arkadaşlar videoyu bir türlü açamadım :S İE8 yükledim geçen gün yeniden Flash Player kurdum ama sadece youtube-facebook'daki videoları açıyor :S diğer sitelerde video izleyemiyorum nedeni ne olabilir ?
arkadaşlar videoyu bir türlü açamadım :S İE8 yükledim geçen gün yeniden Flash Player kurdum ama sadece youtube-facebook'daki videoları açıyor :S diğer sitelerde video izleyemiyorum nedeni ne olabilir ?
çok talihsiz bir cümle
bu arada şaka bir yana avukat bir arkadaşım vale ye arabasını verdi vale gitti kaza yaptı ve bizim avukat arkadaş o arabayı kendi rızasıyla verdiği için hukuk adına bi nane yapamadı. aklınızda bulunsun. yani vale kaza yaparsa sorumlu sizsiniz. kendi rızanızla veriyorsunuz çünkü.. yani arabanın anahtarını![]()
kolay kolay vermem
Bir kere Ferman Toprak'ın cıktıgı yerde arabayı verdim, o zaman oz jantlar vardı mat siyah jantın yarısı sarı renk gelmisti.
Lavuk 40 yanak 17 jantı o sarı kaldırıma cıkarmıs komple sürterek...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gümüşsuyundaki ispark çıların bu görüntüdeki lavuktan hiç bir farkı yok, haberiniz ola
+38928946282692285278
Bizede yanı vermıyosun
Bende hayatta vermem bır kez bostancıya bır duğune gıtmıştım oteldekı vale bız aalım dedı bende parayı uzattım buyur ama ben parkedeyım dedım yok efendm bız cekerız dedı dedım ben ne zman versem sonunda bır tatsızık cıkıyor onun ıcın vermek ıstemıyorum dedım bız her turlu arabaları kullanıyoruz merak etmeyın dedı bende yanımda kız arkadaşım oduğundan uzatmadım verdım..
ee tabı cıktığımda arabayı getırdıler verdığğım kışı deği baskası getırdı ve on tamponun kosesını bı guzel catlatmıstı tabı ben ondan sonra her turlu rezaletı ckartıcaktım orada ama o an bır kaza haberı aldığımdan dugunden ayrıldım ve acılen gıtmem gerekıyordu hıc bırsey yapmdan cıktım sadece bağırdım orada bır kaç kişiye..
Ogunden berı hangı vale arabamı almak ıstese al bu evımın anahtarı bunu verıyım ama arabamnkını vermem dıyorum![]()
benim durum herkesten farklıgeçen hafta gelin arabası yapılması için şu 4 kapı porsche lerden birini getirdiler
tabi hemen yaptım aracı gelin arabası ...sonra yerini beğenmedim dükkanın önünde müşteri gelemez diye ileri alayım dedim
çalıştıramadım ... sonra birtane daha gelin arabası geldi
o biraz garipti sahibi ben ilerde berberdeyim oraya getirebilirmisin dedi
araç ta böyle bişidi
![]()
low is low
Fener burj valesininde pek farkı yok... Adam DSC'yi kapatıyor park ederken
Bide bana diyo ' Buna cila yaptırsan gavur malı gibi yanar'
s2000 le filtre sesine bakıyor
CL 55 Amg ile geri geri sarıyor
değişik ortamlar![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)