valla bana kalırsa da var bişiler... çok dusuk çıktı herkes tekerlek gucleri filan tutmuo hiç..
istbulda tipo 155 verıo tekerde 116 bizdeki kayıplar hayvan gibi....
polıtek
in dyno yok su an baharda gelcekmiş...
Printable View
valla bana kalırsa da var bişiler... çok dusuk çıktı herkes tekerlek gucleri filan tutmuo hiç..
istbulda tipo 155 verıo tekerde 116 bizdeki kayıplar hayvan gibi....
polıtek
in dyno yok su an baharda gelcekmiş...
.........................
yıllar önce politekte dyno varken muzaffer de yoktu. ben de muzaffer'e email atmıştım (vaadettiği güç artışlarını nasıl hesapladığı hakkında) dyno verilerine güvenilmeyeceğini bir çok etkenle verilerin değişeceğini bu nedenle dyno kullanmadıklarını söylemişti. demekki sonradan hatasını anlayıp dyno aldı. dün dündür bugün bugündür... :D
benimde aklıma takılan tekere verdigimiz güç benim 112.4 cok az yaaw. ve vti ların hepsi farklı günayın 87 mutluay abinin 129.6 bişeyler var ama beni aşıyor:)
benim type-R 206 hp verdi tekere verdiği ise 139 :)
Olayı ben çözdüm arkadaşlar. Nasıl derseniz bende iki ölçüm yapıldı bir tanesi 4. vites bir tanesi 5.vites.
Ayrı viteslerde CV (HP) pek değişmiyor. 157/158 cv
Ama ayrı viteslerde wheel power çok farklı çıkmış. 4. viteste wheel power yüksek, 5.viteste düşük. 4.vites WP 129,7 CV/hp. (politekteki dynoda da aşşağı yukarı 129,8 gibi bir sonuç çıkmıştı.) 5. vitesi hatırlamıyorum evde kalmış. Ama o bayağı düşük.
Buradan anlamadığım;
1-Viteslere göre hp aynı çıkarken wheel power neden farklı çıkıyor?
NOT1;
POLITEK deki dyno en güzel dynoydu ebnce. engine power ölçmezdi hiç. Direk wheel power.
NOT2; Vtekli arkdşalr kaygılanmayın. Bizim yere verdiğimiz güç ortalama 130 cv/hp dir :) politekten biliyorum.
paylaşım için sagolun arkadaşlar,adrenalin dolu bi gün geçirmişsiniz...
Arkadaşlar cumartesi gecesi olacağı kesinleşti organizasyonun ancak biz birkaç kişi aranızda olamıyacağız...Dernek üyelerimizle sipilde bungalovlarda güzel sohbetler mangal ve rakı eşliğinde sohbet edicez...bu organizasyon için rezervasyon önceden yapılmıştı tarih kesinleşmişti o yüzden iptal etmemizde mümkün değil...Artık bi dahakine katılıcam aranıza...Bol kalkışlı az benzin yakmalı bir gece olması dileğimle...:) :)
. teker gucunun 4 ve 5 te farklı olması ise anlaşılmaz bı durum. gercekten...
istnbula gittiğimde bi ölçturuyım bakalım ne kadar farklılıklar cıkcak...
cmrtesi bende yokum arkadaslar memlekete gidıorum size ii eğlenceler....