User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
109 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Scirocco vs S2000 , Civic B20 Vtec , Rx8

LVN 97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sana sole solıyım 220 hplık bır vtec bıle olsa nokta olur
    dogrudr =)

LVN 97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    b20 aracın sahibini tanıorm arabayıda biliyorum..içi boş dan kastım sadece motorun bloktan ibaret olduğu ve egzantrik-piston v.s v.s gibi parçaların olmadığı.. dolu b20 lerin gidişini bilenler burada yazarlar.. bırak yan yana basmayı seni 10 boy arkadan basıp rahat rahat geçer
    dediklerinn hepsine katılıyorumda 165 hp yazmıssın arada 60 70 hp fark var kafa kafaya gitmesi normal mi onu soruyorum :S

YYY 38
    Misafir
    ben Doğancan (YYY 38) Beyler derdinizi anlamıyorum yada siz anlatamıyosunuz bakın iyi okuyun iyi dinleyin beni... Benim oraya gelmekteki amacım arkadaşım dediğim ve 4-5 yıldır tanıdığım cocugun STOCK olan S2000i ile benim arabamın nasıl gittiğini görmekti sonuç olarakta gördük başından beri geçemediğimi söyledim zaten geçmek amacım değildi ben arkasından gitmek istiyordum ve bırakın arkasından gitmeyi ön kapısına yapışıp 170e kadar gittim ve ordaki herkez gördü Muharrem abide dahil.. Bizim arabamız 60 milyarlık bi alman arabası 1.4 motor turbodan oluşan standartı 160 beygir olan bir araç ve üzerine yapılan BİRKAÇ KÜÇÜK işlemle beraber 230 beygire yükselen ve köpek gibi yürüyen bi araba sonuç olarak çıktık denedik adam gibi bastık ve ben amacıma sonuna kadar ulaştım benim için bitti zaten bakın söylüyorum S2000 BENİ GEÇTİ ARKADAŞLAR bu kadar basit ya neyini uzatıyosunuz tamam Hondacısınız belki kabullenemiyosunuz ama insanız bizde aynı ortamda yüz yüze bakıyoruz yaptıklarınıza bakın tamam abi tokatladınız 1 gram umrumda değil

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu rocconun plaka ne? ben yanyana bi görmek isterdim nasıl gittiğini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YYY 38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben Doğancan (YYY 38) Beyler derdinizi anlamıyorum yada siz anlatamıyosunuz bakın iyi okuyun iyi dinleyin beni... Benim oraya gelmekteki amacım arkadaşım dediğim ve 4-5 yıldır tanıdığım cocugun STOCK olan S2000i ile benim arabamın nasıl gittiğini görmekti sonuç olarakta gördük başından beri geçemediğimi söyledim zaten geçmek amacım değildi ben arkasından gitmek istiyordum ve bırakın arkasından gitmeyi ön kapısına yapışıp 170e kadar gittim ve ordaki herkez gördü Muharrem abide dahil.. Bizim arabamız 60 milyarlık bi alman arabası 1.4 motor turbodan oluşan standartı 160 beygir olan bir araç ve üzerine yapılan BİRKAÇ KÜÇÜK işlemle beraber 230 beygire yükselen ve köpek gibi yürüyen bi araba sonuç olarak çıktık denedik adam gibi bastık ve ben amacıma sonuna kadar ulaştım benim için bitti zaten bakın söylüyorum S2000 BENİ GEÇTİ ARKADAŞLAR bu kadar basit ya neyini uzatıyosunuz tamam Hondacısınız belki kabullenemiyosunuz ama insanız bizde aynı ortamda yüz yüze bakıyoruz yaptıklarınıza bakın tamam abi tokatladınız 1 gram umrumda değil
    bence bunu forum un ana sayfasına copy paste yapmalı. ağzına sağlık...
    BATIKAN

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsun ...

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkaten güzel yazmışsın ağzına sağlık..
    Muharreminde dediği gibi işler videoya dökülünce insanların arası açılıyor..
    Buarada Scirocco güzel yürümüş..
    Merak ettim şuan piyasada komple egzozlu, iyi bir intake sistemli ve güzel yazılımlı Scirocco varmı ? Varsa alınan hp/tork nedir ?
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah srıcco guzel yurumus tabıkı gecememiş...tum araclara masallh ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara..

burdaki başarı rocco nun başarısıdır emeğin karşılığı alınmış tebrikler....
    Dr.Ecu AntaLya

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Bütün Araçlara. Scirocco Başarılı Gerçekten Kazasız Belasız Sürüşler
    + YYY 38 Adaşız =)
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar güzel denemeler olmuş.Teneke yığınları için,bunca yıllık dostluk ve arkadaşlıklar yok olmasın.
    Burdaki amaç eğlence gırgır olsun.

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kendi nickimden yazıyorum bizzat benim yani asıl şunu duvar kağıdı yapın foruma: hiç bir araba s2000 i geçemez
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rocco beklediğim gibi yürümüş s2000 bu kadar zorlaması gercekten başarı bence araçlara maşallah
    Stock

YYY 38
    Misafir
    Olumlu, olumsuz, adamca ve artistce yorumlarini eksik etmeyen butun arkadaslara tesekkurler.. EK nickli arkadasa : artik aracimi yurutmek istemiyorum biraz disina onem vermeyi dusunuyorum zaten yuruttugundede neler oldugunu hepimiz gorduk ) ama sunu belirteyim KVN61 plakali sciroccoyu 7-8 boy kadar geciyorum.. (60-200)

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Linklerde sorunmu var.youtube dışındaki videoları şuan açmıyorda.
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

Fiat_Can
    Misafir
    yürü be doğancan kim tutar seni maşallah YYY Ben alican

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olumlu, olumsuz, adamca ve artistce yorumlarini eksik etmeyen butun arkadaslara tesekkurler.. EK nickli arkadasa : artik aracimi yurutmek istemiyorum biraz disina onem vermeyi dusunuyorum zaten yuruttugundede neler oldugunu hepimiz gorduk ) ama sunu belirteyim KVN61 plakali sciroccoyu 7-8 boy kadar geciyorum.. (60-200)
    doğancanım senle denk geldiğimiz akşamdan farklı olan birşey var mı arabanda ??

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğancanım senle denk geldiğimiz akşamdan farklı olan birşey var mı arabanda ??

Onun yerine ben cevap veriim Yok Görkem araçta sadece Yazılım , CAI , Son susturucu iptali var....
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah siroccoya kazasız belasız yapılan ıslemler sonucunu bosa cıkarmamıs fakat honda dısında arabalarla denesın bence gecsede gecılsede kabullenmıyor cunku . tum araclara kazasız belasız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)