ikiside kayserıde bıldıgım araclar laf kalabalıgı yapmadan sunu belırteyım olay gecmek gecılmekse zevkıne yada hırsına vıdeoda golf bı kez kafa bıle gostermemıs ve agırlıkta olmak kaydıyla 328 hep gecmıs aracların uzerdekılermıs 3um bozuk lastıgım patlak camım acık cartmıs curtmus onları araya katarsak o zaman denenmesın hıc bı arac ama bu vıdeonun sonucu boyle denenmıs ve bmw gecmıs nokta bızler zevkıne bu ısı yapan ınsanlar olarak hırsa hıc gerek yok objektıflıge gerek var deneyen arkadaslara tsk ederız

Alıntı

3. vites 125 km gibi değilde 140 gibi başlasaydık burhan abi koyup gitmesini emin ol iyi bilirdim ki benim koyduğum videoda ilk başlangıçtan sonra arabamın daha iyi kafa çıkarttığı belli oluyor.Çocukca şeylerde yazmam kayserideki gibi bi çok kişi gibi apaçi modifiyede yapmam iddiamda yok kim ne yaparsa yapsın. Bende bilirim arabaya milyarlarca lira döküp o 3.28 denen arabayı delip geçmesini.Ben sadece kıçıkırık headers,filtre,egzos,yazılım yapmışım. 2.3. vites dişlilerim ölmüş,sekromeçlerim hiç geçirmez olmuş.14 yaşındaki arabam için güzel yorumlar yapmışsınız. Aracım bakıma girdi komple şanzumandaki sıkıntılı herşey hallediliyor ve dereceli egzantrik getirtiyorum. aklına takılan gerçekci sonuçları konuşacak kişilerle zevkine deneriz... Videonun sonundada 5. vitese atarken deviri bitirmeden attım uzatmaya gerek yok zaten 3.28 in sınırlarına giriyorum diye yoksa yinede yol olsa azda olsa varlık gösterirdim.Sonuç ortada.