Her iki araçada maşallah,güzel yürümüşler..böyle çiğerli gsi görünçe mutlu oluyorum![]()
Her iki araçada maşallah,güzel yürümüşler..böyle çiğerli gsi görünçe mutlu oluyorum![]()
Gsi ları yollarda görelim buradan yazmayın lennn karanlık sana diyorum bırak mırak geç bu ayaklarısenede bir kere zor roll e çıkarsınız yorum oldumu yok şu olmuş bu olmuş pis opelciler
![]()
Orçun'un eski GSI'ı FB1021996 model ecotech gorunumlu fabrika cıkısı SFI Dohc..
Güzel yürümüs gene,eski zamanlarına gore..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
söför farkı diyelım, yalçın abı cok ıyı kullanıyo ve aracı cok ıyı tanımış dielim![]()
Yalçın abi 1994 yılından beri GSI kullanıp,ugrastıgı icin haliyle o kadar olur..GSI Prof'u diyoduk kısacaeskiden Orcundayken sıkıntılı bi arabaydı,boyle iyi yurumesine sevindim..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ecotech görünümlü olupta sfi olan gsi sayısı kaç tane çok az heralde değilmi ? Hiç karşılaşmamıştım ilginç yav.
1994 ve 1995 Model GSI ların hepsi C20XE Yani SFI ( Dohc ) motordur.
1994 GSI ların hepsinde BODYKIT vardır,
1995 GSI ların bazılarında Body vardır 94 ile aynıdır yani , ama daha çok kısmı BODY'sizdir.
1996 model GSI larında ilk yarısı SFI Dohc motor, diğer yarısı da Ecotec motordur. ama bütün hepsi body'sizdir. Dünyaya 139 Adet üretilmiş olması gerekiyor 1996 Model SFI ( Dohc) motorun. Türkiyeye kaç tane girdi hatırlamıyorum ama biri işte yalçın abi de, biri bende , eş dostta da var bildiğim 3-5 tane daha...
1997-1998 GSI ların tümü Ecotec dir ve Body'sizdir
Loading...
team opelmaşallah guzel deneme...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)