kullanıyorum..adresini nerden alıcam onu blmyrum pek anlamyrum bu işlrden
Değişik kombinasyonlu bir yarış olmuş.
Tek beklenmedik yada negatif sonuç scirocco diyebilirim bence.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
mekan çok uzak yaf. ataşehir :S
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
=) nerde oturuosn murat krdş =) ...bizde b.evlerden gidiorz--- scirccodan pek bişi beklemeyin ztn 122 hp chiple 161 filanda olsa orj 160 lıkla gidemiyo
=) tabi kanka doğru sölüosn ilk rollingi olur böle şeler sana 160 lık ayarlayalım dişine göre![]()
focusumuza maşallah çok sağlıklı gidiyo ve şeref kardeşimizde hakkını veriyor yürütüyor arabayı... kazasız belasız denemeler arkadaşlar....![]()
AT 206 G T i . .
smdı 106 hiç yurumuyomuş dicem...nası yurumuyo neye gore dıyosun focus nıye farklı olamasın focus geçti 106 yı dıye nıye 106 kotu olsun gıbı mlyon tane şey soylenecek ama o 106 hiç yurumuyomuş..207 gt gıtmesı gerektıgı gıbı gıtmıs dıer arablarda öyle ...tebrik ettigim 3 araba vts gt focus a 2 kere tebrikler...
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Focus'a maşallah Aralıkta Burak'la Focus'un sahibinede sölemiştimGayet güzel yürüyor araç.Ama şunu ekliyim bence 106 sağlıklı yürümemişki sahib olan arkadaşımızda sölemiş sorunlar olduğunu.Focus'un nasıl yürüdüğünü biliorum bi gece komple onu izledim ama chip filtre eksoz lu sağlıklı 106'yla böyle olmaması lazım.Ayırıp gidemez 106 ona eminim ama 1 boyda olsa önde olması geretiği kesin
Durumlarım müsait olsa denemek isterdim Burak benim aracında nasıl yürüdüğünü biliyor aslıda.Burak nolur sence sonuç?
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)