User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Subaru Impreza GC8 İzmir Altınyol

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayir bzm sanayide ki ykamaci alinin arabasi sonercim bu..
    krom 5 kollu jantları vardı yanılmıosam gri renkti araç bizim evin oralarda cok cuflayıp duruor hatta yanılmıyorsam sahibi bayraklıda oturuyordu ?
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır mantık çok yanlış burda.. Bence tabi..

Siz yapmıyor musunuz Deniyor yapıyoruz yapmıyoruz hadi herkesi bilemeyiz ama başkası yapıyor diye bir yanlış hareket aklanmaz,aklanmamalı.. Alkollü kullanmak mantıklı değil yapmadığım bir şeyde değil.. AMa neden böyle yapıyorsun çok yanlış dediklerinde sizde yapmıyor musunuz demiyorum

O zaman herkes kırmızıda geçsin nasıl fikir?

UĞUR YUMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar giremedim bir kaç gün siteye o yüzden geç kaldı açıklamam.
    Öncelikle ne olursa olsun işin içinde alkol yok. İzmir , İstanbulla kıyaslanınca oldukça küçük bir yer, herhangi bir şekilde polis tarafınddan anons edildiğinizde kaçıcak bir yer bulamadan yakalanırsınız.
    Videodaki tek sorun makaslı ve hızlı gitmesi. Bu sekilde gittiği anons edilse ve yolun sonunda KSK çarşıda polisin durdurma şansı % 1 milyon. Yani İzmirde alkollü giderseniz %90 yakalanırsınız. Bunun farkında olarak alkol almıyoruz. Videoda da Ali alkollü değil.

Araç 4 kapıdır. ve bayraklının aracıdır. Standart bir GC bu kadar basmaya dayanabilirmi sizce ??
    İzmirli olup aracı bilenler durmadan kesicide gittiğini bilirler. STI ları geçip, STI sahiplerinin kendi aralarında sessizce " bu GC stock mu yaa ??? " diye konuştuklarını biliyorum.

Üstelik üzerindeki jantlar 18" ve çok falza ofsetli jantlara sahip. BMW'ler gibi jantlar aracın dışında duruyor. Standart jantlar olsa üzerinde nasıl gidecek tahmin bile edemiyorum

Aracın stock olmadığı böylelikle ortaya çıkıyor
    Setupı söylemek istemiyorm, çünkü sahibi ve çok yakın dostum böyle istiyor.
    Yaza doğru bu kez çok daha fazlasını almak için aracı baştan aşşağıya söküp dogbox kullanacağımız yeni bir setup uygulanıcak.

Geçtiğimiz günlerde İstanbuldaydım, çok sık gelmediğim için otobanlarda şirket araçları ile normal araçlar ile ve hatta şu sarı ford transit minibüsler dahi videodaki gibi gidiyor.

Otobanlarda denenmiş bir çok video izliyorum bu sitede , gerçekten yüksek hızları çıkılıyor.
    Peki bu videolar bu kadar sert şuçlamalara yada laflara maruz kalmıyorken bu videonun neden bu kadar şuçlandığına çok şaşırdım.
    Boxer in side

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoyu sen araçta " ben yokum ve hoş olmayan hareketler " gibi bi cümleyle açarsan tabiki herkez suçlama yapar dostum keşke videoyu hiç paylaşmasaydın.
    Bak madem ali seninde arkadaşınmış hiç paylasmasaydın keske böyle tartısmalara yol acacağı bellidi çünkü.

Neyse bu saatten sonra tartışmaya gerek yok olan olmuş artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek kapı mevzusunda da şunu eklemeliyim.
    TR sınırları içine en son 1999 yılının mayıs - haziran aylarında 22B şasili özel yapım bir Subaru Impreza girdi. Bu işin ustası Korhan ustanın da dediği gibi ülkeye resmi veya gayri resmi olarak 1600cc coupe, 2000cc atmosferik coupe, 2200 atmosferik coupe, 2000cc GT Coupe, P1, 22B, Tezro , GC STI gelmedi, getirende olmadı. 1996 yılından önce gelen sadece 1 tane GT mevcuttur. 1996 - 2000 yılları arasında ülkeye Baytur tarafından Sadece standart GT geldi.
    Boxer in side

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videoyu sen araçta " ben yokum ve hoş olmayan hareketler " gibi bi cümleyle açarsan tabiki herkez suçlama yapar dostum keşke videoyu hiç paylaşmasaydın.
    Bak madem ali seninde arkadaşınmış hiç paylasmasaydın keske böyle tartısmalara yol acacağı bellidi çünkü.

Neyse bu saatten sonra tartışmaya gerek yok olan olmuş artık
    Kaan hafta sonları bu hareketleri yürümesi bile mucize hurda araçlarla yapan bilinçsiz apaçilerle aynı kefeye konulup hakaret edilmesi hiç hoş değil ama.

