eglenceli bi gece olmuş gzl videolar![]()
eglenceli bi gece olmuş gzl videolar![]()
Güzel gün olmuş videolar için teşekkürler.
@coolvtec tv kartı varmı onlada atılıyor bazı kamerlarda gerekli kablo varsa
Hakkaten süper geceydi yaw gene yapalım :P Bu arada TechTurkey olarak birçok kişi ordaydık da ben birtek manisa tayfasını,Kaan,Erol ve Bora'yı tanıdığım için başka kimseyle konuşamadım :S Bir dahaki sefere tanışmak kaynaşmak dileğiyle...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
TV kartım yok. Benim PC PIII 500 8GB harddisc. Şu an boş yerim 350mb. Ulead diye prog var. en az 1gb yer istiyor. Görüntüleri bu prog ve i-link kablosu ile atmassan hiçbirşeye benzemiyor. Geçen arkadaşın evinde yapmaya çalıştık GTR videolarını, o da kese kese 3 saat falan sürdü. Kesmeden atarsan da bu sefer başka bir prog ile kesmek gerekiyor. Uzun iş anlıcaanız. Yapacak çıkarsa kasedini vereyim. MiniDV
ok bende p3 1.13tv kartıyla atıyoruz kasetli kameradan başka yol olmadı için o yüzden şeettim minidv miş
![]()
Öncesinde bi mekanda oturup sohbet etmek, tanışmak en mantıklısı. (O gece ben bile kankam Özdine fırsat bulup sormam gerekn bir soruyu soramadım) Bu şekilde birbirimizi daha iyi tanır, camiamızda nelerin nelerden daha önde geldiğini öğrenir, gereksiz polemiklere de neden olmamış oluruz. Olan da bi süre sonra kalkacak araba bulamacağını anlamış olur.
Kesinlikle... Örneğin; ben dün geceki kalkışların,roll'lerin sadece eğlence, iyi vakit geçirmek amacıyla yapıldığının farkındayım ama bunun farkında olmayan ve beni(bizleri) tanımayan insanların yapabilecek olduğu gereksiz yorum ve polemikler mutlaka olacaktır... Önemli olan bunun önüne geçmeye çalışmak...
Her zaman söylüyorum önemli olan Muhabbet ve Arkadaşlarınla,Dostlarınla Eğlenceli Vakit geçirmek diye... Geçmek - geçilmek mevzusu sadece kendimizi geliştirmek için, gözlem amaçlı yapılması gereken mevzular...
Saygılarımla,...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Ellerinize sağlık arkadaşlar daha güzel buluşmalarda daha güzel dostluklar kurmak üzere katılan herkese saygılar....
ayıp ayıp cık cık cık
insan kardeslerı yokkken bunu yaparmı
kınıyorum izmiri...
azınıza tukuriim...![]()
kim tutar ulan beni yedim ula hepinizi..![]()
kesinlikle tam olarak olması geren de bu bizde manisa olarak sizleri daha yakından tanımak muhabbet etmek istiyorduk fakat sadece gti la roll sırasında denk gelebildik sizinle ve ozdin abiyle.ama dedigim gibi kısmet diger sefere daha iyi bi sekilde bol muhabbetli bol aksiyonlu toplantılara...
Kardesim bizde seninle muhabbet etmekten cok keyif aldık.Hatta cok ozlemisiz ne zamandır gorusmuyorduk![]()
saygılar bizden günay...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
mutlu ay abi sen kasedi olmazsa bana ver bi ara buluştugumuzda ben onu halletmeye çalışayım.Senin kameradada son kalkış videoları var çünkü efe orda biraz yardımcı oldu bana sağolsun elimde 3 kamerayla
yok abicim yok sen bırak gez takıl oralarda ben bişi demiyom artık![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Bu arada bi video daha var linkini yetiştirememiştim dün
CAR VTeC(mutluay abi) - AU TypeR(type-RRR mert)
http://www.youtube.com/watch?v=uFlFxj4KDy4
kaan hanı bız özdın abının aractaydık o vıdeo yokmu![]()
www.honda-tech.com
hadı len sende integra buvıraja gelseydınız hihihih
www.honda-tech.com
![]()
![]()
![]()
Walla bir sonraki geceyi sabırsızlıkla bekliyorum...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)