User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
91 sonuçtan 77 ile 91 arası

Konu: WaF vs EMG ASTRA

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emree gel denıyelım aracları sen ılerıye dogru gıt ben gerıye takıyım gıdıyım bak araya kac tane tır sokuyourz anladın sen onu
    senin araba zaten bi tek geri gider meliii
    Loading...

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vaf Vtec'in sahibi arkadaşım; Seni ben illa deneyelim gel diye çağırmadım. 106 ile denicektik, diğer arkadaş seni aramış gelsin onlada deneyin diye. Ayrıca beyaz 106 beni geçiyomuş öylemi Ayrıca israrla 2. vites 60-65 deneyelim dememe rağmen 70-80e çekiyorsun. 2.kornada basıyosun. Benim için problem diil ben basarım her devirde ama 1 kez bile 60dan basmadın. Hiç sorun değil istersen 20 boy geç. Teke tek diyosunda ben 130 kiloyum. Yanıma Mustafayı verdiler diyosun. Sanki ben tek kişiydim Yanımda 80 kiloluk adam var 130+80 kaç yapıyor sence

Bu videoda kiloları eşitledik vtecte 100+100kg gsi da 130+80 kg.

Sonuç olarak araçlar biribirine yakın gidiyor.

Hatırlatiyim benim arabam 246.500 km'de motor yapılmamış sadece chip olan filtresi, orta susturucusu son susturucusu stock olan bi gsi.

Siz araba denemek için değil saplamaya araba arıyosanız ben denemiyorum kusura bakmayın.
    sakın ol canım tatlı sert emre kımse senın araban için vtı ile yuruyemıyor dıyemez, gözüme inanırım ben duyduguma deıl, araban 10 numara yuruyor maşallah fazla gırmede mevzulara nazara gelme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizpc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem öle bı amacın yok elınde bı tane vıdeo kosa kosa o yuzdenmı koydun..?? benmı ıkıncı kornada basıyorm..yaw kardesım yapmaa allahını seversen ayıptır ... o zaman ben sana gore aracı hazırlıyayım..? senın ıstedıgın devıre getıreyım bıde yanıma 30 kılo fln da agırlık alayım ölemı uyar sana.?? sen dedınkı vtec ıkı kısı olsun ben tek olayım ben agırım dedın ben yıne bısey demedım orda olan arkadaslar olmaz öle bısey dedıler karsı cıktılar..
    sen zaten dedınmı bana bu devır bana uymuyo 60 da veya 80 de basalım dedın de benmı yok dedım bu bır oraya geldıgımde neye azımı actım..? dıosnkı benım arabamda chıp flıtre var benım arabmda da egzos flıtre var sadece ve enjektorlerım arızalı lafını ettımmı..?? veya vıdeo mu koydum sana sormadan veya sorarak...ben beklerdım kı saolasın kardesım bu saatte kalktın geldın eyw vıdeo koyayımmı dıe bende daha ne vıdeolar var sahıbıne onay verdıgı halde koymadım..sımdı kendı kendıne konusuyosn ve o aksam sen deılmıydın sen benımle besde yuruyemezsın dıe.?? o lafına karsılık yıne bısey demedım arkadasların yanında. Denerız goruruz dedım ..?? ve cıkıp denedıgımızde aradı kı mesafe en az uc boy oldu ıkı kere denedık aynı sonucu aldık aramızda var madem 30 kılo okadarda 3 boy fark edıyosa dogrudur.. varmı bunlarda bı yanlıslık.. ben senın aracına kotu yuruyen bı arac demedım guzel yuruyo masallah daha ben gelmeden zaten demıssın benı gecen vtı yok öle delıyorm böle delıyorm dıe.. deldın gorduk..kı eger yıne delerım dıosan yıne denerızz alırım yanıma gercekten 30 kılo senın ıcın cıkar sonuna kadar denerız..sıkıntı yok
    metin sen kulaktan duyma şeylere fazla ınanma ıstersen, benım ıcınde sana sole bole dedışler dedın benım hıc haberım bıle yok sasırdım senden duyunca, emre de o tarz bır ınsan deıl bızlede denedı hıc bır polemık olmadı yanı geldı tebrık ettı masallah dedı ve ben sımdı bunları duyunca sasırıyorum acıkcası, bence kenın kulagınla duymadıgın selere ınanma

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah maşallah..

