User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
128 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: vti vs 318is (adana)

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elenceye varsında 20is yok
    hava iyi olsun gel 6. sanayiye eğlenelim
    yer içer muhabbet ederiz
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enginman01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saolasın tunc gercekten zevklı eglencelı bır okadarda adrenalın dolu bır geceydı sen anladın onu acmayalım o konuyu hala etkısındeyım 5. vtes bende sıkıntı ***** 1-2-3-4 eglencenın rakamlarıydı gecenın, fakat okadar boy ondeyken sonradan yıldırım gıbı gecılmek tanımadıgım bırısı olsa belkı sıkıntı yaratırdı benım ıcın ama bızım ortamımıza herzaman dostluk kazanır hırsla ısımız olmaz bızım allah esırgesın cok guzel yuruyor makıne bu arada tunc o fren lambalarını yaptır
    Haklisin abi dogu bi video yollasa bende gorsem iyi olucak ondeydim bisey goremedim siz soyleyince farkettim ama bugunde cikarmadim arabayi muhtemelen her zamanki gibi fren musurunde sorun vardir yaptiricam yarin seninkini ilk 4 vites arkadan izlemekte keyifliydi gercekten masallah

Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VTI'ın sahibi yani Tolga abi öyle çok kasarak süren birisi değil zaten arabayı 2 haftada 1 çıkarır.. Buluşmalara ve yarışlara da çok nadir gelir.. Aracını seviyor öyle powershift yapıyım da arabam bilmem kaç milisaniye hızlansın düşüncesinde değil En azından benim izlenimlerim öyleydi..

Araba da hala orjinal yaylar var desem Stock takılarak gayet mutlu ve gidişi çok sağlıklı zaten çok nadir yarıştığı için ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum
    "akusu bitmesin diye bi tur atayim dedim sizi gorunce ugradim" diyerekten geldi geceye ve beni kirmadi isin kisacasi dogus zaten yazmis gerekli olani..
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk videoyla ikinci video arasındaki tek fark yer değiştiren 70 kilo değil bence....eğer vti gibi bütün canı 5500 sonrası olan bir arabayı uygun devir bandında,uygun ağırlıkla,uygun yol şartlarında denemezseniz integra veyahut 3.18 is gibi daha hacimli arabalarla geçebilmeniz mümkün....ilk video buna güzel bir örnek olmuş.....tüm araçlara maşallah diyorum....muhabbetiniz bol olsun.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aferin Tunç

tüm araçlara maşallah, allah tekerinize taş değdirmesin...
    Alıntı Mfactory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torque = Acceleration. Torque is your best friend.

T.T
    Misafir
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazırlan haftaya vts tadına bak bakim maşallah araçlara 220de arkada kaybolma gibi olay olmamasına şaşırmadım güzel denemeler olmuşş..
    Devilboy cum benden nadir duyulan bir laf haftasonu deneyelim senle tamamen orijinal benim arabayı biliyorsun.Modifiyeli Vts ile

Gelelim denemeye gerçekten keyifli bir gece idi Tunç ve Doğuş a selamlarımı gönderiyorum..
    Arkadaşın bir tanesi çok yavaş atmış demiş vitesleri doğrudur herkes aynı derecede iyi kullanamaz.

Benim araba sanırım filtreden dolayı 200 ü gecemedi o gece 1. viteste denedik önce ben Tunç u anca 4. viteste yakaladım anca ve gercekten sasırdım arabasının öyle gitmesine aslında ilk başta ciddi bir rakip olarak görmemiştim.

Açık konuşmak gerekirse IS vti ile yürüyecek kadar giden bir araba değil fakat denediğim bir çok arabadan yazsam baya bir liste cıkar iyi gitti Tunc a ve arabasına masallah demek duser.Ayrıca ikisine de (Dogus ve Tunc) güzel yazıları ve saygıları dolayısıyla teşekkürlerimi borc bilirim.Hafta sonu isterse yeniden de deneriz.

T.T
    Misafir
    Bu arada arabanın sağlık durumundan şüphe edenler için söyleyeyim Kamerin arabasını bilen bilir.Araba 4. Vitesin sonlarına kadar Kamer İn arabası ile ya kafa kafaya gider yada biraz önünde olur.Daha sonra Kamer geçiyor şimdi askerden okur çıldırır felan Yani 3.18 gitmeyen bir araba ile gitmedi öyle. Yay dahi orijinal bir vtec satacaktım ama yazdıkça vazgecesim geliyor.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga arabanı bi kere sürebilirmiyim kardeş bahriye zaplicam şaka bi tarafa gerçekten senin arabanın maşallahı var tolga valla.. dandik ötesi bi filtre dışında 1 lira masrafı olmayan bi arabanın bu şekilde gitmesi valla helal olsun demekten başka bişey bulamıyo insan..kaza bela vermesin allah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VTi ları yakında 3.16 lar da geçmeye başlar... ne de olsa o bir biemdabılyu...

