pistte RX8 M3'u geciyor demistinya, ona cevap olarak koydum testi..A-spec modeli bile yavas malesef..normal modeli ne yapardi onu dusunmek lazim..yoksa alman iyidir diye bir iddam yok, EVO yada STi M3'u gecerdi o pistte...
meselenin asli sudurki, RX8'i adam etmek icin cok para harcamak lazim, cok emek vermek lazim..ben bu arabayla evlendim baska araba beni kesmez dersen saygi gostermesi lazim herkesin, ama seninde cok emek vermen lazim eger cidden proje arabasi yapacaksan bu arabayi.. eger burda olsaydin sana 2003 350Z alirdik $13-15000 arasina, ustune $10000 daha harcardin 500HP/700tork makinan olurdu..O yuzden dusunmek lazim evlenmeden once gozu kapali girilmez bu islere![]()
Abi benim rx8 tabularımı yıkman için o aracı ortalama 10-12lt yakar hale getirmen lazım.Arkadaşımdan zor bela aldım rx8ini 22-25lt ye yakın tüketmişim.60km sonrasında geri verdim aracı![]()
benima racım 2007 model ilk sahibiyim daha 8bin kmyani pek km yaptıgım soylenemez nie az kullanıyorumv ergisi uygun bir ikinciside
cogu insan bilmez ama trdeki ilk rx5 babamındı kendisi askerken ki ben ozaman portakalda vitamin kendiisi bu arabayı cok sevmiş taaaaaaa amerikalardan asker maasıyla binbir güçlükle getirmiş daha sonra rx7 gen 1 almıştı o araba da babam zevk için kullanırdı bende o arabaya bincek günü kollardım bende aile gelenegi icin rx8 aldım arabamı cok seviorum evet cokmu yakıyor cok yakıyor cogu arabadan hatta hp düşük arabalardan daha az gidiyor olabilir ama ben cok memnunum ama malesef evlilik arifesi yüzünden satıp bassamda gitmeyen bir suv almak istiyorum belkim satmam durur kendi cocuguma tertemiz araba bırakırım zira kendim pilot oldugum icin trye kendi imkanlarımda dexelia bile geitrmiştimanlaşıldı sevdiremices bu arabayı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)