valla bu wale işlerını hiç anlamıyorum zaten kral olsa anahtarımı wermem .kendım yanastırır aynalarımı kapatır aracımı kılıtler nereye gırıceksem gırerım ister pinti ister hasta desınler .bızım arabalarımız ferrarıye porshe benzemez aga .kac tane wale hayatın da gercekten basık arabaya bınıyorkac tane tadılatlı araba topluyorkı onlar bızım dılımızden hıc anlayamadıkları ıcın butun sıkıntı problem zaten. o yuzden herkes baksın dalgasına.
birinin benim arabamı böyle yaptığını görsem onu çıktığı yere sokarım en azından sokmaya çalışırım...![]()
muştu bana eke yi vermeye çalışıyor ben yok diyorum millet ne paralar harcıyor ne hallere getiriyor sonra birine teslim et ıh bana göre değil valla
Hayatımda 1 kere valeye araba vermedim bundan sonrada vermem..En illet olduklarımda ''biz burda ne arabalar cekiyoruz'' tribine girenler!
gectigimiz aylarda bir forumda okumustum..Arkadas bmw 6.45 i valeye veriyor valede topuk..Kiz arkadasiyla gezerken duvara patliyor ve araba pert...Guvenmemek lazim valelere.
SL'i çakıyormuş mal herif..Ah bunları yaparken keşke bir aracın sahibi yakalayıp bir güzel pataklasaymış şerefsizleriiiii
otoparkcılarda aynısını yapıyokendi malları dğil ya hepsi değil tabi ama... geneli böyle bunların!!!
tuvtürk elemanlarınada vermemek lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)