süper video hepinize maşallah. bu 335i ye bişeymi yapıldı c6 ile yürümüş ? typer geçemiyodu
süper video hepinize maşallah. bu 335i ye bişeymi yapıldı c6 ile yürümüş ? typer geçemiyodu
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Civice maşallah çok güzel gidiyor..
Ama 3.35 beni şaşırttı Evotech iyi bir firma o yazılım ile Corvette'e daha iyi tutunmasını beklerdim. Corvetteteki parçalar hakkını vermiş gerçekten iyi gidiyor..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
İyi dilekler için hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. Ne kadar eğlendik anlatamam.Konuyu açarken eklediğim Metmetin yazısı zaten aramızdaki yakınlığı gayet açık bir şekilde anlatıyor. Yorumlarda sorun olacağını sanmıyorum. Video capture, edit, senaryo, yazı ekleme olayına da baya bi alıştım, umarım beğenmişsinizdir.
egzantrik, emme ve bobin vs ateşleme aksaklılarını da hallettik mi daha iyi olacak inşallah arabam.
![]()
kazasız belasız cümleten...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
c6 vs 335 videoları da var, onaları da ekleyeceğim bilahere.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
mehmet şu arabaya eksoz vede cooler artık yapalım... başka bişi demiom![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ortmen tebrıkler masallah...kameremana ve tum araclara da tsk ler...gercekten tam anlamıyla keyıflı bır aksam oldubeklıyore tolga senıde
![]()
mutluay maşallah güzel gidiyor CAR'ın.... hayırsızlar kendi aranızda eğlenmişsiniz haber vermiyorsunuz.
Video çekenden ALLAH razı olsun çok güzel çekimler, küfürsüz dostane, helal olsun,yürüyen araçlarında benzini eksik olmasın inşallah .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Maşallah tertemiz bir deneme olmuş![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)