Emre acil kilo vermemiz lazım.. :]
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JOCCO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah maşallah..

Emre acil kilo vermemiz lazım.. :]

sana ne oluyor lan
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağlık için sağlık
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JOCCO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağlık için sağlık
    özledim seni...
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    me too.. :]
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    metin sen kulaktan duyma şeylere fazla ınanma ıstersen, benım ıcınde sana sole bole dedışler dedın benım hıc haberım bıle yok sasırdım senden duyunca, emre de o tarz bır ınsan deıl bızlede denedı hıc bır polemık olmadı yanı geldı tebrık ettı masallah dedı ve ben sımdı bunları duyunca sasırıyorum acıkcası, bence kenın kulagınla duymadıgın selere ınanma
    ya burak olanları sende canlı yasasan belkı benden daha fazla tepkı verırsın.. yanı benım yuzume soledı adam dedıkı sen benımle 5 de yurumezsın dedı dedım dogrudur denerız uzun bakarız dedım tmm dedı denedık ıkı kere denedık aynı sonuc (en az ıkı boy) oldu ucuncu ıcın yanastı benzınım bıtıyo dedı eyw dedım arkadaki araca yanastım dedım ark ın benzını bıtıyormus benzılge gecelım o zaten ordan sonra ben o arkadası daha gormedım beyaz 106 vardı onunla denemeye cıktık..benı polıs kovaladı vs vs..sonra baktım vıdeo fln koyulmus... ben gene acıgım tmm dıyorm yanıma alırım 30 kılo agırlık denerız ckerız vıdeo koyarız yorumlar yapılır..ben senınlede denedıgımde vıdeo koyayımmı dıe sordum sende koy ızlıyelm dedın yanalnmı.?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya burak olanları sende canlı yasasan belkı benden daha fazla tepkı verırsın.. yanı benım yuzume soledı adam dedıkı sen benımle 5 de yurumezsın dedı dedım dogrudur denerız uzun bakarız dedım tmm dedı denedık ıkı kere denedık aynı sonuc (en az ıkı boy) oldu ucuncu ıcın yanastı benzınım bıtıyo dedı eyw dedım arkadaki araca yanastım dedım ark ın benzını bıtıyormus benzılge gecelım o zaten ordan sonra ben o arkadası daha gormedım beyaz 106 vardı onunla denemeye cıktık..benı polıs kovaladı vs vs..sonra baktım vıdeo fln koyulmus... ben gene acıgım tmm dıyorm yanıma alırım 30 kılo agırlık denerız ckerız vıdeo koyarız yorumlar yapılır..ben senınlede denedıgımde vıdeo koyayımmı dıe sordum sende koy ızlıyelm dedın yanalnmı.?
    benım ıcın sorun yok hıc bır zaman vıdeodan felan cekınmedım bunuda soledım sana bılıosun, yanı ben olayların dısındayım sız ıcınde oldugunuz ıcın daha ıyı bılıorsunuz gecen dıyalogları bız burda bedavadan konusuyoruz eyw ama ben genelleme yaptım yanı metın senın uzerınden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım ıcın sorun yok hıc bır zaman vıdeodan felan cekınmedım bunuda soledım sana bılıosun, yanı ben olayların dısındayım sız ıcınde oldugunuz ıcın daha ıyı bılıorsunuz gecen dıyalogları bız burda bedavadan konusuyoruz eyw ama ben genelleme yaptım yanı metın senın uzerınden
    ))) eyw burak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bir ara denk gelirseniz benide çağırın ya
    bende deniyim bi arabamı
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir ara denk gelirseniz benide çağırın ya
    bende deniyim bi arabamı
    tabı sende buldun şenliği arada kaynıyacaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabı sende buldun şenliği arada kaynıyacaksın..
    arada seni de kaynatirim diyorsun yani
    canin sağolsun... maksat mhubbet
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arada seni de kaynatirim diyorsun yani
    canin sağolsun... maksat mhubbet
    yok be kardesım öle demek ıstemedım ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)