User Tag List

Sayfa 2/10 İlkİlk 1234 ... SonSon
174 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Clio RS Roll Day

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kıvanç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cai egzos headers iken U ile denemeler nasıl oluyor onu söylemedin
    olması gerektigi gibi oluyor
    SS e de suan 4-5 boy rahat fark olur SS in 4 u bitene kadar, 200 ustu zaten anlatmaya gerek yok
    2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
    2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar fikir vermesi açısından yazıyorum SS ile bende sadece shortram varken denemistim baya baya tutunuyordu benimle 2 ye 2 denerken, simdi cai egsoz headers var ve aracım ciddi ciddi fark etti dicem o ki U min. 2 boy uzeri fark atar diyorum deneyin gorun
    Utku bana fark yapmaz istersen video eklersin kardeş
    SS de gelsin istedigi zaman deneriz
    SS e de suan 4-5 boy rahat fark olur SS in 4 u bitene kadar, 200 ustu zaten anlatmaya gerek yok
    video cidden yok, henüz gelmedi bana.. gelince bakarız bişeyler görünüyorsa yükleyebiliriz..
    Seko maşallah pek güzel olmuş aracın..

//edit: pazar sabahı 8de foruma giren yalnız ben değilmişim
    neyse giyineyim de işe geç kalacam
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birinin diğerine oranla kompresyon basıncı daha iyidir. Zaten silindir basınçları düşük olan araca hangi modifiye ekipmanlarını takarsanız takın max. gücü almak çok zordur.
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AP' nin sahibi çok sevdiğim bir arkadaşım. AP çok uzun zamandır ciddi şanzuman problemleri yaşamıştı. Bilinçsiz ustaların eline düşmüştü alet. Ayrıca bildiğim kadarı ile AP' nin üzerindeki egzantrikler normal orjinal egzantrikler olabilir çünkü sahibi kendisi de emin değil. Aldığı çocuk egzantrik var demiş ama hiçbirimiz emin olamamıştık. Yani kısaca AP' nin egzantrikleri çok yüksek ihtimal ile normal egzantrikler.

Emin olduğumuz tek şey üzerinde Superchips' in 8300 dönen yazılımı var ki bence onu acilen değişmesi gerek. Boşu boşuna 8300dd dönüyor.

Zaten havalar ısınmaya başlar yakında. Okanla Utku tekrar deneyecek çok fırsat bulurlar. Yeter ki gönüller bir olsun.

Tüm araçlara Maşallah.

kıvanç
    Misafir
    olması gerektiği gibi derken ?

örneğin

http://www.streetfire.net/video/SS-C...r-1_725827.htm

job ta sanırım aynı spec lerde filtre egzos headers
    180-190 civarına kadar ss ile aralarında 1-2 boy oynuyor. 200 üzeri basmadılar ama 200 üzerinden sonra daha fazla açılıyor fark zaten

böylemi oluyor yada 2 boy geçer dediğine göre senle denkmi gidiyor U

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O gün JOB' ta 3 kişinin olduğunu biliyorum ben bu arada. Doğru mudur?

kıvanç
    Misafir
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AP' nin sahibi çok sevdiğim bir arkadaşım. AP çok uzun zamandır ciddi şanzuman problemleri yaşamıştı. Bilinçsiz ustaların eline düşmüştü alet. Ayrıca bildiğim kadarı ile AP' nin üzerindeki egzantrikler normal orjinal egzantrikler olabilir çünkü sahibi kendisi de emin değil. Aldığı çocuk egzantrik var demiş ama hiçbirimiz emin olamamıştık. Yani kısaca AP' nin egzantrikleri çok yüksek ihtimal ile normal egzantrikler.

Emin olduğumuz tek şey üzerinde Superchips' in 8300 dönen yazılımı var ki bence onu acilen değişmesi gerek. Boşu boşuna 8300dd dönüyor.

Zaten havalar ısınmaya başlar yakında. Okanla Utku tekrar deneyecek çok fırsat bulurlar. Yeter ki gönüller bir olsun.

Tüm araçlara Maşallah.

