stock swap diyen k20 lerin hepsi noslu..
Amerikalılar bmwlerdede bir beygirler çıkarıyolar aman aman yalan dolan
Printable View
Sanırım amerikada şöyle bir durum var , artık bizde nasıl filtre headers egsoz olan araba standart deniyorsa. Amerikadada 50 100shot nos, headers , filtre , komple egsoz , beyin olan arabalara stock deniyor.
aynen moruk
biz bu işi türkiyede ilk yaptık sandıkki arabamız ucucak ona gider buna gider
kerem b20 ile yasladı
oysa ben B20 söküp k20 yaptım he arada fark çok var birinde ip üstündesin
K20 çok saglam b20 ye göre ama NA dedin mi bence B20 nin torku hiç birinde yok honda olarak
oda yarış kazandırıyor zaten :)
Stock kavramı kim nasıl isterse oraya gidiyor.
Bana göre mesela hulk un stock diye yazılması çok alakasız. Turbo, sonradan atılmış 2.0 motor, beyin vs:)
en güzeli türkçe terim bulmak.
Neden bahsettiğinizin farkındayım tabi ki. arabaya stock dediniz diye bişey de söylemedim.
Tanımın çok geniş olduğundan bahsediyorum. Standart parça kullanılmış turbo bir araba ile fabrika çıkışı bir aracın "stock engine" diye değerlendirilmesi saçma geliyor. Dövme kollar takınca araba komple yapılı motor mu olucak yoksa hala stock mu...
Neyse şu günlerde hulk gündemde diye aklıma geldi onu örnek vermiştim. kişilerle alakalı bir durum yok.
heh sona özgün çeksin ceremesini 11.7 ye 1 bar 97 oktan sÜPERİZ:)
Baya eglendiriyorsun beni, kac senedir USAdesin sen? yanlis hatirlamiyorsam ilk geldiginde sana egsoz turbo timer falan yollamistim sene 2006 olmasi lazim.
Tercuman lazim sana :D bir daha oku :D adam 700WHP diyor arabaya, crankta 950 falan eder, M3 videosunu referans olarak koydum 800 crank / 670WHP dedim ;) dizney jet tipi dynoya cikarsa 1000WHP verir dedim, belki 1550WHP verir :) bu ara supra beygilerleride zamlandi...
Sen benim acigimi arayacam derken kendini rezil ediyorsun burda, sana tavsiyem 5 kere dusun bana yazarken cunki ben sadece dogrulari yazarim !
have 2 friends here and we had a great time watching your 'let the test drives begin', bicycle footage doing downhill workout was awasome but the 2-3-3.5 runs looked like you were making about 340WHP (voted among us very fairly and generously). Watch this video let me know how 800HP crank / about 670WHP feels like.
note: i built the car incase you wonder about my hp claim, on disneyjet this is about 1000WHP
Bravo abi, dogrulari goren soyleyen adamsin. Musteri ego tatmin amacli is yapmayan nadir tunerlardansin, cidden tebrik ederim forumdaki amerikalilari susturdugun icin :) Ben baya tartistim 3-5 kisi destek verdi, yalan beygir dukkaninin musterileride dogal olarak saldirdi bana, dukkan sahibinin yalani ortaya ciksa onlarinda balonu patlayacak cunki :) su videoyu seyret abi, bu adama guvenilirmi soyle bana :)
http://www.youtube.com/watch?v=KRIifpbwDbQ
valla ben net olarak ispatini yazdim, bir daha izle koydugum videoyu lutfen..
1000cc motor her zaman iyi referanstir, 1500-1600kg bir arabanin 1000cc motoru gecmesi icin lazim olan beygir 750-800BHP civaridir. Bunu nerden biliyosun diye sorma lutfen :)
http://videos.streetfire.net/video/T...000_722917.htm
ayni S2000 supra meet beygir zammina ugramis 880WHP olmus cikmis 880WHP supra ile dememis 3 boy atmis..ayni supra 200 noslu C5 (kurusu 400BHP) ile dememis zar zor gecmis ayni supra 1000cc motor ile dememis ayiramamis.. hesabi siz yapin videoda aksiyon 5.dk dan sonra.. ah Msupra burda olsada su amelelere beygir neymis gosterse
Beygir isi ego isidir, dunya genelindeki duzgun adam %si ile dyno dunyasindaki duzgun adam %si asagi yukari aynidir. Buda bence %10 dur. Yani bir adam yalanci ise, araba konusundada ayni sekilde yalan soyler, baskasini etkilemek icin abartir, birinin beygiri ondan cok cikarsa delirir, arabayi prestij zanneder, oyuncak oldugunun farkinda degildir.. Yani bu isin turkiyesi amerikasi yok.. kararsiz olan %25i aydinlatip bu yalan dunyasindan uzak tutmak benim en buyuk dilegimdir. Japonyada kim yalan soylemez, Tomei'nin adamlari ile bu konuyu tartistik, dedikleri sudur; Japonyada yalan ortaya cikarsa o dukkanin butun reputasyonu biter..
son denemeleri ürkütücüydü :?
Buda aynı adamlardan...
http://www.youtube.com/watch?v=UwiNTsD0Ln4
az basmislar :D 55 psi'dan asagi kurtarmaz :D
bir tuner'in duzgun olup olmadinigi anlamak icin, aracin turbosuna bakin, gidin kompresor haritasina bakin, kac barda % kac verimli gorun..40psida turbo sac kurutma makinasi haline gelir, burda vardi oyle bir denyo, bana beygir ispatlamaya geldi, video sonunda surat ifadesi superdi :) halal gulerim izledikce :D
not ayni adam, pist yarislarinda 30psi denedi conta yakti 2-3 kere, sonra 24psi'da kullandi, hakliymissin dedi..
http://www.youtube.com/watch?v=UcBa85udfeI