Cam car BM rs : Filtre, egzos
SS rs : filtre, egzos
AP rs : Dereceli egz. , superchips , filtre , egzos
araçlar 2şer kişi
http://www.facebook.com/pages/SS-Cli...05252392826084
Cam car BM rs : Filtre, egzos
araçlar 2şer kişi
http://www.facebook.com/pages/SS-Cli...05252392826084
okan'ın arabada neler varda gerçek specler yazılmıyor işte
ben sürekli ss rs le beraberim filtre,egzos dan başka hiç bir oynama yok sadece alındığından beri tüm bakımları düzenli yapılıyor bakım zamanı gelmeden bakıma sokuluyor araç
cam car yarışmıomuş gibi pek sallamadı adamları sanırımo ne kadar rahat bi vites atış. biraz hızlı atsa yakalıcak gibiydi ama olsun.. genede tum araçlara masallah
hayat acımasız.
Okan ve Aytuğ un arabaları , ikiside güzel yürüyen RS lerden... Okan ClioRS MK1 üzerine mastır , doktora yapıp tezini de verdiğinden kullanıcı farkı diyebiliriz ki egzantrikli RS i geçebiliyor olduğunu açıklıyabilelim.. Tabi şunuda göz ardı etmemek lazım , kimi araba doğuştan yürüyor en ufak ilavelere güzel tepkiler veriyor , kimisine dünya harcama yapıp birsürü ilaveler koyuyorsun gerek şans , gerek ayar ve usta kaynaklı pek güç alınamıyor..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Arkadaslar fikir vermesi açısından yazıyorum SS ile bende sadece shortram varken denemistim baya baya tutunuyordu benimle 2 ye 2 denerken, simdi cai egsoz headers var ve aracım ciddi ciddi fark etti dicem o ki U min. 2 boy uzeri fark atar diyorum deneyin gorun
Utku bana fark yapmaz istersen video eklersin kardeş
SS de gelsin istedigi zaman deneriz![]()
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
tuning camiasında benden daha tecrübeli bilgili arkadaşlar var.ama şu speclere göre :
ss rs ciğerli ap rs'i geçiyor demek biraz sanayideki adamların sözüne geliyor arkadaşlar.sadece ciğer ile yürüseydi artık doğan şahinler 106 gti vti geçicek bu doğan ciğerli bakımları düzenli yapılıyor ki dereceli falan fıstıklı vti'ı geçiyor.böyle birşey olabilir mi arkadaşlar.Tuning Forumundayız.günde bir sürü proje arabası yayınlanıyor.bu kadar para dökülüyor bu işe sizcede mantıklı geliyor mu kulağa ?
ciğer ile yürür araba..şöyle ki...ss in motoru yeni yapılmıştır veya sıkıştırması dıerınden bi sekılde yuksektır..digerinin uzerınde yılların ve km lerın vermıs oldugu yorgunluk vardır..yani 2side stok olsa ss dierine 3 boy fark atar...dier arkadaş arabam yurusun dıye ekzantrık koymuştur yurumus ss le aynı gıtmıstır..bu her zaman olan bişey zaten ciger le cigersiz arasında 3 5 boy mutlaka ve mutlaka oynar..
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)