User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: bmw 3.28 i manuel vs golf 3 gti 120km >

Onur typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikiside kayserıde bıldıgım araclar laf kalabalıgı yapmadan sunu belırteyım olay gecmek gecılmekse zevkıne yada hırsına vıdeoda golf bı kez kafa bıle gostermemıs ve agırlıkta olmak kaydıyla 328 hep gecmıs aracların uzerdekılermıs 3um bozuk lastıgım patlak camım acık cartmıs curtmus onları araya katarsak o zaman denenmesın hıc bı arac ama bu vıdeonun sonucu boyle denenmıs ve bmw gecmıs nokta bızler zevkıne bu ısı yapan ınsanlar olarak hırsa hıc gerek yok objektıflıge gerek var deneyen arkadaslara tsk ederız

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    28 ztn uzunda açıldıkça açılır... Biz sonucu ilk gördüğümüzde Utku ile şaşırdık zaten 28 de ne garip yürüomuş dedik.

Cem'in golfte bildiğim kadarıyla egzantrik yok, egzantrikli+yazılımlı ABF güzel gider...

Cem de Stock 220-228 ler var.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtc mania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa cem kardesım senı anlamıs degılım ben yaa kafana gore orda mıllete hem gıder yapıosun kendı aracına gore rol yaptırıosun sonrda vıdeoyu kesıp kendı kafanna gore gıydırme yapıosun sonrda burda yayımlıosun neyapmak ıstıosun anlamıs degılım.sen aracın hangı hızlarda dolu dolu yurudugunu bılıosun bundan oncekı vtecle denemlrınde bılmyen bıryle roll yapmısın kendı devrını doldurmus onun devrını tutunamayan bır roll yapmısın sonrada benım aracım sole yuruo bole yuruo dıe vıdeo koymusn.aynı olayı o denemende de yapmısn vıdeo yu kesıp kendı kendıne yurudun zamanı koymusun gel bugun senle bı deneme yapalım devırlerımız dolu dolu varmsın?ama sen sımdı videoyu kesıp bıcer yıne benım aracım sole yuruo dıe yayımda bulunursun..
    Vay be askerdeyiz diye millet yazmışta yazmış kafasına göre. Vteclede vtec'in devrinde denedim,3.28 lede 3.28 in tam doldurduğu devirlerde denedim. 3. vites 125 km gibi değilde 140 gibi başlasaydık burhan abi koyup gitmesini emin ol iyi bilirdim ki benim koyduğum videoda ilk başlangıçtan sonra arabamın daha iyi kafa çıkarttığı belli oluyor.Çocukca şeylerde yazmam kayserideki gibi bi çok kişi gibi apaçi modifiyede yapmam iddiamda yok kim ne yaparsa yapsın. Bende bilirim arabaya milyarlarca lira döküp o 3.28 denen arabayı delip geçmesini.Ben sadece kıçıkırık headers,filtre,egzos,yazılım yapmışım. 2.3. vites dişlilerim ölmüş,sekromeçlerim hiç geçirmez olmuş.14 yaşındaki arabam için güzel yorumlar yapmışsınız. Aracım bakıma girdi komple şanzumandaki sıkıntılı herşey hallediliyor ve dereceli egzantrik getirtiyorum. aklına takılan gerçekci sonuçları konuşacak kişilerle zevkine deneriz... Videonun sonundada 5. vitese atarken deviri bitirmeden attım uzatmaya gerek yok zaten 3.28 in sınırlarına giriyorum diye yoksa yinede yol olsa azda olsa varlık gösterirdim.Sonuç ortada.

Neyse laf uzamasın ben geçilmişim burhan abim basmış geçmiş benim 2.3. vitesim bitik sekromeçlerim bitmiş dişlilerim kaçırır olmuş. Takdir ederim. Ben Kayseride arabadan anlamayan biriyim.Sen anlıyomuşsun senelerdir bmw eskiten birisin sonuçta. İddiam var demiştim başlarken ben iddiamı vitesimde konuşturdum.Neyse ben golf gti sayfasını kapattım. Artık yeni aracımla piyasadan uzak kafam rahat olacağım size yarış hayatında başarılar dilerim.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

mikrop 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben denemıstım golfle sonuc cok cok farklı ıdı gercı ıkımızın aracıda stock degıldı golfe masaallah

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    28 ztn uzunda açıldıkça açılır... Biz sonucu ilk gördüğümüzde Utku ile şaşırdık zaten 28 de ne garip yürüomuş dedik.

Cem'in golfte bildiğim kadarıyla egzantrik yok, egzantrikli+yazılımlı ABF güzel gider...

Cem de Stock 220-228 ler var.
    aynen öyle.. o 3.28 ise diğerleri farklı bişey..
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)