seve seve denerız zamanı gelınce ben sana ulasırım :)
Printable View
seve seve denerız zamanı gelınce ben sana ulasırım :)
eski haliyse 190 olması lazım
7800 ne ? ya ceco 5 kesiciye girebiliyomusun onu söyle kısa şanzımanla
videoda 200km de takılmış araban yürümemiş adama demişsinki kısa var benden bukadar ee hani 5.vites kesiciyemi girdin 200km de ?
vtec in sana yetişebilceğini kast etmiyorum burda zaten tırları sokmuşsun araya ondan yana şüphe yok ama kendini kandırma yanı
geçen akşam da bn denedim bir 106 gtı ile sahibi aracında sadece filtre olduğunu söyledi
dayno'da 141.1 çıkmış :D nasıl olucak bu işler
hacı kımsenın kımseyı kandırmaya calıstıgı yok, ceco denıldıgı zaman sureklı bı tartısma cıkıyo bı elsetırı olusuyo, tebrık edıp kenara cekılseydın benım kesıcıımı merak etmeseydın konu uzamıcaktı, evet aracım 210 a kadar gıdıyo ötesi yok... adam o gun bana ben senı 7 boy gectım dedı ona ne demelı:D:D
cengiz maşallah kanka.bi arada benle deneyelim fena gitmiyor ak :p:D
106 nın kısa sı 13/61 mi 13/59 mu ?
14/60.............
kanka 5 i uzattıramıyonmu bi el attır şuna 200 ü rahat rahat geçmen lazım
araç güzel fark açmış ama GSI la yarım boy gidio GSI dolumu acaba:soru:
106 gerçekten çok ciğerli maşallah sesinden gidişinden belli :)
kardeş tekrar denerız..sıkıntı yok..5 de red e oturan araba gecmış deriz artık..bu vıdeo ya gore eyw gecmıssın ama basında soleseydın ben bırakırım 200 de daha yurumuyo dıe ona gore denemzdık sonunda soluyosn benım arabam bu kadar yuruyo dıe 200 e kadar yureyebılıyosa ben ne yapıyım ne kadar gecersen gec bırrakma sok red e arac ı bıttı dıyelım..??
selam bu star hondada yapılan b20 vti mı
motor içi stok vtec kapak olan ?
bıraz once hulk ıle sulhının konusunu ınceledım adamlar birbirini yiyecek nerdeyse yaw, demek kı bu ısın gecılmezı yenılmezı yok arkadaslar, hıc bı konuda ıddam yok. ısteyen arkadaslar denerim, c.tesı gunu ak yı bılmeyen bı arkadas 106 gtı egsoz flıtre chep deneyelım dedı ok dedım denedım, tam tersı yuklusude benden daha guclusude olabılırdı yıne denerdım, ben bu aracı otoparkta gazlamak ıcın yatırıyorsam cıkan ılk rakıple denerım.
b20 ? gercekten