User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
179 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 30,12,09 Denizli roll night

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rstmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi şu listeyi upload eder misin?

Güzel bir şeye benziyor...
    msn eklede ordan atam chiefkadir@hotmail.com

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 overboost yapıo evet, normalde 1.6 overboostta yapıodu bu setupla overboostu kıstık, ayrıca 1.4 den 1.3,1.2, 1.1, 1.0 ve 0.95 hold a kadar devam eder. 5000den sonra 1 bardan az biraz aşağı düşer 0.95 gibi gider. Doğal olarak cont boost tam olarak aracın kesiciye kadar gittiği boost. İstenirse bu 1.1 hold e ayarlanır ama çok sters olacaktır motor üzerinde ve turbo üzerinde. Ayrıca sıcak üfler turbo kapasitesi max. 1 bar. Umarım beğenmişsindir yürüyüşünü küçük turboyla lag siz ve zevkli bi şekilde yol alıo, ekzantrik eklenirse bi 15hp gideri daha var bu turboyla aynı boostta.
    masaallah masaallah..ciddi begendm hiç lag yok gerçekten..masaallah tekrar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadranları 260 da bıtıyo epeyde aşşa ınıyo bız 300 olarak bıraz abartmışız Cıh den hesabı yaptım 285km/ yapıyo 6.vıtes kesıcıye gırdığını ıyı hatırlıyorum

Bendekı otohaber lıstesınde 1260kg gozukuyo
    Abi 6 ileri imiş ben 5 sandım
    2.2 lt autoshow da 1100 kusurkg diyor bir hata var 1350 deniyr turbo icinde..
    http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_...php/0/290/OPEL

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 6 ileri imiş ben 5 sandım
    2.2 lt autoshow da 1100 kusurkg diyor bir hata var 1350 deniyr turbo icinde..
    http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_...php/0/290/OPEL
    1100 küsur kg olanları 2,2 lt 147 hp olanları sanırım.

BrakeHorsePower
    Misafir
    Kadranları 260 da bıtıyo epeyde aşşa ınıyo bız 300 olarak bıraz abartmışız Cıh den hesabı yaptım 285km/ yapıyo 6.vıtes kesıcıye gırdığını ıyı hatırlıyorum

Bendekı otohaber lıstesınde 1260kg gozukuyo
    otohaber?? saçmalık. Bi çok verdikleri değerler yannış zaten. araç 1345kg. daha güvenilir bir link. http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=75240 artı olarak sadece linke göre deil, her yerde gerçek kg sini 1345kg olarak görürsünüz. 300km/h fazla evet belki 280 vs olabilir. Aerosu mükemmel bi araçtır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre kardeşim senle denerim derim denedim sen niye karışıp duruyorsun sen git gt30lu arabalarla dene mesela turbo civicle hocanın izmirdeki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güsel deneme olmuş, tüm araçlara maşalla. Zaten karşılaştırmalar bölümüne konu açıldığı zmanda bizim tarafımızdan yapılmış k04lü astra nın ep3 ü geçeceğini belirtmiştim açıkça. Sonuçta bunu görmüş olduk tekrardan. Ep3 kpro vs konursa iddialo olacaktır. Araçları karşılaştırırken turbo-turbo atmo-atmo olayına katılmıyorum. Çünkü kg-hp olayına bakmak lazım. Astra coupe turbo 1345kg, ep3 typer 1160kg galiba? Stockta 2 si de 200hplerde(tr ye gelen astralar192hp), arada bayağa kg avantajı var ....
    Senin link verdiğin site doğru yazmış typerda 1270kg dur .astra ile aralarında 75kilo var

BrakeHorsePower
    Misafir
    typer ın kg sini tam bilemem. Benim araç kantar da 1360kg gelmişti. Müsait zamanda çıkartır tekrardan foto koyarım, sizde öyle yapın bence. Ya da vardır typer ı tartıran. söylerse biz de bilmiş oluruz. kg sini... Ama otohaber kesinlikle yannış astra için diğer güvenilir yerlerde de hep bakabilirsin 1345kg. Keşke 1260-1160kg olsa astra...

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ve353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre kardeşim senle denerim derim denedim sen niye karışıp duruyorsun sen git gt30lu arabalarla dene mesela turbo civicle hocanın izmirdeki
    velicim ortalık karıştırdıgım yok.karıştıgım bişeyde yok,cihanın arabası bnm arabam,bnm arabam onun aarabası,biz öle kardeşiz..sadece deneriz görürüz diyorum,geçeriz ederiz demiyorumki..bende merak ediyorum çünkü..ben hocayla hep denerim.denedimde.yine denicem..turbosu benden büyük gerçi ama olsun sorun degil,bahane degil,hee bide vtecdi dimi o,yine sorun degil,bahanede degil.geçti beni yine sorun degil..ben VTH lada denerim merak etme...ama nedense sen herşeyi çok ciddiye alıyosun bunu anlamıyorum

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Std calibra turboyla birkac kere yokus assagı 6. viteste devir kesiciye girmiştik.. kadranı saymaya gerek yok zaten 260 ta bitiyo kadran. devir ve vites oranı hesabı yapıldıgında 300 e yaklastıgı goruluyor aracın nerdeyse... Top speedde gercekten iddialı..

