Vtec2 vs Line T-Jet (BURSA) N/A vs. turbo

Thread: Vtec2 vs Line T-Jet (BURSA) N/A vs. turbo

1. despe's Avatar

despe said:
    Quote Originally Posted by Vtec View Post
    Emre yapılanlar baya farkettirdi , tebrikler..
    evet aga zevkli oldu boşa yapmamışık en azından. biraz basmam lazım arabayı oda etkiliyor + biraz daha gideri var arabanın zaten ayarsız şu an üstlerim zengin + bide emme koyunca ayardna sonra inşallah daha iyi olur.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Quote Originally Posted by Maxiboost
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

2. ocean0636's Avatar

ocean0636 said:
    Her iki araca da Maaşallah..

3. Ome_RS's Avatar

Ome_RS said:
    Maşallah honda iyi yürümüş speclere bakınca tjet alıcak gbi görünüyo ama honda vtec farkını koymus ortaya
    yanlız roll ortalarında honda ısıkları kapatıyomu ısık hızınamı ulasıyo anlıyamadım
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

4. Glf&ASER's Avatar

Glf&ASER said:
    +14hp whp ve nerdeyse +100nm tork yalan olmuş...gerçektende tebrikler hondaya..

5. bladerk's Avatar

bladerk said:
    maşallah emre yine senle denyen arabada sorun var sanırım tıpkı i es si gibi
    vtec2 yürümezz
    ECUTECH İstanbul

6. despe's Avatar

despe said:
    Quote Originally Posted by bladerk View Post
    maşallah emre yine senle denyen arabada sorun var sanırım tıpkı i es si gibi
    vtec2 yürümezz
    eheh amin aga sağol. valla genelde sorunlular denk geliyor bana ne hikmetse ama bu sefer sağlamdı ahah en zevk aldığım roll denemesi oldu
    MTM-PROSTOCK GARAGE

7. despe's Avatar

despe said:
    Quote Originally Posted by Glf&ASER View Post
    +14hp whp ve nerdeyse +100nm tork yalan olmuş...gerçektende tebrikler hondaya..
    iki araçta aynı dynoda ve birbirine yakın zamanlarda ölçüldü. dyno çıktısına pek güvenmemek gerekiyor demekki

3 e atarkende 1 tur falan sarıyorum. yeni lastik alma zamanım gelmiş
    MTM-PROSTOCK GARAGE

8. Serkan VTEC's Avatar

Serkan VTEC said:
    Nihayet araştırmalarının ve emeklerinin karşılığı gelmeye başladı tebrik ederim. Demekki turbo olmadan da bazı güçler elde ediliyormuş.

9. despe's Avatar

despe said:
    Quote Originally Posted by Serkan VTEC View Post
    Nihayet araştırmalarının ve emeklerinin karşılığı gelmeye başladı tebrik ederim. Demekki turbo olmadan da bazı güçler elde ediliyormuş.
    teşekkür ederim.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

10. MuratGürakan's Avatar

MuratGürakan said:
    Hiç şaşırmadım valla. Bence ikiside olması gerektiği gibi yürümüş.
    Eski aracım vtec2 idi nasıl gittiğini biliyorum vede 120lik tjet e de çok bindim onunda nasıl gittiğini biliyorum daha konuyu ilk okumamda video öncesi bile vtec geçer demiştim nitekimde öyle olmuş ben hiç şaşırmadım Bence stok olsaydı bile aradaki fark fazla olmazdı gibime geliyor çünkü tjetlerin üstler ölüüüü Alet 5000e kadar güzelde sonrası babaanne gibi isteksiz .
    Tebrikler vtec e. Çok seviyorum bu meretleri yaa
    Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS

11. ilke-R's Avatar

ilke-R said:
    maşallah araçlara yaw
    emre abi arıyorum şimdi parçacıyı

12. despe's Avatar

despe said:
    heheh tamam ilker ara bakalım. bende uğrarım bugün yanına, alayım emme contasınıda bi karşılatıralım bakalım.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

13. Vtec2 vs Line T-Jet (BURSA) N/A vs. turbo

serda-R said:
    emre ellerine sağlık....gerçekten çok iyi gidiyor tosun....allah kaza bela vermesin....aldıracan tekrardan bana vtec2 ...
    t-jete de maaşallah bu arada....bordo n/a vtec2 ile videosuda vardı.....

her iki aracında ekleyecekleri var gibi gözüküyor....yeni speclerle videolarınızı bekliyoruz....

