User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: RX8 tabularını yıkmaya geldim

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 senesinde kayserili bi arkadaş yapmış greddy kit ile sonra tork garajda tekrar yapılmış diye duydum

Bilgili arkadaşlar bi dökülsün bakalım wankel motor neden çabuk biter tr de
    mazda türkiyenin bilgisizliğinden kaynaklanan bazı problemler var. araca normal sentetik veya yarı sentetik yağ koymaya kalktı mazda çünkü wankel motora özgü yağ japonyadan uzunca bir süre getirilmedi. tabi wankel motoru bilmeyen ustalar sayesinde de "bişey olduğunda sanayiide usta nası bulacaz" dendi vs vs.

COOLFEAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında söyle satılık direk kitler var evet kayseride mmpower yaptı birtane ama 280 whp tarzı bi güç aldılar evet en bilgili olnar ama onlar bile motor değiştirdi Mazdaya gelince mermerler cok inkar etti biz rx8 kullanıcıları tr yurtdısı forumları rotaryclub vs forumlardan derdimizi yazıp yurtdısı kullanıcılarından yardım aldık zira dunyadaki en buyk 2. rotary kulubu yunanistanda yani adamlarda b20 motorlu turbo meslemeli motorlar cirit atıyor rx8ler 200binde usada 150bin mil yapan rxler rx3ler var hatta tek sebebi eksik bilgi ama ben kayserideki mmpowerı destekliyorum yeni motor yapıyorlar umarım altından kalkarlar bizde faydalanırız çözümler hep problemlerden çıkmıştır zzaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RX8 stok olarak kullandim, alt devirleri olmayan suspansiyonu sanzumani garip bir arac..greddy turbo kit taktik, cobb AP ile tune yaptik 6-7 psi basincta, motorda yaklasik 280HP cikti..4 silindirden cikan guc cikmadi, malesef yani turbo kiti ile yaklasik 40-50HP bisey aldik..arac hala yavas ve bayik. RX8 bence kesinlikle basarisiz bir arac..ne yaparsaniz yapin bu arabadan guc cikmaz, bol bol dert cikar. RX7 derseniz olay tamamen farkli, bende severim 450HP 1250kg arkadan itis arac

bu meksikali arkadaslarda biraz abartmis, arac gozden kayboluyor falan diyorlar ama biryere gittigi yok farkindaysaniz 1.viteste full-boost bile gormuyor ancak 2de yurumeye basliyor....

ses cok cok iyi ona diyecek birsey yok, ama tabulari yikmaz bu meksika spec arac..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rx8 in zaten hızlı bir araç olmadığını bende kabul ediyorum ağır çok yakan garipbir motor
    ama zaten insanların (japon) üstüne basa basa soylediği şey su bu araba drag roll için değil yol tutuş aracı keza fifth gear ve topgear gibi programlarda kendini kanıtladı Zaten türkiyede modlananamış denmesi biraz garip olmuş zira bir dunya modlu araba yurtdısında mevcut şuan tarsıtıgımız konu ep3 le fn2 gibi keza rx7 de hidrolik direksiyon bile yok yani canınız sıkılor cok paranız varsa arka koltuğu çıkar cd paleyrı cıkar hidrolik dreksiyonu cıkar arkada piskopat gibi 350lt bagaj zaten ilginc bir durum ozaman bakalım şuda var çoğu zaman yoldangecerken gözleri üstüne çektiği kesin sebep zaten trde olmaması yoksa s2000 tarzı yürüyen bir araç değil ama bana koltuk ısıtması 380w bose müzik sistemli araç gösterin lütfen keza çoğu hondada klima dahi yok sonuç şu araçı neden niçin alıosun Bu ara suspansiyonu garip denilen araç http://www.bilstein.com/ kullanıyor dip not stock olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı COOLFEAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rx8 in zaten hızlı bir araç olmadığını bende kabul ediyorum ağır çok yakan garipbir motor
    ama zaten insanların (japon) üstüne basa basa soylediği şey su bu araba drag roll için değil yol tutuş aracı keza fifth gear ve topgear gibi programlarda kendini kanıtladı Zaten türkiyede modlananamış denmesi biraz garip olmuş zira bir dunya modlu araba yurtdısında mevcut şuan tarsıtıgımız konu ep3 le fn2 gibi keza rx7 de hidrolik direksiyon bile yok yani canınız sıkılor cok paranız varsa arka koltuğu çıkar cd paleyrı cıkar hidrolik dreksiyonu cıkar arkada piskopat gibi 350lt bagaj zaten ilginc bir durum ozaman bakalım şuda var çoğu zaman yoldangecerken gözleri üstüne çektiği kesin sebep zaten trde olmaması yoksa s2000 tarzı yürüyen bir araç değil ama bana koltuk ısıtması 380w bose müzik sistemli araç gösterin lütfen keza çoğu hondada klima dahi yok sonuç şu araçı neden niçin alıosun Bu ara suspansiyonu garip denilen araç http://www.bilstein.com/ kullanıyor dip not stock olarak
    sen bir kullanda 1den2ye at bakalim suspansiyon neler yapiyor sana gor besik gibi salliyor adami ileri geri..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bir kullanda 1den2ye at bakalim suspansiyon neler yapiyor sana gor besik gibi salliyor adami ileri geri..

