harbıden fena amamassallah
harbıden fena amamassallah
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
maşallah araçlarımıza . allah tekerlerini düz bastırsın![]()
maaşallah ikinizede çok güzel denem olmuş.az araba olunca çok zevkli oluyor denemeler.ama rollden çok denin replik hoşma gittiii.
ohaaaaaaa
ohaaaaaa
dede patlattı yine bombayı.
hem deneme için tebrik ediorum. hemde e sağduyulu ve zevkli bmw-honda karşılaşması olduğu için tekrar tebrik ediorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
o herkese yardım eder kım zordaysa yardımcı olur belkı tanıdıklarından adını bılmeyen bıle vardır herkes onu DEDE dıye bılır herzaman yardım ıcın vaktı vardır hıc bırseyını hıcbır arkadasından esırgemez zaman gelır dukkanı kahve gıbı olur zaman gelır ıstedıgını sana anında bulur zaman gelır sana kardesının vermeyecegı destegı verır O Huseyın DEDEOGLU'dur en bundan oncekı 3 arabam ve bu dahıl olmak uzere uzerıne yapılan herseyde emegı vardır kı bızım ortamda aracında emegı olmayan oldugunu sanmıyorum senı sevıyoruz DEDE
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
auhahuahu şiir gibi yazmışın. Allah var hakkını yememek lazım herkezin üstünde hakkı emegi vardır. Dedem öpüyorum seni![]()
MAsallhh araçlarmızaa Tunç un 5.vites sahane gercekten masalhhh
Dedem koptum oha oha diyişine izlerkenHatırlıyomusun 205 le ıntegrayı denerken ben 5.vites beş beş demiştim aynı o zmn ki gibi
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
ehtiyarrrrrrr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)