ya benim dediğim araba bu değildi aslında uluş ali ağakaydı sahibinin adı kırmızı umbro stickerlar filan vardı sanırım draglarda..
ya benim dediğim araba bu değildi aslında uluş ali ağakaydı sahibinin adı kırmızı umbro stickerlar filan vardı sanırım draglarda..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
[QUOTE=34NVL80;61480]Yok siyah benim 34 NVL 80 benimde 17 vardı önlerde ve arkalarda ama önler 17 slickti + sadece eksoz vardı ogün oda son susturucu remus başka hiç bişey yoktu + 415.000 Km de idi en sonunda bitti motorondan sonra lexmaul eksantirk beyin felan takıldı şimdi onlarda yetmedi 400 ps turbo oldu 10 güne kadar çıkıyor.....
QUOTE]
aman ii ki 17 warmış abi yoksa dahada açardın sen. dicek bişey kalmamış walla 400ps fenamış...
ya bide o tampondaki filtreden başka kaput altındada filtren wardı haliba nasıl bi sistem o onu çözemedim?ikiside aynı anda faal mı?
O filitre evet 2. filitre ve aynı anca faal di. O filitreden yaklaşın 0.5 bar basan bir kompresöre giriyor ve ordanda emme manifoltuna basınçlı hava yolluyordu bi nevi kompressör gibi yani. Ama o gün sadece orjinal hava filitresine bağlıydı o
hımmm sewerim böyle icatları...ugraş kafa yorma zewkli oluyo...Allah kaza beladan uzak tutsun hayırlısıyla çıkan arabanda kardeş.
masallah güzel arac gercektende iyi gidiyormus.
Kazasız belasız...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
NVL 80 i de hatırlıyorum namı buralara kadar geliyodu..agırlık ve beygir cok iyi olmuş 400 hp ile tam limitlerde.umarım saglıklı bi sekilde en kısa sürede cıkar...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
istersen şöle yapalım sen bi azına kadar hatta imanına kadar yüklü bi sk getir biz nvl 80 le kalkalım ne dersin
ordan atmak tutmak kolay![]()
haa bu arada modenayada nvl 80 astra gsi ile![]()
![]()
astraları küçümsemeyin snn std 240 ps NE 500modla 190 ps ne kaldı arada yarım boy bile diilse sen torka bak
zaman 2006 sen bakma baha kardeş snn arabanı bende az yürütmedim som 3 senesini bilen bilir
O 1 EFSANEDİR![]()
evet cidden 3 efsane var bunların değerini ii bilmek lazım sfı ların nasıl gittiği konusunda ii örnek teşkil edıorlar..
upl çok ii giderdi körfezde izlemiştim 2002 di sanırım 07 plaka kadett de vardı oda deliydi..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
eksik veri bu daha fazlada çıkma ihtimali yüksek ayarlarda tam bitmedi bunu verdiğinde
ha bu arada ben hiç hıs yapmam o bana ters
spor ne dal olursa olsun centilmenlik içinde olmalı drag dada geçmek ve geçilmek 2 kavram
araba marka kötülemek bana hatta bize ters fakat
hırs yapan sensin
relax ol daha güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)