www.egeturbo.com
Turbo asker
Hayır mantık çok yanlış burda.. Bence tabi..
Siz yapmıyor musunuz Deniyor yapıyoruz yapmıyoruz hadi herkesi bilemeyiz ama başkası yapıyor diye bir yanlış hareket aklanmaz,aklanmamalı.. Alkollü kullanmak mantıklı değil yapmadığım bir şeyde değil.. AMa neden böyle yapıyorsun çok yanlış dediklerinde sizde yapmıyor musunuz demiyorum![]()
O zaman herkes kırmızıda geçsin nasıl fikir?
Arkadaşlar giremedim bir kaç gün siteye o yüzden geç kaldı açıklamam.
Öncelikle ne olursa olsun işin içinde alkol yok. İzmir , İstanbulla kıyaslanınca oldukça küçük bir yer, herhangi bir şekilde polis tarafınddan anons edildiğinizde kaçıcak bir yer bulamadan yakalanırsınız.
Videodaki tek sorun makaslı ve hızlı gitmesi. Bu sekilde gittiği anons edilse ve yolun sonunda KSK çarşıda polisin durdurma şansı % 1 milyon. Yani İzmirde alkollü giderseniz %90 yakalanırsınız. Bunun farkında olarak alkol almıyoruz. Videoda da Ali alkollü değil.
Araç 4 kapıdır. ve bayraklının aracıdır. Standart bir GC bu kadar basmaya dayanabilirmi sizce ??
İzmirli olup aracı bilenler durmadan kesicide gittiğini bilirler. STI ları geçip, STI sahiplerinin kendi aralarında sessizce " bu GC stock mu yaa ??? " diye konuştuklarını biliyorum.
Üstelik üzerindeki jantlar 18" ve çok falza ofsetli jantlara sahip. BMW'ler gibi jantlar aracın dışında duruyor. Standart jantlar olsa üzerinde nasıl gidecek tahmin bile edemiyorum
Aracın stock olmadığı böylelikle ortaya çıkıyor![]()
Setupı söylemek istemiyorm, çünkü sahibi ve çok yakın dostum böyle istiyor.
Yaza doğru bu kez çok daha fazlasını almak için aracı baştan aşşağıya söküp dogbox kullanacağımız yeni bir setup uygulanıcak.
Geçtiğimiz günlerde İstanbuldaydım, çok sık gelmediğim için otobanlarda şirket araçları ile normal araçlar ile ve hatta şu sarı ford transit minibüsler dahi videodaki gibi gidiyor.
Otobanlarda denenmiş bir çok video izliyorum bu sitede , gerçekten yüksek hızları çıkılıyor.
Peki bu videolar bu kadar sert şuçlamalara yada laflara maruz kalmıyorken bu videonun neden bu kadar şuçlandığına çok şaşırdım.
Boxer in side
videoyu sen araçta " ben yokum ve hoş olmayan hareketler " gibi bi cümleyle açarsan tabiki herkez suçlama yapar dostum keşke videoyu hiç paylaşmasaydın.
Bak madem ali seninde arkadaşınmış hiç paylasmasaydın keske böyle tartısmalara yol acacağı bellidi çünkü.
Neyse bu saatten sonra tartışmaya gerek yok olan olmuş artık![]()
Tek kapı mevzusunda da şunu eklemeliyim.
TR sınırları içine en son 1999 yılının mayıs - haziran aylarında 22B şasili özel yapım bir Subaru Impreza girdi. Bu işin ustası Korhan ustanın da dediği gibi ülkeye resmi veya gayri resmi olarak 1600cc coupe, 2000cc atmosferik coupe, 2200 atmosferik coupe, 2000cc GT Coupe, P1, 22B, Tezro , GC STI gelmedi, getirende olmadı. 1996 yılından önce gelen sadece 1 tane GT mevcuttur. 1996 - 2000 yılları arasında ülkeye Baytur tarafından Sadece standart GT geldi.
Boxer in side
Kaan hafta sonları bu hareketleri yürümesi bile mucize hurda araçlarla yapan bilinçsiz apaçilerle aynı kefeye konulup hakaret edilmesi hiç hoş değil ama.
Bu şekilde hakaret edileceğini bilseydim zaten eklemezdim. Araç olmadığımı belirtememin sebebi, benimde sizin izlediğiniz videodan başka bir detay bilgim olmadığı ve sorular gelirse cevaplayamayacak olduğum içindi.
Ve evet riskli hareketler, tasvif etmiyorum. Kendi bilmez ve ya babasının arabası ile yada şirket aracı ile gaza gelip peşine takılacak acemiler için kötü örnek olacağı için tasvif etmiyorum.
Boxer in side
Peşine takılacak acemiler içinmi tasvif etmiyorsun yoksa makas atıp cevresindeki araclar için risk oluşturduğu içinmi tasvif etmiyorsun onu anlıyamadım.Orda birine çaksa öldürse hoş olmaz herkez yapar yapmaz buraya videoda koyabilirsin ama eleştirenede bozulmamak gerek bence.
Eleştiri olduğu sürece her zaman kabul ederim.
Ama apaçi demek eleştrimidir , hakaret midir ??
Sırf efendi giderken bizi taciz edip ses duymak için üzerimize kıran , rahatsız eden bi çok araç oluyor yolda.
Yakın tarihte ne için yaptığını anlayamadığımız bir FWD Omega bize hareket yaparken pert etti gözümüzün önünde.
Boxer in side
Gereksiz abartılıyor...Eminim herkes olmasada birkaçımızın bu şekilde sürmüşlüğü vardır...İşyerim ile evim arası 35 km neredeyse hemen hemen hergün bu şekilde araç süren biton insan var....Doğal karşılamak gerek butür şeleri...
1,39 da motorluyu biçiyordu aman dikkatli olun arkadaşlar benim 2001 yılında polo ile nahoş bir anım var altınyolda Allah muhafaza eğer eskisi gibi ise geometrisi çok saçma bir yol
Gereksiz olmuş
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
rally için gelenlerden olabilir...
Kullanımında ne mi var ??
Bu kadar çok sıkıştırmak sence normal mi ?
10 bin km de patlayan STI lar var . Sonuçta mekanik bu herşeyin bir limiti var. Adamlar test ederken Ferrarinin motorunu patlatıyorlar , hatta öyle patlıyorki motoru arkadaki motorun üstündeki cam parçalanıyor.
Boxer in side
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)