sevgi,saygı çerçevesinde herşeyin güzel olacağından hiç şüphem yok.Bu işi zevk için eğlence için yapıyoruz sonuçta.Birimiz iyiyken birimiz kötü olabilir bunlar normal şeyler.
Printable View
sevgi,saygı çerçevesinde herşeyin güzel olacağından hiç şüphem yok.Bu işi zevk için eğlence için yapıyoruz sonuçta.Birimiz iyiyken birimiz kötü olabilir bunlar normal şeyler.
walla bana uyar problem yok ama zevk için yapıyoruz onu söyliyim bi idda falan yok ortada cuma yapalım ozaman aynı organizasyonu ne dersiniz?
boraya aynen katılıyorum bu işi zevk için yapıyoruz sevgi saygı çercevesinde ama bnce suby m3 kalkışında bnce gene değişne bişy olmaz suby gecen geceki gibi alır bence cuma gene bi organizasyon olabilir bn varım.;)
ya şimdi yarın olcakmı bişiler kimler gelebilir??
Bence M3 ile SUBİ'yi rollda deniyelim. Subi 4x4 olduğu için direkt atlıyor öne. Şöle 60-220 gibi mesela.
Ama;
1-geçilince kaldıramayan,
2-geçince sevincini saygısızlığı dönüştüren,
3-geçmek için her türlü yola başvuranlar
yarışmasın lütfen.
Bu lafım herkesedir. Size değil yanlış anlamayın.
cumayi bilmıorum yrn bi dynoya cıkalımda olmadı döneriz...
subi'ye niye roll yaptırıyosunuz :)4x4 olduğu için kaybı fazla yani roll da subi'nin dezavantajı;)
Type r da çok güzel kalkmış tebrikler valla..
M3 kaçlık bu arada 321???286???
...............................
Boracım M3 rollda üzer seni şimdiden söyleyeyim.
Ben denedim bir kere, 4 viteste 160 civarında,top speed'e kadar ancak 1.5-2 boy falan ayırabildim. Ki bu benim için bir kıstastı ve gayet yetti. Stock suby rollingde M3 ile zor.
Hava yağışlı beyler, otobanın asfaltı da çok kaygan oluyor, aman dikkatli olun, tatsızlık yaşanmasın.:heyoo:
maksadımız eglence..iddialı olan arkadaşlar gelmesin bile hatta bana böyle bir teklif bile gelmişti inciraltında tipo 2.0 ile aracımı denemek isteyen bir arkadaş 50ytl sine. ben kovmuştum toplantıdan anlayışlıymış arkadaşda gitti:) saygı sevgi çercevesinde güzel bir gün geçiririz inşallah.
Yarın mesai var. Saat 2 lere kadar ben kalamam şahsen. Bence sıkıştırmayalım. Hava durumuna göre cuma veya cumartesi akşam yapalım stress yaşamadan. Hem bu yamurda gereng yok.
Güzel olur cuma yada cumartesi akşamı hava bu gün yağmurlu bi durulsun hava :) burdan belirleriz günü ;)
bora kardesım senın arabada fena kukruyor be ama cok guzel oldu ya ben bunu sevıyorum ıste kardesım guc farketmez maksat makara adrenalın olsun yeter ama bora senınle roll yapalım yada ucumuz sen ben typer bora bu benım msn adresım turkbmw@hotmail.com toplantı buyuk ıhtımalle cumartesı olucak
güzel videolar sağolun
Du bakalım, denk getirirsem ben de gelmeye çalışayım..Ama zor, evli barklı adamız, ne işimiz var cumartesi gece yarısı tek başımıza sokaklarda...:)
Şu Bora kardeşimin havasını bi söndürüvereyim..:D
Şaka tabi... Bora'nın arabası gayet güzel gidiyor..
Walla ne zaman olursa olsun bu kadar konuşma, düşünce paylaşımından sonra çok seviyeli,eğlenceli ve adrenalin dolu bir gece geçireceğimize eminim... Sabırsızlıkla bekliyorum...
Not: Bora beni de eklesene MSN'e... Aynı okuldayız görüşemiyoruz yaw :S lordcrx@hotmail.com
way cuma-cumartesi aksiyon cıktı yine izmirlilere hayrılı olsun yalnız topluca giderken dikkatli olun geçen hafta bi arkadaşımız ceza yedi durup durmadık yerde (gerçi vizeside yokmuş ama:D)
Bora M3'lü arkadaşın aracını şimdi arabalarınız kısmında gördüm. Çok güzel araba maşallah ama 286'lık M3'müş.
Videodan pek anlaşılmıyordu.
Senin suby'nin bu M3 ile rollingde çok fazla ayrılması söz konusu olmaz, yine de geçer M3 seni ama çok fark olmaz tahminim. WRX 2.5 Blok, ayrıca üstüne sende de TBE var, ilaveten 20-30 HP yaz yani senin beygiraja.
.............
Benim rollingde 4 viteste 1.5-2 boy fark yaptığım M3 321'likti.;)
hadi bakaLım cumartesinin videoLarını bekLiyoruz
gönüL isterdi bizde katıLaLım bursadan :)
Hadi bakalım güzel şeyler yapıcaz gibi geliyor yine Videolar yine benden olucak galiba :) günü belirleyelimde ona göre buluşup gidelim hatta erken buluşup bi yerlerde muhabbet edelim derim ben bi yerlerde oturup bişiler içip ilk once birbirini tanımayan arkadaşlar birbirini tanır güzel bi ortam olur sonrada otobana çıkarız.
Ayrıca erollunda dediği gibi aramızda evli çok büyüğümüz var :)
bugun dynoda olcum yaparkende bazı arkadaslarla muhabbeti gecti oncesinde deilde snrasında biyerde oturmak daha mantıklı geldi. nedeni ise o kadar aracı mekanın onunde gordukten snra aramıza kaynamaya calısıcak kişileri onlemek ama oncesi veya snrası mutlaka biyerlerde oturmalıyız ki herkes iice kaynassın ;)
güzel bi gundu herkes zevk aldı sanırım muhabbet ortam iidi.bg ler genel olarak dusuk çıksada kimsenin morali bozulmadı:).
gecenin sonunda roll larda güzeldi...;)
serkan sonuc noldu? mertin rc ile? sonuc aynı mı fark var mı dier rcye gore?
gene farlk oldu denebilir dier arabadan az daha ii gidıo genede fark oldu videoları atıcam ztn şimdi ama 4 te bariz gelıodu siyah olan gri gelemedi hiç...