ben denememişler diye biliyodum denemişler mi?
sildiğim bölümlerde var kendi gözümle okudum ben ama kim yazdı hatırlamıyorum
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
aracın cok başarılı olmuş inan.. cuprayı böle görmek gerçekten insanın iştahını kabartıyo seytan diyo git modla ama yarışla rolla işim olmadığı geliyo aklıma ve kalktığım yere yine oturuyombaşarılarının devamını dilerim kardeşim...
tşk. ederim ama ben yarış yada roling için yapmadımki bu arabayı ben hafta içi hergün biniyorum her yere gazlıyorum özellikle trafikte çok komik oluyo şehir içi bazen yazlığa fln gidiyorum aslında dizel arabamda var ama ne bilim bunu çok sevdiğim için hep bunla gidiyorum. yolda giderken önümde gide c220 cdi mercedes adama selektör yapıyorum adam gaza gelip basıyor tabi beni normal leon sanııyorum şaka maka bende adamın peişndeyim bi bakıyorum ibre 180 - 200 arası olmuş adam hala ısrarla yol vermiyo sonra arada bi yanına geliyorum braz gaza dokunuyorum adamı çok az geçiyorum sanki arabam o kadar gidiyomuş gibi adam arkadan kapatım tam gelince bir yükleniyorum adam resmen nokta gibi kalıyo![]()
JG CUPRA 100/200 6,4sn
e bide bunlara ekstra olarak benim arabayı taksi zannettikleride oluyo o da olayın traji komik tarafı![]()
sende müşterilere ve halkı karşı ayıp etme gidiceklere yere bi zahmet atı ver ne olcak ama çift tarife
bak ben sana bi olay anlatim bi gün arkadaşalar fln toplandık cevahire cinemaya gidiyoruz ama araba full dolu önde dahi 3 kişi oturuyoruz arabada kango sonra ben cevahirin önüne yanaştım tam çıkış saati çok kalabalık ön camı açtım yavaş yavaş ilerlerken başladım bağırmaya okmeydanı , okmeydanı ordan kadının biri çıktı yawrum gazi mahellesindan geçermi![]()
JG CUPRA 100/200 6,4sn
bendede cupra var,bende aynı şekilde senin gibi sadece yolldaki elemanlarla ugrasıyorum5.30'la bi dıaloğum olmuştu ''abi bune ya bu leon, nasıl gıdıyo böle''dedim arkadaki yazıyı oku bundan yazıyosa uzak dur bundan sonra
benim araçtada yazılım+(ss)egsoz+kn hava fıltresi falan var,bana yetiyo valla
![]()
![]()
rovanjı olmusmuydu???
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Kanka canın sıkılıyor galibaŞimdi bakıyorumda ne kadar gereksiz tartışmalar yapmışız.ALLAH izin verirsen yakında bundan daha iyi olacak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)