmaya izin vermiyor belki de tüm yanlış anlasılmalar bu yuzden yoksa dedigim gibi kimseye teknik konuda itiraz yok cünkü ben muhendisim ve az cok teknik itirazın ne demek oldugunu bilirim

fakat benim itiraz ettigim ve emege saygı dedigim nokta konunun başından beri olan agresiflik laubalilik ve sacma tavır.haya muhabbetinden tutunda burada da mı demeler falan.sonuç olarak bi topluluk oluşturabilmek için insanların birbirlerine gerekli saygı ve anlayışı gostermesi gerekir ki turkiye de gerek bazı degerlerin ne kadar hassas ve gerek insanların yaşam sartları dolayısıyla ne kadar gergin olduklarını da hesaba katarsanız-o r1 kimin hayalarına carpacagını bilir- diye cevap vererek olayı basitlestirme yerine sadece anlayış bekliyoruz...

tabiki de sen de ben de bazı seyleri yanlış biliyor olabiliriz yanlış yorumluyor ya da yanlış bakıyor olabiliriz fakat kimse ogrenmek için kapalı degil.stage muhabbetini de yanlış anlıyor olabiliriz ya da anlatıyor.soyle acıklayım...

senin o aracda yapılacak cok sey var diyebilecegin bi arac yine senin herşey yapılmış bu aracta dedigin bi aracın ustunden atlayabiliyorsa bence butun stageleri atalım cope gitsin artık aracların yuruyusune gore yorum yapalım...yani hergün bi stage atlarsın bu gidişle dedigin sierra tüm stageleri atlamış başka bi aracla yururse o zaman mı anlamamız lazım bazı seylerin boş oldugunu...bilirsin ki bazı araclara civata taksan yarıyo hersey turbounun buyuklugu degil hala diyosan ki sen onu stage5 diye adlandırma o konuda sana da diyecek bi sozum yok cünkü dedigim gibi seni yuzyuze tanımasam da gercekten de takdir ediyorum vardır bi bildigin diyorum...

saygılarımla...

i_could...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım okadar atıp tuttunuz denemio kimse yemio falan filan diye

denendi işte açıkalsanıza kardeşim madem süper arabanız

sölesenize 206 RC ile yürüyünce ne oldugunu herke örensin

ne OOO zorunuza mı gitti bu 206 RC muhabeti

I_could NOT.....
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

I-HANNs-TEAM
    Misafir
    Hız bir göstrge kanıt provakasyon veya meydan okuma değil sadece adrenalin patlamasıdır

I-HANNs-TEAM
    Misafir
    Hız bir göstrge kanıt provakasyon veya meydan okuma değil sadece adrenalin patlamasıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracında sorun yoksa bu akşam deneye bilrmiyiz RC ile
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

I-HANNs-TEAM
    Misafir

I-HANNs-TEAM
    Misafir

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya nıye ortalı kızıstırıyosun herkes kımın ne oldunu ıyı bılıyo bu forumda herkesınde bırbırıne saygısı war sız neyı kowalıyosunus ben onu annamadm ıllakı bırı dener sızle uzme canını sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın 450hp oldugunu soledın. yok mu kalkan ucak dıe yazıosun. RC ıle deneyelım gel dıorum cevap vermıosun.

RC performance parts

superchips
    magnaflow exhaust
    60mm duz boru komple
    hafifletme (100kg)
    k&n typhoon air intake system
    nos wet 60hp

ıste bu kadar... 450hp ıle nasıl gıdıo onu merak edıoruz...
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

I-HANNs-TEAM
    Misafir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak bole daha guzel oldu tamam sen sorunlarını hallet... sorunsuz bır sekılde caıssın araban ınsallah. hepberaber deneyelım...
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberimiz olmadan denerseniz ayıp edersiniz. İzlemek için inşallah geliriz müsait olursak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)