Olum ammada güvenioznuz la arabalarınıza
cacık olmaz bunlardan...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yine söylüyorum asıl hedefim si vs hgt muhabbeyiydi bu videoyu temsilen koydum zaten önümüzdeki günlerde si denemesi isteyen olursa yaparız ankaralı arkadaşlarla
ben demetteyim si' cı arkadaşım istediğin zaman bende denerim sorun değil bildiğim kadarıyla senin arabada boş değil sende yazarsan speclerini sevinirim deneme olması için yerlerin kuru olması lasım benim lastikler ıslakta çok fene sarıyo forumdan haberleşiriz
ayrıca istersen vti de var onlada deneriz...
ama şöle bişey var o konyu açanda bizdik yazanda bizdik konuyu farklı arkadaşlar farklı yerlere getirdi konu seninde aklında bu şekilde kaldı herkezin olduğuı gibi..nese sonuçta forum bazen bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyo biz toklatladık demedik ama arkadaşlar konuyu bu hale getirdiler...herkezin aracına saygımız var ama istrediğmiiz şey biz nasıl duyuyorsak biziede duyulsun..anbkarada istediğin istedişğin satte hem si hem vtı olarak katılım gösterirriz..
e yakınmışız kardeş bende gazideyim aramız 4 dakikaistersen bu akjşamda deneyebiliriz yni kon u canlansın
![]()
bence vti da bi sıkıntı var
hgt si ile kafa kafaya gidioki vti nası geçecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)