khan Nickli Üyeden Alıntı
miniks, gtr in bir dbn ini olcseniz is netlesir, emre levent ile ayni setupta olsa bu guclerde her araba farkli bunu sende biliyorun misal olarak her gt30 lu her gt35 li subaru da ayni yuruyecek diye bir sey yok. Masvette ile yan yana yurudugunuz videoyu izledim, iste sen diyorsunki onun dbn i 4.12 benimki 6.38 ama yan yana yuruduk, bende diyorum ki masvettenin o gun sorunu vardir onunda DBN i 6.30 civarindadir. Asfalt kotudur, benzin kotudur, arabada bir sikinti vardir o guclerde onu cok zor farkedersin. Egerki her denemede arabanda DBN tasirsan o gun araban optimum gucunu veriyormu, vermiyor mu bilirsin. Yolda denemeye ve dragda yarismaya bende herzaman varim ama dunyanin kabul ettigi bir sey bu ve bende kabul ediyorum.
Hatta cok uzun suredir kullandigim icin bircok sey denedim, misal 6.50 saniyenin altinda araba taki 5 saniye altina dusene kadar ayni gidiyor gibi geliyor, hissiyat olarak cok bir fark yaratmiyor ama DBN de bunu gorebiliyorsun, bunu bircok kez denedik. 6 saniye giden arabaya 5 saniye giden araba minimum 5-6 boy atiyor yolda ama bunu olcum yapmadigin surece his olarak fark edemiyorsun, 6 saniye 6.5 saniye 5.5 saniye hepsi bir gibi geliyor birkac denemeden sonra.
yarisin 100 de bitmedigini konusuna gelince araligi kac istersen ayarlar ve surelerine bakarsin, p800 un videosundaki gibi 0-300 unude olcebilirsin 0-330 unuda veya metrelerinide 1km surenide, 1 mil surenide, 400 metrenide yani DBN dosyasi ile her turlu karsilastirma yapilabilir. uzak mesafedeki kisilerle, yola cikip deneme sansin olmayan, arabalarla arabani , basarini kiyaslayabilirsin misal.