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin link verdiğin site doğru yazmış typerda 1270kg dur .astra ile aralarında 75kilo var
    fn2 de 1500 varmi abi ?
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Z20LET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fn2 de 1500 varmi abi ?
    Siteyi siz buldunuz bro Gerçi bendede 1270 diyo ep3 için..bende bir kantar yapacam..
    Fn2 ye bakmak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Std calibra turboyla birkac kere yokus assagı 6. viteste devir kesiciye girmiştik.. kadranı saymaya gerek yok zaten 260 ta bitiyo kadran. devir ve vites oranı hesabı yapıldıgında 300 e yaklastıgı goruluyor aracın nerdeyse... Top speedde gercekten iddialı..
    nasıl bir yokus o ole yaw hey masallah
    285 yapmıssınız lastikler ile oynamadıysanız

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok seko rahat yapıo, yokuştan biraz faydalanıo sadece.

ben 150 hp lik versyonla bile, yokuşsuz 250km lere doğru yol alıorum. İbrede değil reel 250
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre kardeşim cihan bişey yazmış bende ona cevap yazıyorum buna sen cevap veriyorsun ben buna kızıyorum neyse baskı balata degiştirsin filtre taksın gene deneriz sorun degil hocanın turbosu seninkine göre büyükse senin turbo da benimkine göre baya baya büyük + senin kiloda çok az ya neyse bende denedim senle olay bitti bu arada cihanla gayet iyi cevap yazabiliyor senin yazmana gerek yok kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gene ben dahil oldum ben chefe yazdım o alınsın ya sonunda da belirttim yazmak istemiyorum bahane derler diye sadece neler olduğunu sordu, ondan geçildim diyen yokki

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F22raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .Faorumdan takip ettiğim kadarıyla fn2 sahibi şahsiyet astra turbo satıldıktan sonra baya hırs yapmış ve astra turbonun eski videolarını olur olmaz her siteye koymuş...arama motoruna astra turbo yazıyosunuz direk bu gerçeği yansıtnmayan 2 video çıkıyo karşıma...fn2 sahibini kınıyorum...adam gibi adam arkadaşına yapmaz bunu demekki var bir acısı...sonra köşe bucak kaçıyo kaçması normal o da biliyo yaptığı ayıbı...sonra yazıyo hayırlı işlerim var falan hadi ordan çıksana bahane uydurma adam kaç gündür deneyelim diyo ...astra sahibi hırs yapıyomuş diye yazılıyo yapar tabii bunca şeyden sonra gidip araba almış çağırıyo delikanli gibi anlından öpüyorum onu...helel olsun....nerde karşısına çıkacak??????fn2...velicim merak etme buluruz fn2 istemediğin kadar fn2 adam gibi dener koyarsın sende videoları ama dostça delikanlı adam gibi.....

f22 misin yer ucağımısın allah aşkına sen kimsin benim hakkımda böyle yorum yapabiliyorsun? beni tanıyormusun. bak f22 ben veli ile sorunlarımızı hal ettim. veli ile ben ikimizde 30 yaşındayız.
    ben kimseyi araya sokmam kendim oturur kendisi ile konuşur sorunlarımızı çözerim. sana ne oluyor niye heyecanlandın bu kadar anlamış değilim???
    sen oradan burdan zıplıyorsun anlamış değilim. süpriz yumurtasın yoksa
    dediğim gibi kendisi ile de konuştuk ben veli ile deniyeceğim hiç sorun değil. gecilsem de umrumda değil. gecerse tebrik eder gecerim. olay sadece videoysa ben ikimizin videosunu ceker ben kendi elimle ona veririm.
    gerci esas benim denediğim araç şu an sende. senin ellerinde sen kullanıyorsun.
    ama bu konuda senin varsa icinde kalan bişey. icini acıtıyorsa.
    madem bu kadar delikanlımısın gibi ifadeler yazıyorsun bana.
    delikanlılık konusunda oralardan ders veriyorsun, meydan okuyorsun tanımadığın bilmediğin insana
    hadi bakalım sen delikanlı ol. çık gel denizliye...
    ben burdayım...
    her zaman deneriz...
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cihan kardeşim tamam biliyorum ona yazdıgını ben de sana yazdım içinde kaldıysa tekrar deneriz diye ama emre ekin bana cevap yazıyor sen varken ondan neyse burlardayız hepimiz ayar ederiz

F22raptor
    Misafir
    Alıntı astracoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f22 misin yer ucağımısın allah aşkına sen kimsin benim hakkımda böyle yorum yapabiliyorsun? beni tanıyormusun. bak f22 ben veli ile sorunlarımızı hal ettim. veli ile ben ikimizde 30 yaşındayız.
    ben kimseyi araya sokmam kendim oturur kendisi ile konuşur sorunlarımızı çözerim. sana ne oluyor niye heyecanlandın bu kadar anlamış değilim???
    sen oradan burdan zıplıyorsun anlamış değilim. süpriz yumurtasın yoksa
    dediğim gibi kendisi ile de konuştuk ben veli ile deniyeceğim hiç sorun değil. gecilsem de umrumda değil. gecerse tebrik eder gecerim. olay sadece videoysa ben ikimizin videosunu ceker ben kendi elimle ona veririm.
    gerci esas benim denediğim araç şu an sende. senin ellerinde sen kullanıyorsun.
    ama bu konuda senin varsa icinde kalan bişey. icini acıtıyorsa.
    madem bu kadar delikanlımısın gibi ifadeler yazıyorsun bana.
    delikanlılık konusunda oralardan ders veriyorsun, meydan okuyorsun tanımadığın bilmediğin insana
    hadi bakalım sen delikanlı ol. çık gel denizliye...
    ben burdayım...
    her zaman deneriz...
    Tamam anlaştık ...ben sana söyledim sen bana söyledin fazla kırıcı olmayalım artık...en kısa zamanda Denizlideyim ...yalnız kırmızı astrayı Veli kullanacak arar söylerim ben ona kabul edecektir...araba aldığım gibi daha anahtar değmedi çok şükür istediğin yere gösterip kontrol ettirme hakkını veriyorum sana...geleceğim günü kesin bildiricem sana çok uzatmıyıcam ***** anlayışlı ol iş güç...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)