arabalarıma bakarsan sevinirim bir ara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o nasıl sallanıyormus ki e46 m3 ile aynı dereceleri yapıyor bu arac pistte bana bunun acıklamasını yapabilir misin?

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün showrooma kırmızısı geldi inceledim yeni kasa çok hoş duruyor stopları hariç gayet güzel.. Yeni farlar tampon ve özellikle jantlar çok güzel.. Beyaz kırmızı siyah olarak 3 renk gelicekmiş yeni kasa, ilk partide beyaz satmışlar hakikaten beğendim ama işte benzin ortalaması hala saçma onuda mtv ile dengeliyor diyelim..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arabalarıma bakarsan sevinirim bir ara
    ahaha iyi demissin

seni sallamiyormu kardes benim kullandigim US spec'te acaba bilsteinmi yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o nasıl sallanıyormus ki e46 m3 ile aynı dereceleri yapıyor bu arac pistte bana bunun acıklamasını yapabilir misin?
    bu testi gormek isterim..

varmi link?

bu testte RX8 A-spec modeli ama yinede yavas..

BORKED

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Top geardaki süreden bahsediyor sanırım arkadaş. Pist ıslaktı onu da gözönünde bulundurun.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Top geardaki süreden bahsediyor sanırım arkadaş. Pist ıslaktı onu da gözönünde bulundurun.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 e bak hele:P
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu testi gormek isterim..

varmi link?

bu testte RX8 A-spec modeli ama yinede yavas..

BORKED
    bu japonların yaptıgı testlerin cogu fazla iyimser o nasıl bir s2000 mis oyle m3 u duzde geciyor roll yapsalar demek boy boy koyup gidicek bide masallah 507 beygirlik arabadan daha hızlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu japonların yaptıgı testlerin cogu fazla iyimser o nasıl bir s2000 mis oyle m3 u duzde geciyor roll yapsalar demek boy boy koyup gidicek bide masallah 507 beygirlik arabadan daha hızlı
    virajdan cikis hizina bakmak lazim 2 aracin..
    agirlik/beygir oranina bakmak lazim..

roll yapsalar tabiki M3 alir

ama kusra bakma kardes, yanlisin var bu RX8 vs M3 konusunda..ne desen sonuc degismez, o yuzden japonlara laf soyleme.. adamlar delikanli gibi test yapmislar almanlar japonlari gecmis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya zaten ben rx8 m3 m5 e boy boy koyar demiyorumki olay m3 gibi bir aracla rx8 gibi bir aracın arasındaki hp oranları ve fiyat aralıgındaki yakın derece yoksa haşa rx8 m3den iyidir demiyorum ve sunuda kabul ediyorum bütün japon arabaları konfor stil asalet olarak alman arabalarından fersa fersah gerideler malesef ama rx8 in içi daha başarılı bende motor konusundaki tek azıcık interior design konusundada göstermeleri

yasinS
    Misafir
    RX8 tam bir bulmaca enteresan bir hadise vergisi en düşük spor araç ünvanı var bir kere ben tip olarak sevdiğim bir araç.Tabum filan yok...

Bugün alman geçer yarın japon kaldığı yerden devam eder....
    alman asla kalıcı olamaz japonlar gibi arayada ne bir fransız girebilir nede bir italyan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasin diosun araya ferrari ve maybach sokmayın istemem

yasinS
    Misafir
    yasin diosun araya ferrari ve maybach sokmayın istemem
    japonun kafasına soru işareti düşürürsen bu işin sınırı yok der

japon detaycı bir anlayışa bürünmediği takdirde (almanlar gibi) bu piyasanın tek hakimi...

herkes video paylaşıyor alman geçmiş japonu bilmem ne olmuş...

almanın konforuna japonun hızına kimse yetişemez...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)