AP nin şuan şanzıman problemi yok eskiden vardı.
    Egzantrikleri buraya geldiğinde okanlada araştırdılar resimlerden egzantrikler basbaya kentcams yani okanın eski rs teki egzantriklerin birebir aynısı orjinal ile yakından uzaktan alakası yok kapağı açıp resim çekmişti aytu abi orjinallerle karşılaştırmışlardı zaten.
    Onun haricinde yazılımı bencede tam uygun değil zaten bu videoda ben AP nin içindeydim 7500 den sonra güç üretmiyor gibi araç o yüzden birçok denemede anladıkki 7500 e kadar çevirip üst vitese geçince çok daha iyi gidiyor yoksa 8300 e kadar döndürünce SS geçiyordu bu videoda denk gittiler 7500 de attı diğerlerini koymadım çünkü bu zevkli olmuştu

kıvanç
    Misafir
    O gün JOB' ta 3 kişinin olduğunu biliyorum ben bu arada. Doğru mudur?
    evet bizede 3 demişlerdi kamerayı çeken benim zaten
    ama dönüş yolunda biz denerken 2 kişilermiş sanırım zaten mc e gittiğimizdede 2 kişi inmişti araçtan

LN769
    Misafir
    AP nin egzantrikler kentcams hatta derecesini bile biliyordumda unuttum yani orjinal değil

LN769
    Misafir
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciğer ile yürür araba..şöyle ki...ss in motoru yeni yapılmıştır veya sıkıştırması dıerınden bi sekılde yuksektır..digerinin uzerınde yılların ve km lerın vermıs oldugu yorgunluk vardır..yani 2side stok olsa ss dierine 3 boy fark atar...dier arkadaş arabam yurusun dıye ekzantrık koymuştur yurumus ss le aynı gıtmıstır..bu her zaman olan bişey zaten ciger le cigersiz arasında 3 5 boy mutlaka ve mutlaka oynar..
    ss in hiç bir şekilde motorla ilgili işlemi yok motor 138.000 de kapak hiç açılmadı ekstradan içerde sıcak hava çeken bir açık hava filtresi birde orjinal 51mm boruları ile son susturucu remus başkada hiç bir oynama yok hatta tüm denemelerini arka jantları 17" iken yapıyor 6-7 rs lede böyle ( 3 tanesi stock 172 , 1 tanesi superchips , 1 tanesi superchips+dereceli , 1 tanesi wimmer chip , 1 taneside mk2 182 lik rs ) denedi ve henüz belirgin bir üstünlük kurup geçende olmadı

motor bakımlı ve yorulmamışsa gerçekten farkediyor rs te başka bir açıklamasıda yoktur heralde daha kaçtane rs ile denemesi gerek

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Utkunun RS ile Okanin RS videosunun zevkli olacagini dusunuyorum, Utku en son Type R la yeniden denemis sonucu kendisi yazar zaten.

AP nin acilen orj egzantriklere ve normal bir yazilima gecmesi lazim. SAhibi aslinda RS konusunda bilincli kendisi de mutlaka sorunlarini biliyordur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LN769 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AP nin egzantrikler kentcams hatta derecesini bile biliyordumda unuttum yani orjinal değil
    Okancım ama biliyosun Kent Cams' in orjinale yakın derecede düşük egzantrikleri var. Aytu' nun ki o zaman kesin ondandır. Hatırlarsan senin psikopat RS' te de Kent Cams vardı ve Superchips destekliydi ve gerçekten ciddi yürürü vardı aletin. O nedenle en azından bana anlatmayın Aytu' nun RS' teki egzantriklerin durumunu

Okan senin makina gerçekten çok iyi yürüyor. Sen bir de şu yazılımı at da artık iyice aracın keyfi yerine gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Utkunun RS ile Okanin RS videosunun zevkli olacagini dusunuyorum, Utku en son Type R la yeniden denemis sonucu kendisi yazar zaten.

AP nin acilen orj egzantriklere ve normal bir yazilima gecmesi lazim. SAhibi aslinda RS konusunda bilincli kendisi de mutlaka sorunlarini biliyordur.
    Yakında İzmire gelicem benim dizelle seni geçeyim de gör sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi su dereceli konusunu yazayim, orj egzantrigin derecesini resmi sitelerde kesinlikle vermiyor, kentcams de egzantrik konusunda tercih edilecek sen son markadir cunku billet cam yapmaz, orj egzantrikleri reprofile eder, malzeme alinacak yerden alir ama eklenecek yere ekleyemez bu sebeple reprofile camler genelde cok verimli olmaz ve iticilerle beraber gurultulu calisma egilimindedirler. Ha o egzantrikleri zaten AP nin sahibinin taktigini sanmiyorum, onceki sahibinden kalma keske temiz orj egzantrikler bulsa uzerine de duzgun yazilim eklese bu halinden cok daha iyi gider eminim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakında İzmire gelicem benim dizelle seni geçeyim de gör sen
    Gel gel beklerim 3. vites 1000-3000 rpm deneriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle. orijinale dönsün ki hesaplı eksantrikler düşsün piyasaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle. orijinale dönsün ki hesaplı eksantrikler düşsün piyasaya
    Uras selamlar,

Emme manifoldunu islettirmek istersen usta musait haberim olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende RS varken nerdeydi o Usta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işletelim hocam da, nerede nasıl kaçasını da görüşelim ama

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)