Maşallah honda iyi yürümüş speclere bakınca tjet alıcak gbi görünüyo ama honda vtec farkını koymus ortaya
yanlız roll ortalarında honda ısıkları kapatıyomu ısık hızınamı ulasıyo anlıyamadım![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
maşallah emre yine senle denyen arabada sorun var sanırım tıpkı i es si gibi
vtec2 yürümezz![]()
ECUTECH İstanbul
Nihayet araştırmalarının ve emeklerinin karşılığı gelmeye başladı tebrik ederim. Demekki turbo olmadan da bazı güçler elde ediliyormuş.
Hiç şaşırmadım valla. Bence ikiside olması gerektiği gibi yürümüş.
Eski aracım vtec2 idi nasıl gittiğini biliyorum vede 120lik tjet e de çok bindim onunda nasıl gittiğini biliyorum daha konuyu ilk okumamda video öncesi bile vtec geçer demiştim nitekimde öyle olmuş ben hiç şaşırmadımBence stok olsaydı bile aradaki fark fazla olmazdı gibime geliyor çünkü tjetlerin üstler ölüüüü
Alet 5000e kadar güzelde sonrası babaanne gibi isteksiz
.
Tebrikler vtec e. Çok seviyorum bu meretleri yaa![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
heheh tamam ilker ara bakalım. bende uğrarım bugün yanına, alayım emme contasınıda bi karşılatıralım bakalım.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
emre ellerine sağlık....gerçekten çok iyi gidiyor tosun....allah kaza bela vermesin....aldıracan tekrardan bana vtec2...
t-jete de maaşallah bu arada....bordo n/a vtec2 ile videosuda vardı.....
her iki aracında ekleyecekleri var gibi gözüküyor....yeni speclerle videolarınızı bekliyoruz....
valla aradaki hp ve tork farkına bakınca insanın gözü korkuyo
ikimizde 4000 küsür devirde oluyoruz rollinge başlarken. dyno çıktılarını o yüzden koydum. yani linea nın dyno üzerinde daha iyi gittiği görünüyor. ama işte o güç kaybederken ben kazanıyorum. gerçi vites atarken bile benden daha fazla güç ve tork üretiyor linea.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Yok yok öyle düşünmeyin biizim tjetlerin turbo çok fazla küçük dolayısıyla iyi bir continuous boost değeri yakalayamıyoruz. Alet dizel gibi 2200 de maksimum tork veriyor sonra continuous olarak düşüyor. MEsela 3500 devirde başlasanız tjet kafa çıkarırdı 5000 de başlasanız aradaki fark dahada açılırdı
![]()
MEsela benim arabamda 2. vites 65 ile 3. vites 65 ( yaklaşık 3500 3700dd civarlarında ve benim maksimum tork umun olduğu devir ) arasında 2 boy kafadan fark ediyor halbuki mantıken 2. viteste daha iyi gitmesi lazım ama olmuyor bizim meretlerde o normal olaylar.
Çok iyi gidiyor aracınız allah kaza bela vermesin bendede vardı aynısında turbolayacaktım sonra ani bi kararla sattım bunu aldım hayırlısı işte artık napalım.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
maşallah kardesım sen bu arabayı yurutucen bıze sevdırcen gıbı takıpteyım boyle gıderse sokerım ne var ne yok arabadan =)
tebrikler Emre..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)