Standart değıl motoru stock:icon_tup:
Printable View
kadir sen facebookta "ankaraya deniz degil,1 atmosfer basinc istiyoruz" diye bir grup kur istersen yada ufak bir salyangoz tak:)
evo9 larin stocklari 305 degil, 285.
bu araba zaten yazilimsiz,egzozsuz stock bir evo9 u baya bir gecer eger denedigin evo9 tamamen standart ise.
Arkadaşlar konuyla alakasız ama 4X4 dyno varmı ankarada?
benım cok yakın arkadasımın evo9 u stock fıltre stock downpıpe hks complete exhaust ıle 367hp cıkardı. sok edıcı bır gıdısı vardı aracın. 97 oktan ıle. araca yazılım fıltre ypıcaktık pert oldu. hatta Oz` da merak edıodu kac hp cıkıcagını. arabadan arabaya gucler degısıyor. bunda rodaj ın cok etkısı var. ben Hulk atmosferık cıkardıgımda 2000km snrası dyno sheet ve 10.000km sonrası dyno sheet koymustum. aynı malzemelerle sadece sgmanlar daha ıyı yerıne oturdugu ıcın rodaj tamamen gerceklestıgı ıcın arada 14hp ve 9 tork oynamıstı. guzel yapılan bır rodaj turbo aracta cok ıyı guclere sebep olabılır.
Korhan o zamanda konuşmuştuk bu konuyu sen stock demiştin bende sana güvenirim her zaman demiştim. Peki söylermisin bana benim 0.9 barda 97 oktan benzinle gt30 muadili turbomla yanımda 120kg 2. kişi varken bu mz4 le aynı gidiyordum o zaman stock turbolu sti lar beni geçer mantığımı çıkıyor bunu anlamış değilim yoksa intake temp. düşürmek için sahibi bazı şeyler yapmış olabilir mi?
Beni yanlış anlama ama Başarın sorgu sualinin sebebi budur bence. Sadece benim arabamda örnek değil 100 oktan gt3076 ile 0.9 bar basan başka bir s2000 de başarı zar zor geçebilmişti mesela bu bahsettiğim araba paşaoğlu dynoda 450hp veren bir araba. Başar bu kadar sorgu sualde haklı bence ve bende hak veriyorum çünkü hatırlarsan benimde Muratla bir anım vardı yapılan üç kağıdın haddi hesabı yoktu. Sana gözüm kapalı her zaman güvenirim Korhan ama her denediğim imprezanın sahibine güvenmem böyle konularda ;)