4wd turbo bir makinayla RWD drag yaptırmak ne kadar mantıklıdır ki
Aynı kalkı$a m5 koysanız yine calibra geçer. Bu calibra hepsini delip geçiyor mu demek oluyor ?
4wd turbo bir makinayla RWD drag yaptırmak ne kadar mantıklıdır ki
Aynı kalkı$a m5 koysanız yine calibra geçer. Bu calibra hepsini delip geçiyor mu demek oluyor ?
Bravo.![]()
evo ayıklamaca imis hic ayıklama gormesek inanacaz. demekki yakında ankaradaki kus serileride impreza ayıklamaca diye video cekip benim arabayı yayınlayabilirler. hahaa
güzel video olduğu ayrı konu altında açmak istemediğim,alakalı olduğu için izlemenizi tavsiye ettim ,marka reklamı yapmıyorum burada ,bundan sonra draglarda 4 çeker kategorisi ayrı olsun o zaman cherokee lerle kalksınlar bundan sonra(buna da bir kulp bulursunuz cherokee dizel de girer bende benzinli olanını diyeyim o zaman)
hyr fanatik olarak etmiyorum ,önden çekişli olupta 4 çeker ile kalkılan çoğu mücadele gördüm bu kafamda belirli bir 4 çeker kategorisi olması konusunda şüphe yaratmıştır kategori 6 konusunda .Bilgini paylaştığın için eyvallah adamlar kaldırınca kaldırıyorlar demek ki türkiye de hangi aracın hangi sınıfta olduğu belli bile değil konu bu değil zaten aydınlattığın için sağol
kurallar gayet açık ve net. Bana göre ve bunca zamandır yarı$anlara göre adil ki kimse kalkıp kategoriler için $ikayette bulunmuyor![]()
Genelde hacim ve beslemeye göre sıralaama yapılır ama 4wd araçlar için son 2 senedir ayrı kategori var. Yoksa bir 200sx kalkı$ta subarulara kar$ı çok zayıf kalıyordu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)