Tüm araçlara maşallah, özellikle de Focus'a maşallah gerçekten.
Bu arada Zetec motorların, modül takılmadan herhangi bir modifiyeyi kabul etmediğini duymuştum. Bilmediğim için soruyorum. Bunu açıklayabilen bir arkadaş olursa sevinirim.
Tüm araçlara maşallah, özellikle de Focus'a maşallah gerçekten.
Bu arada Zetec motorların, modül takılmadan herhangi bir modifiyeyi kabul etmediğini duymuştum. Bilmediğim için soruyorum. Bunu açıklayabilen bir arkadaş olursa sevinirim.
focus güzel yürümüş
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
voltaj nickli arkadas var ankara'da komple fort rezink yapmıştı o, bi pm at istersen ona
kardesim saka bi yana yapılacak 100 lerce sey var o motora..
ecu remap le şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım ki yaptıran arkadaşlarımda yaşamadı... ha sonradan kendi isteği ile orjinal programa döndülerse bilemicem 2 -3 sene hiç sorun yaşamadık...
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
ecu remap yapan bir çok kişi war ankara'da erh nickli arkadaşımız erhan , sonra şaşmazda bir kişi daha yapıo hatta kendi aracına da yaptı cem temizsoy mu neydi adı.. onlarlada konuşabilirsin. bir ara stp de de wardı ford için bişiler yazılımla ilgili..
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
bi konuşmak lazımm...ya yüzlerce şey warda işte bizim amacımız atmosferik olarak keyifli bişekilde sorunsuz binmek...yani olayı abartmak istemyruz...yani sonuçta focus herkezinde çok bildiği gibi modifiyeyi kabul etmiyen sienalarla 1,6 ieslerle denemsi çok zewkli bi araç......![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)