14. despe's Avatar

despe said:
    Quote Originally Posted by MuratGürakan View Post
    Hiç şaşırmadım valla. Bence ikiside olması gerektiği gibi yürümüş.
    Eski aracım vtec2 idi nasıl gittiğini biliyorum vede 120lik tjet e de çok bindim onunda nasıl gittiğini biliyorum daha konuyu ilk okumamda video öncesi bile vtec geçer demiştim nitekimde öyle olmuş ben hiç şaşırmadım Bence stok olsaydı bile aradaki fark fazla olmazdı gibime geliyor çünkü tjetlerin üstler ölüüüü Alet 5000e kadar güzelde sonrası babaanne gibi isteksiz .
    Tebrikler vtec e. Çok seviyorum bu meretleri yaa
    valla aradaki hp ve tork farkına bakınca insanın gözü korkuyo

ikimizde 4000 küsür devirde oluyoruz rollinge başlarken. dyno çıktılarını o yüzden koydum. yani linea nın dyno üzerinde daha iyi gittiği görünüyor. ama işte o güç kaybederken ben kazanıyorum. gerçi vites atarken bile benden daha fazla güç ve tork üretiyor linea.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

15. despe's Avatar

despe said:
    Quote Originally Posted by serda-R View Post
    emre ellerine sağlık....gerçekten çok iyi gidiyor tosun....allah kaza bela vermesin....aldıracan tekrardan bana vtec2 ...
    t-jete de maaşallah bu arada....bordo n/a vtec2 ile videosuda vardı.....

her iki aracında ekleyecekleri var gibi gözüküyor....yeni speclerle videolarınızı bekliyoruz....
    amin hacım sağolasın. imkanlar dahilinde bızıklıyoruz işte birazcık daha giderim var ama
    MTM-PROSTOCK GARAGE

16. MuratGürakan's Avatar

MuratGürakan said:
    Quote Originally Posted by despe View Post
    valla aradaki hp ve tork farkına bakınca insanın gözü korkuyo

ikimizde 4000 küsür devirde oluyoruz rollinge başlarken. dyno çıktılarını o yüzden koydum. yani linea nın dyno üzerinde daha iyi gittiği görünüyor. ama işte o güç kaybederken ben kazanıyorum. gerçi vites atarken bile benden daha fazla güç ve tork üretiyor linea.
    Yok yok öyle düşünmeyin biizim tjetlerin turbo çok fazla küçük dolayısıyla iyi bir continuous boost değeri yakalayamıyoruz. Alet dizel gibi 2200 de maksimum tork veriyor sonra continuous olarak düşüyor . MEsela 3500 devirde başlasanız tjet kafa çıkarırdı 5000 de başlasanız aradaki fark dahada açılırdı
    MEsela benim arabamda 2. vites 65 ile 3. vites 65 ( yaklaşık 3500 3700dd civarlarında ve benim maksimum tork umun olduğu devir ) arasında 2 boy kafadan fark ediyor halbuki mantıken 2. viteste daha iyi gitmesi lazım ama olmuyor bizim meretlerde o normal olaylar .
    Çok iyi gidiyor aracınız allah kaza bela vermesin bendede vardı aynısında turbolayacaktım sonra ani bi kararla sattım bunu aldım hayırlısı işte artık napalım.
    Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS

17. Kaan bm 7679's Avatar

Kaan bm 7679 said:
    maşallah kardesım sen bu arabayı yurutucen bıze sevdırcen gıbı takıpteyım boyle gıderse sokerım ne var ne yok arabadan =)

18. despe's Avatar

despe said:
    Quote Originally Posted by Kaan bm 7679 View Post
    maşallah kardesım sen bu arabayı yurutucen bıze sevdırcen gıbı takıpteyım boyle gıderse sokerım ne var ne yok arabadan =)
    ahaha bekleyip görcez aga nekadar gideri var diye
    MTM-PROSTOCK GARAGE

19. Vtec2 vs Line T-Jet (BURSA) N/A vs. turbo

SONE-R said:
    tebrikler Emre..