bu m3 ıstanbuldan satılan jul plakamı?
Stroker kiti kim kaybetmiş birde Türkiye'de biri taksın. Yurt dışında bile 3.2 den büyük cc duyumu almamışsınızdır, bu tipte uygulanan bir projede nerdeyse yoktur. İllaki birileri tırmalamıştır, ancak hiç başarılı olmadıki, önde gelen atmosferik araçların hala hepsi 3200cc. Yani bu araç içinde verilen bilgi büyük ihtimal balon. Ancak yazılım, egsoz ve filtre vardır ona yorum yapamam, yok diyemem.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
benim m3 ile ilgili tek bildigim sahibinin soyledikleri, e46 krank falan kullanilarak birseyler yapildigi soylendi ama bilmiyorum nedir ne degildir![]()
bence spor arabalarda yil kavrami cok mevzu degil, misal tamam bu sti 2005 model ama misal 1996 model type ra veya 98 model 22b ile denesek sonuc bundan cok cok farkli olur hemde onlar bone stock sekilde iken. 14 yillik araba alayina 10 ar boy atar giderZN haric tabi o ayri.
konu m3 subaru mevzu degil klasman ve tarzlari tamamen farkli iki araba m3 ile subaru. bizim cevremizde ki bir kac kisi gunluk e46 m3 kullaniyor, hafta sonu sti kullaniyor.
not: ZN benim degil yasin kardesimin ama zaten sahibi arabasinda ne oldugunu bilmez, sadece hakkiyla kullanir. biz yapariz o gazlar![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Şimdi araç S50B30 286 lık ise uzun stroklu 321 kranklı takılarak hacim arttırılabilir. araç S50B32 ise E46 krank takmanın bir faydası yok çünkü ikisi de 91 mm stroklu. S54B32 nin sadece piston çapı birazcık fazla o da 45 cc fark ediyor.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
S50B30 286lık araçtı e46nın krangını pistonunu ve kolunu taktılar...2-3 m3 e rastladım ben ama hepside 286lıktı
m3 10 küsür yıllık sti daha bir kaç yaşında doğru birisi 3200cc biriside topu topu 2000 cc motor hacmine sahip bunun yanında bide m3ün iki tanede fazladan tokmağı var ama sonuç ortada işte Allahtan bu japonlar biraz daha hacimli motorlu araçlar yapmıyo yoksa saçma aletler çıkcak ortaya![]()
kuzenİyi demişinde olaya neden sadece sürat ( saplama ) işi olarak bakıyosun
hiç tartışılmıcak bişey varsa buda oldu olası Alman-Japon kavgasıdır. bu bitmez saten 2 grubun fanatiği fırsat bulduğu an elinden geleni ardına koymuyor.
bu konudaki kahramanımız ***** bilgisiz bi ///M kullanıcısı az çok Bmw den hatta otomobilllerden anlayan biri olsa roll denilen haltı yerken, karşı rakip turbo denilen illete sahipse geçme ihtimalinin düşük olduğunu, heleki bu araç subaru ise geçemiyeceğini bilmesi lazım ha 200-250 üstü ne olur bilmiyorum...
Sonuç olarak 2side bence çok ayrı değerlendirilicek araçlar eyvallah soft modda subarunun eline su dökülmüyeceği kesin ama Hardmode bi Bmw çok can yakar....
Videodaki Bmw 7.5 sn de 290Km/h sürate çıkıyor.
mrt-gc8´isimli üyeden Alıntı
m3 10 küsür yıllık sti daha bir kaç yaşında doğru birisi 3200cc biriside topu topu 2000 cc motor hacmine sahip bunun yanında bide m3ün iki tanede fazladan tokmağı var ama sonuç ortada işte Allahtan bu japonlar biraz daha hacimli motorlu araçlar yapmıyo yoksa saçma aletler çıkcak ortaya
http://www.youtube.com/watch?v=8aQXtJmSsGo
Ludacris; konu bmw-subaru konusu değil dedin ama tutupta 7 saniyelik bmw videosu koyuyosun can yakar diyosun. Buradaki insanlarda biliyo m3ün yüklenince gideri olduğunu. Videodaki espiri zaten m3' ün geçilmesi değil ama siz hala m3 yüklenince gider 7 saniye yapar diyosunuz...
Doğru diyorsun hatta 2000cc STI'ın rakibi bmw 320i dir 2.0 motor olmasından sebep. Japonlarda zaten teknolojilerini saklıyorlar kenarda nükleer güç gibi. çok sinirlenirlerse kullanacaklar teknolojilerini alın lan size 5.0lt bir diyecek subaru sonra otomotiv endistrüsü duracak intahar edenler olacak.![]()
Sti üstündekiler ile yaklaşık 320hp yi geçmiştir diye düşünüyorum. dynoda sağlıklı bir M3 305-310hp arası çıkıyor.yapılan işlemleri, şanzumanı ve hafifliği ile gayet normal STI'ın yaptıkları M3'e.
Bu arada M3'te Türkiyenin en temizlerinden. Bu U plakanın forumda yanlama sıkma videoları olması lazımdı hatırlıyorumÜstünde de supersprint egsoz var sadece diye biliyorum sahibinden.com ilanından hatırladığım kadarıyla.
bu kdr buyutmemek lazım gulunme sebebı yasının yaptıgı saka vıdeodakı. burdakı makaranın sebebıde m3 un kendıne zn yı layık gormesı. herkes her aracı bılıcek dıe bısey yok m3cu znyı normal bısey sanmısvıdeodan anladıgım kdrı ıle orda baya eglenmıs deneyenler ızleyenler tekrardan masalllah. stı m3 konusuna gelınce egzos yazılım fıltrelı stı ın m3u gececegını dusunuorum.oldukı gecemedı dunyanın sonu deıl stı sewıorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)