Bu şekilde hakaret edileceğini bilseydim zaten eklemezdim. Araç olmadığımı belirtememin sebebi, benimde sizin izlediğiniz videodan başka bir detay bilgim olmadığı ve sorular gelirse cevaplayamayacak olduğum içindi.
    Ve evet riskli hareketler, tasvif etmiyorum. Kendi bilmez ve ya babasının arabası ile yada şirket aracı ile gaza gelip peşine takılacak acemiler için kötü örnek olacağı için tasvif etmiyorum.
    Boxer in side

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peşine takılacak acemiler içinmi tasvif etmiyorsun yoksa makas atıp cevresindeki araclar için risk oluşturduğu içinmi tasvif etmiyorsun onu anlıyamadım.Orda birine çaksa öldürse hoş olmaz herkez yapar yapmaz buraya videoda koyabilirsin ama eleştirenede bozulmamak gerek bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eleştiri olduğu sürece her zaman kabul ederim.
    Ama apaçi demek eleştrimidir , hakaret midir ??

Sırf efendi giderken bizi taciz edip ses duymak için üzerimize kıran , rahatsız eden bi çok araç oluyor yolda.
    Yakın tarihte ne için yaptığını anlayamadığımız bir FWD Omega bize hareket yaparken pert etti gözümüzün önünde.
    Boxer in side

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UĞUR YUMAK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart bir GC bu kadar basmaya dayanabilirmi sizce ??
    bence asıl oynanmamış standart gc8 dayanır
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz abartılıyor...Eminim herkes olmasada birkaçımızın bu şekilde sürmüşlüğü vardır...İşyerim ile evim arası 35 km neredeyse hemen hemen hergün bu şekilde araç süren biton insan var....Doğal karşılamak gerek butür şeleri...

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,39 da motorluyu biçiyordu aman dikkatli olun arkadaşlar benim 2001 yılında polo ile nahoş bir anım var altınyolda Allah muhafaza eğer eskisi gibi ise geometrisi çok saçma bir yol

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gereksiz olmuş

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence asıl oynanmamış standart gc8 dayanır
    Katılmıyorum ne yazıkki .
    Turbo beslemeli ve 97 model bir GC durmaksızın böyle kullanılırsa ömrü çok uzun olmaz.
    Hatta STI lar bile dayanmaz. Yada şöyle söyliyim bu şekilde kullanılıpta kırılmayacak stock bir turbo varmıdır ?
    Boxer in side

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gereksiz abartılıyor...Eminim herkes olmasada birkaçımızın bu şekilde sürmüşlüğü vardır...İşyerim ile evim arası 35 km neredeyse hemen hemen hergün bu şekilde araç süren biton insan var....Doğal karşılamak gerek butür şeleri...
    Bir çok araç görüyorum İstanbulda bu şekilde giden. Hele ki bir seferinde siyah bir vito denk gelmişti.
    Fizik kurallarına aykırı gidiyordu adam. Biz arkadan izlerken korkuya kapılmıştık.
    Boxer in side

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılmıyorum ne yazıkki .
    Turbo beslemeli ve 97 model bir GC durmaksızın böyle kullanılırsa ömrü çok uzun olmaz.
    Hatta STI lar bile dayanmaz. Yada şöyle söyliyim bu şekilde kullanılıpta kırılmayacak stock bir turbo varmıdır ?
    kullanımında ne var çok merak ettim stilar bile dayanmaz derken?

absinth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    coupe gc8 mi? benim bildigim kadariyla TR ye ne 1.6 ne 2.5RS nede gt olarak tek kapi girmedi, sonradan yapilma iside imkansiz gibi birsey, yani kapi kaynatarak olur ama resimde gorunen beyaz gibi olmaz komple paneli kesip direkgi kaydirip buyuk kapiya gore yapmak lazim. resim varsa gormek isterim balkopugunun?
    bu tip araba kullanmayi ben tasvip etmiyorum hele alkollu hic mi hic tasvip etmiyorum, bence alkollu arac kullanmanin cezasi direk hapis olmali.
    ben bursada siyah görmüştüm

DogukanB
    Misafir
    rally için gelenlerden olabilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullanımında ne var çok merak ettim stilar bile dayanmaz derken?
    Kullanımında ne mi var ??
    Bu kadar çok sıkıştırmak sence normal mi ?
    10 bin km de patlayan STI lar var . Sonuçta mekanik bu herşeyin bir limiti var. Adamlar test ederken Ferrarinin motorunu patlatıyorlar , hatta öyle patlıyorki motoru arkadaki motorun üstündeki cam parçalanıyor.
    Boxer in side

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanımında ne mi var ??
    Bu kadar çok sıkıştırmak sence normal mi ?
    10 bin km de patlayan STI lar var . Sonuçta mekanik bu herşeyin bir limiti var. Adamlar test ederken Ferrarinin motorunu patlatıyorlar , hatta öyle patlıyorki motoru arkadaki motorun üstündeki cam parçalanıyor.
    1. vites kesiciyle 15 dakka gezersem 10 kmdede motor patlatırım..

ama bole kullanmalarla stock GT bişey yapamassın belki öküz gibi vites atarsan senkromençlerde sorun yaşarsın.artı iki sıkıştırmayla stock STI a hiçbişey yapamassın.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)