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti gitmiyor surememis vs. tarzinda laflarin edilcegini bildigim ve 2 aracin sahibinide yakindan taniyip sevdigim sonra polemiklerle ugrasmalarini istemedigim icin zaten 2 ayri vti ile denendi dun gece,kaldiki 2 aracida bilenler biliyor tutupta lutfen kotuleme mesajlari yazmayalim 2 vti'inda masallahi var sonuclar benim icinde supriz oldu..318i degil 318is biraz daha arastirirsan net konusmadan once guzel olur

vtilarla denemekte cok keyifli oluyor sesleri ve 5e kadar gidislerini izlemek zevkli gercekten,ama 5.vites icinde bi recete uygulasalar o zaman cok guzel olur
    neyse konuyu büyütmeye gerek yok. bmw bu demi ölüsü yeter, vti nin eti ne butu ne 2. videodaki aradaki tır mesafesinde 5 vites e siz reçete bulsanız güzel olurdu kilo ile alakası yok bence keşke 1 hafta önceki 330 la denemeleri videoya alsaydımda şurda bi yayınlasaydım. gerçi o 330 gitmiyo yürümüyo ölü de denirdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse konuyu büyütmeye gerek yok. bmw bu demi ölüsü yeter, vti nin eti ne butu ne 2. videodaki aradaki tır mesafesinde 5 vites e siz reçete bulsanız güzel olurdu kilo ile alakası yok bence keşke 1 hafta önceki 330 la denemeleri videoya alsaydımda şurda bi yayınlasaydım. gerçi o 330 gitmiyo yürümüyo ölü de denirdi.

vti'lara ne kotu bi laf ettim nede saplarim ederim vs. diyorum..ilk 4 viteste izlemesi gercekten keyifli ve farkli segmentteki araclar ve inanin bende begeniyorum sesleri olsun cevirdikleri devir olsun
    senin aracinla denesek belki boy boy acarsin bende tebrik ederim,330larda elektronik gaz kelebegi var ve biraz uzun sanzumanli bide otomatikse rahatca gecmissindir keske cekseydin bizde izleyip masallah iyi yurumussun deseydik
    2de 70de olan hb vti-318is denemesinin videosuda gelecek biraz sabir
    iyi forumlar

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iste denedigim arkadaslarda sizin gibi olmadiklari icin denemistim,hirs ve fanatiklikten uzak rollinglerimiz oldu yani
    vti'lara ne kotu bi laf ettim nede saplarim ederim vs. diyorum..ilk 4 viteste izlemesi gercekten keyifli ve farkli segmentteki araclar ve inanin bende begeniyorum sesleri olsun cevirdikleri devir olsun

uzatmicam, iyi forumlar
    fanatiklik yok neyse konu sapmasın. maşallah araçlarınıza allah kaza bela vermesin. daha güzel videolar bekleriz.

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı T.T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devilboy cum benden nadir duyulan bir laf haftasonu deneyelim senle tamamen orijinal benim arabayı biliyorsun.Modifiyeli Vts ile
    denedik zaten bidaha deneyelim sorun değil benim için tolgaCIM.. modifiyeli dediğin aracımda chip egsoz var ayrıca senin arabana laf ettiğimiz yok sen neden hemen karşı atağa geçmişsin onuda anlamış değilim
    PROJECT 01

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam vitiay ile 3otuz geçiyor ya
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep 106 larınmı başına gelsin bunlar puaheuahuaehuhuae birazda vti ya vti vs 3.16 karbüratörlü
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 318iS in kg/hp değeri nedir? VTi a göre hem ağır hem güçsüz bir araba... ince conta mı var bunda da yoksa

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw'ye helal beaa iyi yürümüş valla..140 hp olan bmw 3.18is mi yoksa 130 hp olandanmı ? Maşallah bütün araçlara kazasız belasız sürüşler...

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı T.T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada arabanın sağlık durumundan şüphe edenler için söyleyeyim Kamerin arabasını bilen bilir.Araba 4. Vitesin sonlarına kadar Kamer İn arabası ile ya kafa kafaya gider yada biraz önünde olur.Daha sonra Kamer geçiyor şimdi askerden okur çıldırır felan Yani 3.18 gitmeyen bir araba ile gitmedi öyle. Yay dahi orijinal bir vtec satacaktım ama yazdıkça vazgecesim geliyor.
    masallah araclara tolga satma bence cok temiz vti sennki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam vitiay ile 3otuz geçiyor ya
    aracının speclerine gore sasılıcak bı olay degıl

konu honda vs. bmw değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw'ye helal beaa iyi yürümüş valla..140 hp olan bmw 3.18is mi yoksa 130 hp olandanmı ? Maşallah bütün araçlara kazasız belasız sürüşler...
    m44 motorlu 97 modellerden yani 140hp.uzerindede kn kutu içi ve 60lık duzboru var sadece son susturucusu bıle stock..

ne yalan soyleyım ince contanın ne işe yaradığını ve aracım için olup olmadıgını bilmiyorum..üzerindede yok vti gibi bol parçası olan bi araç değil maalesef Tr'de..çift vanos ve 1900 kusur cc.sanzumanı kısa biraz 5te 220de kesicide

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)