ya dün yoktu inancım şimdimi çıktı sorunlar?
Printable View
ya dün yoktu inancım şimdimi çıktı sorunlar?
seni aradım dedimki nerede buluşucaz köprüdemi yoksa benmi geleyim dedim egzozumda bi sorun var ustamın elinde az bi işi var bırazdan içeri girerim dedin.biz geliyoruz dedim sen gelmeyin veya ben ararım demedin.sana helal olsun........RRRRR.yoksa nos umu baglayamadınız:D
inan madem sorunların vardı ozaman senden daha hızlı olan zd ile deneseydik . ya herşeyi geçtik telefonunuzu açsaydınız.. yani 1 gecede arıza yapan arabaylamı typer devrini kapatacaksınız onu anlayamadım ben ..
gelen arayan destekleyen bütün dost larıma çok çok teşekkür ederim.tolga kardeşimede ayrıyeten teşekkür ederim adam ailesini bıraktı saatlerce o ayazda ayar için ugraştı.araba roket oldu:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
tolga o araba benim değilki bana sölüyosun anlamadım gitti zaten hakan abi nazik adam arabasını çok sever hava bozuk bile olsa çıkarmaz bunu arayıp ona sölüceksin ama hakan abi zaten çıkıcakk olsa öğlen arabasını evin altında çıkartıp dükkana çeker akşam olmadan çıkar zaten eve girdi ise hele rabasını çıkarmadı ise valla billa gelmez zaten evdende tlf açmaz bende arasam açmıyo herkez bilir.
ne tarz sorunları var aracın?
he bu arada bu gece o ayazda tolga tek ayar yapacak diye.hulkun arkaya oturdum tam bir komedi:D:D:D:D ya minikleri 41 kere kere degil 82 kire maaşallah o nedir öle ya fena az kalır:) hulka da emegi geçen hrkz gerçekten helal olsun.bu işin sonu kesinlikle turbo.:icon_tup::icon_tup:.
inan şu son halinle olan 330hp ve 500nm olan dyno çıktını TT ye bekliyorum.yoksa zamanınmı yok.:icon_tup:.ben reşit abi bkr cupra yı almadan önce idenedim yazılım+eksoz+flt hali.şaka gibi oldu senin arabanda ne var???
eds ile videolarım var canım geçmişi bırak günümüze bak gir youtuba izle bilmiyosan öğrende gel sen kendi sidiğini benimle yarıştır ben at üstündeyken sen kablumbağa ayakalrını yere nasıl basıyo onu hesaplıyodun unutma bu sözlerimi 3 arabam var birini satarım sattığım parayla 2 arabamı doldururum bi turbo m3 yaparım ve birde gt 30 cupra buda bana yeter sen ne yapcan v-tec alıp filtre egsozmu yoksa tesisatmı yapcan dım tıs dım tısss
bende ıstıyorum 400hp oluyomu stok turboyla
işin içine maddiyat girerse o konu sıcar