umarım yanlış anlaşılmaz sonuçta güzel bir gündü kardeşlikle
ne dc 100 e ne de jap 10 a lafım var ben kimse tarafı da değilim bunu unutmasınlar
http://videos.streetfire.net/video/c...tra_639227.htm
http://videos.streetfire.net/video/c...-zx_639207.htm
bu iki videoyuda ben hazırladım dc 100 güzel araç gurulada söylerim
Gökhan bey sen öyle diyorsun biz de öyle düşünüyorduk...
Ama video ortada... videoda yazılanlar ortada... aynı anda bütün sitelerde videoları gördüm...
İsmail bey,
senle muhattap olmuyorum... o günde boş boş konuşuyordun bu günde benim için veya diyarbakır birşeyler yaptın tamam aramızda bir şey yoktu iyiydik sonra kalkıp bize sinkaflı mesajlar attın bunlardan haberim var... yaşına ve sana yakıştıramadım ve şok olmuştum.. senin notun verilmişti... bana sakın cevap verme çünkü ben sana cevap vermiyecem...
Osman bey,
burdaki linki de video sitesindeki linki de hala kaldırmamışsın bu şekilde arkadaşına daha fazla zarar vereceğini sana SON KEZ ihtar ediyorum...
abi kaputun altında sanki wrx sti var cidden sesini bugün videoda izlerken keşfettim dehşet-ül vahşet :-D
Bu şöför değişti muhabbeti nedir anlayamadım??
Şöförlermi deneniyor,araçlarmı??
Eğer şoförler deneniyorsa kabul ediyorum, tecrübesizim bilmiyordum YENİLDİM.
Yok eğer araçlar deneniyorsa her iki aracıda tecrübeli şoförlerle deniyeceksiniz.
Bertoneye tecrübeli şoför geçince sonuç değişti onu demek istiyoruz..
Neden videolar eksik onu soruyoruz?
Videolar ya tam yayınlanır yada hiç yayınlanmaz...
laden bey ;
arabanız çok güzel allah kaza bela vermesin
benim notumu vermeye yetkili merci değilsiniz
sitenizden bir kaç ricam olmuştu ordaki arkadaşlar seviye altı muamele edince değişik sözler yazılmıştır
benim sana her zaman cevabım vardır
bardağın boş tarafına bakarsan boş görürsün tabi ki
aracın çok güzel hayırlı keyifli sürüşler
emeğe geçen herkese de saygılarr
Bertone geçtimi o gün hiç??
Evetse o videolarıda ekleyeceklerdir heralde !!!
o video olsa koyardık geçmekte var geçilmekte sonuçta elimizde olan videolar bunlar eğer elinizde var ise koyun izleyelim sonuçta geçmekte var geçilmekte seviye sınırlarında
açıklama yapayım bari.
o gün 2 kere drag denendi. tartışmasız en az 2 boy jap10 öndeydi.
baya bi rolling denedik. jap10 da geçti bertone de. mustafa varken de geçtim emin (tecrübeli şöför) varken de. mustafaya geçilmedim. ama emine geçildim bikaç kez. çektik sağa. dragda jap10 rollingde yenişemedik dedim. naalakası var diyenler oldu. dragda 3 boy bertone diyen de çıktı. orda da dedim burda da diorum. dragda jap10 rolling de berabere. var mı ötesi? 1.6 atmo. bi araç için yeterli deil mi?
işiniz gücünüz mü yok boş yere , yok yere o geçti ben geçtim o nu indirdik bunu bindirdik muhabbeti yapıyorsunuz
aradaki iddanız nedir niye bu kadar fanatiklik var bu olayın arka bahçesi varsa yazın okuyup ona göre yorıum yapalıM?
ikinizede saygılar sevgiler
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Peki Cahit 1. vites 5 bin devirden başlatman adilmiydi? benim 2 devrim kalıyor senin 4 ve üstüne viteside yavaş değiştirince beni geçiyordun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)